Σάββατο, 28 Δεκέμβριος 2013 15:08

Δε χάνει η Ιστ Φάιφ

Γράφτηκε από τον
Δε χάνει η Ιστ Φάιφ

Μία ημέρα ξεκούραση και πάλι στο γήπεδο. Η δράση συνεχίζεται στη Μ. Βρετανία με την Premier League και αγώνες τόσο για τις μικρές κατηγορίες σε Αγγλία και Σκωτία να μας κρατούν συντροφιά στο «άδειο» λόγω εορτών σημερινό κουπόνι. Έτσι βρίσκουμε αγώνες μόνο από το «Νησί» και την Τουρκία. Στο Μπάσκετ η αγωνιστική στην Α1 συνεχίζεται κανονικά μετά τη διακοπή της προηγούμενης εβδομάδας, όπου είχαμε τους ημιτελικούς Κυπέλλου.

 

 Κρατάει η Ιστ Φάιφ

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το μοναδικό και δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το Χ2 της Ιστ Φάιφ κόντρα στην Έιρ σε απόδοση. Η Ιστ Φάιφ απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και εννιά από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Οπότε γίνεται αντιληπτό, ότι είναι στα πόδια της το αν θα διεκδικήσει κάτι μεγάλο ή θα αρκεστεί να παλέψει για την παραμονή της. Μοναδικό πρόβλημα παραμένει ο Γουίλις που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, ενώ όσον αφορά τον Εμπού που είχε ένα θέμα μεσοβδόμαδα, θα είναι κανονικά διαθέσιμος. Μπιουκάναν και Στιούαρτ έκαναν καλό ντεμπούτο την προηγούμενη αγωνιστική και σήμερα πιθανότατα θα είναι στην ενδεκάδα. Σήμερα θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους που μπορούν κάνουν τη ζημιά και να αρχίσουν ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων που θα τους φέρει στα ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας.

Δεν κερδίζει εύκολα ο Άρης, ζορίζεται και η Μπάμπεργκ

Περνάμε στο Μπάσκετ όπου έχουμε επιλέξει δύο σημεία. Αρχικά θα πάμε με το +7.5 του Ίκαρου Καλλιθέας κόντρα στον Άρη σε απόδοση 1.90 και έπειτα με το +9 της Μπάμπεργκ κόντρα στη Σ. Όλιβερ που πληρώνει επίσης 1.90. Η πορεία των δυο ομάδων μέχρι σήμερα δείχνει τους διαφορετικούς στόχους που έχουν. Ο Άρης με τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό κυπέλλου πρέπει ήδη να αισθάνεται επιτυχημένος. Ο Ίκαρος θα κυνηγήσει μέχρι τέλους τη σωτηρία του. Σημαντικό γεγονός η απουσία του Αγγέλου από τον πάγκο του Άρη. Ο Άρης με το περιορισμένο ρόστερ έχει γίνει μια πολύ καλή ομάδα συνόλου και αυτό το οφείλει στον Αγγέλου. Από το πρώτο ματς χωρίς αυτόν στον πάγκο είναι πιθανό οι η ομάδα να χάσει τη συνοχή της μέσα στο γήπεδο. Ο Ίκαρος δύσκολα θα νικήσει σήμερα αλλά μπορεί να το παλέψει αφού στα τρία τελευταία δείχνει μια βελτίωση. Ο ηγέτης του Ικάρου Γκαγκαλούδης ξέρει πώς να διαχειριστεί αυτό το γήπεδο αφού αγωνίστηκε στον Άρη με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν. Επιλογή ο Ίκαρος +7.5. Περνάμε στην πρόταση από τη Γερμανία. Το λέγαμε πολύ καιρό ότι η Σ. Όλιβερ δεν είναι ομάδα ουραγός. Στην αρχή είχε πολλά προβλήματα αλλά η βελτίωση ήρθε με την αλλαγή προπονητή και τη συμφωνία με τον Κοχ. Με τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία είναι πιο χαλαρή βαθμολογικά. Από την άλλη η Μπάμπεργκ είναι καλύτερη ομάδα αλλά φέτος έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και φαίνεται ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει την Μπάγερν στην κούρσα του πρωταθλήματος. Πριν από 4 εβδομάδες σε ένα παρόμοιο με το σημερινό παιχνίδι η Σ. Όλιβερ ζόρισε πάρα πολύ την Μπάγερν πριν ηττηθεί 86-95. Έτσι αναμένεται και το σημερινό παιχνίδι οπότε η επιλογή που προκύπτει είναι Σ. Όλιβερ +9.

 Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος και δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.