Τρίτη, 21 Αύγουστος 2018 17:12

Στοίχημα: Αντέχει ο ΠΑΟΚ στη Λισαβόνα (video)

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Αντέχει ο ΠΑΟΚ στη Λισαβόνα (video)

Σέντρα στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον ΠΑΟΚ να δοκιμάζει τις αντοχές του στο «Ντα Λουζ».

Η Μπενφίκα αποτελεί το πιο μεγάλο εμπόδιο στο δρόμο προς τους ομίλους της διοργάνωσης, ωστόσο ο δικέφαλος έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Προτάσεις προκύπτουν και από τα άλλα δύο ματς του προγράμματος για το Τσάμπιονς Λιγκ, όπως επίσης και απ’ τις χαμηλότερες κατηγορίες της Αγγλίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες και τα διαδικτυακά καζίνο τα οποία δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Στέκεται όρθιος στο «Ντα Λουζ»

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Μπενφίκα – ΠΑΟΚ. Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον ΠΑΟΚ, που έκανε το χρέος του εναντίον της Βασιλείας και υπερέβαλλε εαυτόν κόντρα στη Σπαρτάκ Μόσχας, ειδικά στο πρώτο παιχνίδι της Τούμπας. Το 0-2 των Ρώσων στο 20λεπτο μετατράπηκε σε 3-2 μέχρι το ημίχρονο, ανατροπή που έδειξε ότι η ομάδα του Λουτσέσκου εκτός από ποιότητα, διαθέτει και χαρακτήρα. Διαχειρίστηκε άψογα τη ρεβάνς της Ρωσίας την περασμένη εβδομάδα, ευνοήθηκε απ’ την αποβολή του Λουίζ Αντριάνο το 33’ και στη συνέχεια σπατάλησε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει, αδικήθηκε απ’ το τελικό 0-0. Όσο για την Μπενφίκα, ήταν καταπληκτική στο πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε στο «Ντα Λούζ», το 1-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του, στη ρεβάνς σκόραρε πρώτη και ουσιαστικά «καθάρισε» την πρόκριση. Το εμπόδιο είναι πάρα πολύ μεγάλο για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο έχει αποδείξει ότι μπορεί να κοντρολάρει πιεστικές καταστάσεις, θεωρούμε ότι θα αντέξει, επιλέγουμε ΠΑΟΚ +1 σε απόδοση 2.10 (+1 Ασιατικό Χάντικαπ: σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ κερδίσει ή έρθει ισόπαλος κερδίζετε. Εάν ο ΠΑΟΚ χάσει με ένα γκολ τότε το ποσό που στοιχηματίσατε επιστρέφεται).

Δε χάνει η Μπάτε

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Μπάτε – Αϊντχόφεν. Η Μπάτε μπαίνει ως αουτσάιντερ στις μάχες με την Αϊντχόφεν, έχει ως όπλο τον αγωνιστικό ρυθμό και την ιδιαίτερα σφιχτή έδρα. Πορεύεται αήττητη μέχρι στιγμής στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου ξεπέρασε τα εμπόδια των Ελσίνκι και Καραμπάγκ, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση και είναι πολύ δυνατή στο γήπεδο της. Απ’ την άλλη, η Αϊντχόφεν είναι πρωταθλήτρια Ολλανδίας και μπαίνει τώρα στη μάχη των προκριματικών, μετράει μόλις τρία επίσημα παιχνίδια στα πόδια της, όπου έμεινε αήττητη. Ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα με 2/2 νίκες κόντρα σε Ουτρέχτη (4-0) και Φορτούνα Σίταρντ (1-2), δε φημίζεται για τις εκτός έδρας επιδόσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θεωρούμε ότι η Μπάτε θα προστατεύσει την έδρα της, ποντάρουμε στο 1Χ σε απόδοση 1.81.

Με το NG στο Βελιγράδι

Πάμε στο Βελιγράδι και την αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας – Σάλτσμπουργκ. Ξεκάθαρο φαβορί η Σάλτσμπουργκ στο ζευγάρωμα με τον Ερυθρό Αστέρα, οι Αυστριακοί διαθέτουν περισσότερη ποιότητα και θα ήθελαν να το δείξουν από σήμερα. Έχουν ξεκινήσει με 7/7 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, δε δέχτηκαν καν γκολ στις τελευταίες πέντε εξ αυτών, οι δύο εκ των οποίων ήρθαν κόντρα στη Σκεντίγια στο πλαίσιο των προκριματικών. Απ’ την άλλη, ο Ερυθρός Αστέρας έπαιξε τρεις προκριματικούς γύρους εναντίον Σπαρτάκς Γιουμάλα, Σουντούβα και Σπαρτάκ Τρνάβα, δεν ηττήθηκε σε κανένα ματς, γενικά πηγαίνει χαμηλά τα σκορ. Θεωρούμε ότι θα δούμε «κλειστό» ματς, ποντάρουμε στο Νo Goal σε απόδοση 1.83.

Άσσος για Τσάρλτον

Κλείνουμε με την αναμέτρηση Τσάρλτον – Πιτέρμπορο. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α’ Αγγλίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ξεκινήσει διαφορετικά τη νέα σεζόν. Η Τσάρλτον μετράει μόλις μια νίκη στις πρώτες τρεις αγωνιστικές (1-1-1), την πήρε εντός έδρας κόντρα στη Σριούσμπερι (2-1). Στον αντίποδα, η Πιτέρμπορο είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική μέχρι στιγμής, μετράει 3/3 νίκες με μεγάλα σκορ, ωστόσο οι δύο εξ αυτών ήρθαν εντός έδρας. Η Τσάρλτον είναι ιδιαίτερα αξιόλογη εντός, κάποια στιγμή η Πιτέρμπορο θα κάνει την γκέλα, θεωρούμε ότι αυτό μπορεί να συμβεί σήμερα. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.31.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την ανάλυση και το προγνωστικό για τον αγώνα Μπενφίκα - ΠΑΟΚ: