Σάββατο, 15 Σεπτέμβριος 2018 13:13

Στο... Πι και Φι: Επιλογές από πέντε πρωταθλήματα

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Μετά το διάλειμμα λόγω των εθνικών ομάδων και το Nations League επιστρέφουμε σε κανονικούς ρυθμούς.

Το νέο κουπόνι έχει πληθώρα επιλογών αλλά και παγίδες, μιας και υπήρξε διακοπή 15 ημερών, ενώ ακολουθεί η πρεμιέρα των ομίλων σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ. Στοιχηματικά θα μας απασχολήσουν πέντε πρωταθλήματα (Σούπερ Λίγκα, Πρέμιερ Λιγκ, Πριμέρα, Σαμπιονά και Καμπιονάτο).

Στην Ελλάδα η “αυλαία” της 3ης αγωνιστικής ανοίγει στο Ηράκλειο με την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς θα αγωνιστούν χωρίς τον Πρίγιοβιτς και σ’ ένα γήπεδο “καμίνι” , μιας και είναι το πρώτο φετινό για τον ΟΦΗ ενώπιον του κοινού του. Οι Κρητικοί με “όπλο” τον ενθουσιασμό μπορούν να βάλουν δύσκολα στο Δικέφαλο, που σκέφτεται και το ματς με την Τσέλσι. Ο ΟΦΗ σκόραρε και στις δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις με Πανιώνιο, Παναιτωλικό και μπορεί να το κάνει στο γήπεδό του αυτή τη φορά, επιβεβαιώνοντας το υψηλό αμφίσκορο (2.15). Διπλό 1.35 σε αυτή την έδρα δεν παίζουμε και ας έρθει 0-4.

Στην Αγγλία η Μάντσεστερ Γ., φιλοξενείται από τη Γουότφορντ που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη μέχρι σήμερα και καλείται να δείξει ότι ξεπέρασε την κρίση. Ο Μουρίνιο είχε την ευκαιρία να δουλέψει στο διάστημα της διακοπής και ήρθε η ώρα να διακοπεί το αήττητο σερί των γηπεδούχων. Το 4 στα 4 άλλωστε είναι ο λόγος που το διπλό της Μάντσεστερ προσφέρεται στο 1.85.

Στην Ισπανία η Βαλένθια ψάχνει την πρώτη νίκη στη σεζόν απέναντι στη Μπέτις και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα κάνει “σεφτέ”, μιας και υπερέχει σε ποιότητα. Στη Γαλλία η Ναντ αρχίζει να δείχνει τις πραγματικές της δυνατότητες και στην έδρα της έχει τον πρώτο κόντρα στη Ρεμς, που μετρά δύο σερί ήττες. Ασο βλέπουμε και στο Μπορντό – Νιμ λόγω του ότι η Μπορντό άλλαξε προπονητή και αναμένεται να μπει με διαφορετική ψυχολογία στον αγωνιστικό χώρο και δίψα για το τρίποντο.

Τέλος στην Ιταλία η Τορίνο πήρε τη νίκη που ήθελε με τη ΣΠΑΛ και με λιγότερη πλέον πίεση μπορεί να νικήσει την Ουντινέζε, που βγάζει αδυναμίες τόσο στο δημιουργικό, όσο και στο αμυντικό κομμάτι.

Για όσους παίζουν όβερ το εν λόγω ζευγάρι έχει αρκετά γκολ τα τελευταία γκολ. Ενδεικτικά (3-2, 1-5, 2-2, 2-3).

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

1178. ΟΦΗ – ΠΑΟΚ G.G. 2.15

1129. Γουότφονρτ – Μάντσεστερ Γ. 2 1.85

1165. Βαλένθια – Μπέτις 1 1.65

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1149. Ναντ – Ρεμς 1 1.90

1150. Μπορντό – Νιμ 1 1.85

1161. Ουντινέζε – Τορίνο 2 2.30