Σάββατο, 25 Αύγουστος 2018 13:30

Στο... Πι και Φι: Με το δεξί η Βέρντερ, πληρώνουν τα G.G.

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Με το δεξί η Βέρντερ, πληρώνουν τα G.G.

Καλημέρα σας. Με το ματς της μόνιμης... πρωταθλήτριας Μπάγερν απέναντι στη Χοφενχάιμ άνοιξε χθες η “αυλαία” της Μπουντεσλίγκα, που αναμένεται φέτος συναρπαστική όσον αφορά τις θέσεις της Ευρώπης και τη μάχη της παραμονής. Διότι ο τίτλος φαίνεται ότι θα μείνει για 7η σερί χρονιά στο Μόναχο.

Στην πρώτη αγωνιστική παραμονεύουν οι εκπλήξεις, όμως η Βέρντερ έχει βρει τον τρόπο να ξεκινά νικηφόρα στο πρωτάθλημα και στη σημερινή πρεμιέρα με το Αννόβερο, σύμμαχος είναι και η προϊστορία, καθώς στις τελευταίες 14 αναμετρήσεις στο γήπεδό της μετρά 10 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Η ομάδα της Βρέμης ξεκινά με φιλοδοξίες τη σεζόν και το αποδυναμωμένο σε σχέση με πέρυσι Αννόβερο, δύσκολα θα μείνει όρθιο.

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι έχει μπει με το πόδι στο... γκάζι νικώντας Αρσεναλ, Χάντερσφιλντ και κόντρα στη Γουλβς είναι το ξεκάθαρο φαβορί για να κάνει το 3 στα 3. Οι νεοφώτιστοι, ωστόσο, έχουν δείξει καλά στοιχεία και στα δύο ματς με Εβερτον, Λέστερ. Ιδιαίτερα με τη Λέστερ ήταν άτυχοι, σημαδεύοντας τρεις φορές το δοκάρι! Με ενθουσιασμό και την ώθηση της κερκίδας η Γουλβς μπορεί να πετύχει, ένα γκολ απέναντι στη μεγάλη της αντίπαλο και να επιβεβαιώσει το καλοπληρωμένο G.G. Από την Πρέμιερ Λιγκ θα κρατήσουμε και τον άσο της Φούλαμ με την “Ευρωπαία” Μπέρνλι, που προέρχεται από δύο ήττες με 3-1 και δείχνει ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί δύο διοργανώσεις. Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν την Κυριακή και το μυαλό τους στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Φούλαμ και να πετύχει την πρώτη νίκη στη σεζόν.

“Σεφτέ” στα τρίποντα θέλει και η Βαλένθια, που έδειξε καλό πρόσωπο με αντίπαλο την ισχυρή Ατλέτικο Μαδρίτης και αύριο θα αντιμετωπίσει ένα σαφώς υποδεέστερο αντίπαλο. Η Εσπανιόλ δεν είναι αμελητέα ποσότητα, όμως το ματς εξαρτάται καθαρά από την απόδοση που θα έχουν οι “νυχτερίδες”.

Στο Καμπιονάτο η Γιουβέντους τα... χρειάστηκε για να νικήσει την Κιέβο την πρώτη αγωνιστική και όσο και αν υπάρχει ενθουσιασμός για την “πρώτη” του Ρονάλντο, εντός έδρας, ο άσος δεν είναι για 1.30 στη σημερινή αναμέτρηση με τη Λάτσιο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν επικίνδυνους ποδοσφαιριστές από τη μέση και μπροστά και αξίζει να κυνηγήσουμε το αμφίσκορο.

Ιδια επιλογή και στο ματς της φορμαρισμένης Γκενκ με τη Μπέβερεν. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν εύκολα, αλλά έχουν αδυναμίες στα μετόπισθεν και το G.G. πληρώνει καλύτερα από το όβερ και φυσικά τον άσο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

900. Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι G.G. 1.90

872. Bέρντερ Βρέμης – Αννόβερο 1 1.90

1827. Γιουβέντους – Λάτσιο G.G. 1.82

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1956. Φούλαμ – Μπέρνλι 1 1.90

1992. Εσπανιόλ – Βαλένθια 2 2.30

2001. Γκενκ – Μπέβερεν G.G. 1.78