Σάββατο, 22 Σεπτέμβριος 2018 14:15

Στο... Πι και Φι: Με τα... βαριά χαρτιά

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Με τα... βαριά χαρτιά

Καλημέρα σας. Από την Αγγλία θα ξεκινήσουμε σήμερα και το ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γουλβς.

Οι γηπεδούχοι μετά την βαριά εντός έδρας ήττα από την Τότεναμ έβγαλαν εγωισμό και νίκησαν διαδοχικά εκτός Μπέρνλι, Γουότφορντ (που είχε ξεκινήσει με 4 στα 4) και στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ τη Γ. Μποις.

Πιστεύω ότι δεν θα κλωτσήσουν την... καρδάρα με το γάλο απέναντι στη νεοφώτιστη Γουλβς, που έχει ξεκινήσει μεν εντυπωσιακά, αλλά αν η Μάντσεστερ είναι σοβαρή θα συμπληρώσει καρέ επιτυχιών.

Στην Ισπανία η Ατλέτικο ύστερα από τη νέα αποτυχία με την Εϊμπάρ, αντέδρασε στην Ευρώπη και νίκησε εκτός τη Μονακό. Ηρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες και στο πρωτάθλημα σε μια φιλόξενη γι’ αυτήν έδρα τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα του Σιμεόνε μετρά τέσσερες συνεχόμενες νίκες με τη Χετάφε.

Από την Πριμέρα θα κρατήσουμε και το διπλό της Βαλένθια στο ντέρμπι με τη Βιγιαρεάλ. Οι “νυχτερίδες” παρότι έχουν εξαιρετικό ρόστερ αγνοούν τη νίκη μετά από 4 αγωνιστικές και εκτιμάμε ότι είναι θέμα χρόνου να “σπάσουν το ρόδι”. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ αξίζει το ρίσκο στην καλύτερη ομάδα του ζευγαριού.

Με τα... βαριά χαρτιά θα πάμε και στην Ιταλία, όπου η Ιντερ υπέστη ήττα -σοκ από τη Πάρμα ενώπιον του κοινού της, αλλά μεσοβδόμαδα νίκησε την Τότεναμ με επική ανατροπή στα τελευταία λεπτά. Ο τρόπος που ήρθε η νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει ανεβάσει τη ψυχολογία των παικτών του Σπαλέτι και περιμένω να “ρεφάρουν” κόντρα στη Σαμπντόρια.

Προβάδισμα για τη νίκη έχει και η Μίλαν με αντίπαλο την Αταλάντα, η οποία δεν έχει μπει καλά στο πρωτάθλημα και είναι ευκαιρία για τους γηπεδούχους να επιστρέψουν στα τρίποντα, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την Κάλιαρι.

Στη Γαλλία η 6η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το ντέρμπι ανάμεσα στη Λυών και τη Μαρσέιγ, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από αντίθετα αποτελέσματα στην Ευρώπη. Η Λυών έκανε τη μεγάλη έκπληξη στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ νικώντας στην Αγγλία τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η Μαρσέιγ ηττήθηκε εντός από την Αίντραχτ για την 1η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ. Φόρμα, ψυχολογία και έδρα μας ωθούν στον άσο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

1733. Μάντσεστερ Γ. - Γουλβς 1 1.55

1823. Χετάφε – Ατλέτικο 2 1.80

1849. Σαμπντόρια – Ιντερ 2 1.75

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1942. Βιγιαρεάλ – Βαλένθια 2 2.70

1954. Μίλαν – Αταλάντα 1 1.90

1997. Λυών – Μαρσέιγ 1 2.15