Πέμπτη, 02 Ιανουάριος 2014 14:24

Επιστρέφει η Euroleague - Δύο επιλογές

Γράφτηκε από τον

Η επιστροφή της Euroleague με το TOP 16 θα μας απασχολήσει σήμερα περισσότερο καθώς στο ποδοσφαιρικό μας κουπόνι υπάρχουν αγώνες μόνο για τα πρωταθλήματα της Σκωτίας. Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση Μπάσκετ έχει μπει σε μία κρίσιμη φάση και ο Παναθηναϊκός θέλει να αφήσει πίσω την κακή παρουσία στον όμιλο και να μπει με το δεξί υποδεχόμενος την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ.

 

Καλύπτουν το χάντικαπ Γαλατασαράι και Μπαρτσελόνα

Αρχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις με προγνωστικά Euroleague από όπου προκύπτουν δύο σημεία. Πρόκειται για το -1.5 της Γαλατασαράι με αντίπαλο την Μακάμπι Τελ Αβίβ σε απόδοση 1.86 και το -11.5 της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Εφές σε απόδοση 1.97. Σπουδαίο ματς από στην Πόλη μεταξύ δύο ομάδων που θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους την πρόκριση. Το προβάδισμα είναι στην έδρα αλλά η Μακάμπι στον πρώτο γύρο έδειξε πως δεν καταλαβαίνει από έδρες αφού νίκησε τα τέσσερα από τα πέντε εκτός έδρας παιχνίδια της. Η επανεμφάνιση του Μενσά Μπονσού δίνει άλλη μια καλή λύση στον κόουτς Αταμάν και η Γαλατασαράι μπορεί να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο TOP-16. Επιλογή η Γαλατασαράι .-1.5. Μια ακόμα επιλογή που προκύπτει είναι το Over πόντων του Μενσά Μπονσού λόγω και της απουσίας του Σον Τζέιμς συγχρόνως με την αδυναμία στην άμυνα του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη. Η Μπαρτσελόνα είναι το μεγάλο φαβορί για τη σημερινή αναμέτρηση κάτι που φαίνεται και στις αποδόσεις του στοιχήματος. Πόνεσε πολύ την ομάδα του Πασκουάλ η ήττα στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ και ιδιαίτερα η άνοδος της διαφοράς στο τελευταίο δίλεπτο. Η Εφές έχει στόχο την βελτίωση γι’αυτό και άλλαξε προπονητή αλλά δεν μπορεί να αλλάξει πολλά ο Αγγέλου σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Επίσης η νίκη για την Μπαρτσελόνα σήμερα είναι πολύ σημαντική γιατί στα δύο επόμενα αγωνίζεται στην Τουρκία με την Ούλκερ και στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό. Οπότε η Μπαρτσελόνα θα είναι απόλυτα συγκεντρωμένη απόψε και θα επιδιώξει μια μεγάλη νίκη παρόμοια με αυτές που πέτυχε η Ρεάλ απέναντι στην Εφές στον πρώτο γύρο. Η διαφορά μπορεί να ξεφύγει και να περάσει τους 20 πόντους. Επιλογή το Μπαρτσελόνα -11.5. Με τον αγώνα του Παναθηναϊκού δε θα ασχοληθούμε στοιχηματικά pregame. Ο Πεδουλάκης ξέρει ότι στο TOP-16 δεν χωράνε στραβοπατήματα εντός έδρας αν θέλει να προκριθεί η ομάδα του. Με ανεβασμένη ψυχολογία υποδέχεται την Αρμάνι η οποία έκανε καλές εμφανίσεις στην Ιταλία την διάρκεια της παύσης της Ευρωλίγκας. Ο Χάκετ ακόμα δεν έπαιξε καλό παιχνίδι (9 πόντοι σε δύο αγώνες) και χρειάζεται χρόνο για να συντονιστεί με τη νέα του ομάδα. Η συνταγή γνωστή για τον Παναθηναϊκό. Σκληρή άμυνα και καταστροφή του παιχνιδιού του αντιπάλου. Όμως τα όρια που προσφέρονται για στοίχημα απαγορευτικά (χάντικαπ -9.5 και U/O 145.5) και είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε στο live.

Νικάει η Αλόα κόντρα στην Κάουντεμπιθ

Περνάμε στα προγνωστικά ποδοσφαίρου όπου σήμερα το κουπόνι αποτελείται αποκλειστικά από αγώνες για τα πρωταθλήματα της Σκωτίας. Από την Τσάμπιονσιπ έχουμε ξεχωρίσει ως δυνατό σημείο τον «Άσσο» της Αλόα με αντίπαλο την Κάουντενμπιθ σε απόδοση 1.67. Δοκιμάστηκε στην έδρα της Φόλκερκ την προηγούμενη αγωνιστική και κατάφερε να πάρει το βαθμό κρατώντας την αντίπαλό της στο μηδέν. Για δεύτερο διαδοχικό ματς δε σκόραρε, καθώς είχε προηγηθεί η ήττα με 0-1 στο γήπεδό της από την Νταντί. Εκείνο το παιχνίδι, μάλιστα, είναι το μοναδικό από τα εννέα τελευταία της σε όλες τις διοργανώσεις στο οποίο έχει ηττηθεί, μετρώντας στα οκτώ υπόλοιπα έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει ο Μπεν Γκόρντον (ΑΜ 17/2), ενώ διαθέσιμοι είναι και οι Έντι Φερνς (ΜΕ 9/1) και Γκρέιμι Χολμς (ΜΕ 17/1) που ταλαιπωρούνταν από ίωση και τραυματισμό αντίστοιχα. Πιο καλή ομάδα η γηπεδούχος θα τη στηρίξουμε στον «Άσσο».

Over 2.5 στο «Stark’s Park»

Παραμένουμε στην Τσάμπιονσιπ και περνάμε στην αναμέτρηση της Ρέιθ Ρόβερς με την Νταντί όπου ξεχωρίζουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.85. Οι δύο αντίπαλοι «βγάζουν» ματς με πολλά γκολ Είναι χαρακτηριστικό πως τα τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Ρέιθ Ρόβερς ολοκληρώθηκαν Over 2.5, ενώ αντίστοιχο ποσοστό έχει και η Νταντί που μετρά 4/5 εκτός έδρας Over 2.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος και δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1.