Τρίτη, 03 Ιούλιος 2018 14:47

Στο... Πι και Φι: Στις λεπτομέρειες η πρόκριση

Γράφτηκε από τον

 

Καλημέρα σας. Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των "16" στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Τα δύο τελευταία εισιτήρια για τα προημιτελικά διεκδικούν η Σουηδία, η Ελβετία, η Κολομβία και η Αγγλία. Στις 5 μ.μ. θα παίξουν οι Σουηδοί με τους Ελβετούς και τέσσερις ώρες αργότερα η Κολομβία με την Αγγλία.

Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας, η νίκη της παρέας του Μπεργκ πληρώνει 2.70, η ισοπαλία 2.85 και η επικράτηση των Ελβετών 2.55. Με άλλα λόγια ματς - τριπλή.

Στο Κολομβία - Αγγλία, το διπλό προσφέρεται σε τιμές φαβορί 1.95, το Χ στο 3.00 και ο άσος στο 3.75, αλλά και εδώ έχουμε να κάνουμε με αμφίρροπη αναμέτρηση.

Θεωρητικά Ελβετία και Αγγλία έχουν προβάδισμα, αλλά οι αντίπαλοί τους έδειξαν και στη φάση των ομίλων ότι μπορούν να κάνουν ζημιές. Η Σουηδία επιβίωσε σε όμιλο με Γερμανία, Μεξικό και η Κολομβία προκρίθηκε παρότι ξεκίνησε με ήττα από την Ιαπωνία. Προσμένουμε και τα δύο ματς να κριθούν στις λεπτομέρειες και αντί για σημείο, επιλέγουμε ποντάρισμα στα γκολ.

Τα 2-3 γκολ είναι ένα σύνολο τερμάτων που καλύπτει έξι πιθανά σκορ και θα το κρατήσουμε για τη συνάντηση της Σουηδίας με την Ελβετία, καθώς δύσκολα θα ανοίξει ο ρυθμός. Αντίθετα στο Κολομβία - Αγγλία ποντάρουμε στο g.g.,μιας και πρόκειται για δύο πιο επιθετικές ομάδες σε σχέση με το προηγούμενο ζευγάρι.

Αμφότερες έχουν ποιότητα στην επίθεση, αλλά όχι και τόσο δυνατή άμυνα και πιστεύω ότι θα έχουμε αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίας. Στο 1.98 να σκοράρουν και οι δύο μονομάχοι.

ΠΡΟΤΑΣΗ

2806. Σουηδία - Ελβετία 2-3 γκολ 1.65

2817. Κολομβία - Αγγλία G.G. 1.98