Παρασκευή, 24 Αύγουστος 2018 14:12

Στοίχημα: Με τα γκολ στο Μόναχο

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Με τα γκολ στο Μόναχο

Αφήνουμε πίσω μας ένα ακόμη τριήμερο ευρωπαϊκών διοργανώσεων και από σήμερα, Παρασκευή (24/08), κινούμαστε εκ νέου σε ρυθμούς πρωταθλημάτων!

Τρεις επιλογές έχουμε ξεχωρίσει, πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αγώνες από την Μπουντεσλίγκα, την Β' Ισπανίας και τη λίγκα της Κροατίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο για την εξέλιξη των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Σκοράρουν στη Βαυαρία

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από την Μπουντεσλίγκα και τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου – Χόφενχαϊμ. Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α' Γερμανίας σήμερα, δεν χωρά αμφιβολία ότι το παιχνίδι έχει φαβορί και αυτό δεν είναι άλλο από την Μπάγερν, η οποία είναι κλάσεις ανώτερη από τη σημερινή της αντίπαλο και έχει το προβάδισμα για τη νίκη. Ωστόσο, η Χόφενχαϊμ, από τη δική της πλευρά, εμφανίστηκε πολύ καλή σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της, ενώ στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, στο πλαίσιο του Κυπέλλου, “διέλυσε” σε 6-1 την Καϊζερσλάουτερν. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν αρκετή ποιότητα από το κέντρο και μπροστά, θεωρούμε ότι μπορούν να βρουν ένα τουλάχιστον γκολ στο Μόναχο και στοιχηματικά αξίζει να ασχοληθούμε με το Goal / Goal, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.81.

Ανώτερη η Μάλαγα

Από τη Γερμανία, μεταφερόμαστε στην Ισπανία και την αναμέτρηση Μάλαγα – Αλκορκόν, στο πλαίσιο της Σεγούντα Ντιβιζιόν. Οι γηπεδούχοι υποβιβάστηκαν πέρσι από τη Λα Λίγκα και φέτος αποτελούν ένα από τα φαβορί για να πάρουν την άνοδο. Φρόντισαν να καταστήσουν σαφείς τις προθέσεις του από την πρεμιέρα ακόμη, όταν επιβλήθηκαν 1-2 εκτός έδρας της Λούγκο. Η Αλκορκόν, από την άλλη, υποδέχθηκε την Σπόρτινγκ Χιχόν κόντρα στην οποία δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και περιορίστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας. Η Μάλαγα αποτελεί το φαβορί του αγώνα απόψε, θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, ο “άσσος” σε απόδοση 1.85 μας ικανοποιεί και θα μπει στις επιλογές μας.

Προβάδισμα για Όσιγιεκ

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις από το κουπόνι πάμε στοίχημα της Παρασκευής με πρωτάθλημα Κροατίας και την αναμέτρηση Όσιγιεκ – Σλάβεν Μπελούπο. Από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας τα τελευταία χρόνια η Όσιγιεκ, φιγουράρει τη δεδομένη χρονική στιγμή στο -1 από την κορυφή, μπροστά στο κοινό της είναι εξαιρετική, στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς που έδωσε εκεί μετρά ισάριθμες νίκες, έχοντας σημειώσει 13 τέρματα συνολικά. Η Σλάβεν Μπελούπο, στον αντίποδα, έρχονται από δύο ισοπαλίες και μία ήττα, μακριά από το γήπεδό της χάνει σημαντική από τη δυναμική της και πιστεύουμε πως δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι καλό σήμερα. Ο “άσσος” έχει το προβάδισμα, θα τον πάρουμε με χάντικαπ -1 στο 1.85 ώστε να ανέβει η απόδοσή του (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Όσιγιεκ με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν κερδίσει με διαφορά ενός τέρματος, το ποντάρισμα επιστρέφεται).

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.