Παρασκευή, 03 Ιανουάριος 2014 13:53

Over στο ΣΕΦ για Ολυμπιακό και Ούλκερ

Γράφτηκε από τον

Mία νέα προσθήκη έγινε από σήμερα στο κουπόνι μας. Πρόκειται για το πρωτάθλημα της Χιλής που πλέον θα βρίσκεται μέσα στις επιλογές μας προς στοιχηματισμό. Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων είναι «φτωχό» και αποτελείται από αναμετρήσεις για τη Β’ Αγγλίας, το Μεξικό και τη Χιλή. Αντίθετα στο μπάσκετ έχουμε τη 2η μέρα της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του TOP 16 με τον Ολυμπιακό να παίρνει τη σκυτάλη από τον Παναθηναϊκό, που νίκησε χθες στο ΟΑΚΑ την Αρμάνι Μιλάνο. Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ομπράντοβιτς και θέλουν να μπουν με το δεξί διατηρώντας ταυτόχρονα και το αήττητο σερί τους από την αρχή του θεσμού.

 

Ντέρμπι στην επίσκεψη Ομπράντοβιτς, με την έδρα η Ζαλγκίρις

Αρχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις με το ντέρμπι στο ΣΕΦ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φενέρ/Ούλκερ όπου κρατάμε το Over 154 πόντους σε απόδοση 1.90. Πρόκειται για ιδιαίτερο παιχνίδι λόγω της παρουσίας του Ομπράντοβιτς στον πάγκο της Ούλκερ. Το ΣΕΦ θα έχει πολύ κόσμο και δε θα υποδεχθεί με τις καλύτερες διαθέσεις την τουρκική ομάδα. Στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας η νίκη απόψε είναι επιτακτική λόγω των δύο συνεχόμενων κακών αποτελεσμάτων με Παναθηναϊκό και ΚΑΟΔ. Δύσκολη η επιλογή για νικητή γιατί η Ούλκερ μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά σε όλες τις έδρες με τους «δολοφόνους» σκόρερ που διαθέτει. Πιθανό απόψε είναι το μεγάλο σκορ. Ο Ολυμπιακός στην έδρα του δίνει γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια και αν δεν αντιμετωπίζει κλειστή άμυνα μπορεί να σκοράρει με πολλούς τρόπους. Αν δεν ξεφύγει κανείς από τους δύο τότε πάμε για ένα ματς με 75+ πόντους από τον καθένα. Επιλογή το Over 154.  Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Ζαλγκίρις Κάουνας – Μπάγερν Μονάχου και την «καθαρή» νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 1.87. Παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που θα παλέψουν για μια θέση στην τετράδα του ομίλου που δίνει πρόκριση στα πλέι-οφ της διοργάνωσης. Περισσότερες πιθανότητες για πρόκριση φαίνεται να έχει η Μπάγερν αλλά σήμερα το ματς είναι πού δύσκολο στην σκληρή και απόρθητη όπως φάνηκε έδρα των Λιθουανών. Η Μπάγερν νίκησε εκτός έδρας μόνο την Ζιελόνα Γκόρα και αυτό έγινε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Από τότε έδειξε να έχει προβλήματα όταν αγωνίζεται μακριά από το Μόναχο. Η σταθερότητα της Ζαλγκίρις στα εντός έδρας μας ωθεί στον άσσο που πληρώνει 1.87.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1 και μάθετε τα νέα της αγοράς, με τη μεγάλη είδηση για την άδεια που πήρε η Full Tilt Poker για την ελληνική αγορά.