Τρίτη, 25 Σεπτέμβριος 2018 14:33

Στοίχημα: Με Μονακό και Χέρτα

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Με Μονακό και Χέρτα

Μεγάλο το ενδιαφέρον στο κουπόνι της Τρίτης (25/09), με εμβόλιμες αγωνιστικές και παιχνίδια κυπέλλου σε ολόκληρη την Ευρώπη και έχουμε καταλήξει σε τρεις “δυνατές” επιλογές.

Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από την Α' Γαλλίας, την Μπουντεσλίγκα, καθώς και τη 2η κατηγορία της Ιταλίας! Πάμε να δούμε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά του Betarades.gr!

Κερδίζει η Μονακό

Ξεκινάμε τις προτάσεις για το πάμε στοίχημα από το Σαμπιονά και το παιχνίδι Μονακό – Ανζέ. Δεν είναι σε καλή κατάσταση οι Μονεγάσκοι, την προηγούμενη αγωνιστική έκαναν ακόμη μία “γκέλα” μένοντας στο 1-1 εντός έδρας με αντίπαλο την Νιμ, σε ένα ματς που άξιζαν να κερδίσουν. Έχουν μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία, σε έξι ματς μετρούν ισάριθμους πόντους και σήμερα “καίγονται” για ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Ανζέ, από την πλευρά της, τρέχει αήττητο σερί τριών αγώνων, με δύο νίκες και μία ισοπαλία, για τα δεδομένα της έχει πραγματοποιήσει καλή εκκίνηση στη σεζόν, ωστόσο μακριά από το κοινό της χάνει σημαντική από τη δυναμική της, ενώ σήμερα αντιμετωπίζει μία ανώτερη αντίπαλο. Θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα η Μονακό να πανηγυρίσει επιτέλους ένα “τρίποντο” και θα πάμε με τον “άσσο” σε απόδοση 1.90.

Πείθει περισσότερο η Χέρτα

Συνεχίζουμε με Μπουντεσλίγκα και την αναμέτρηση Βέρντερ Βρέμης – Χέρτα. Αήττητοι παραμένουν μετά από τέσσερις αγωνιστικές οι γηπεδούχοι, με τον απολογισμό τους να αποτελείται από δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, ωστόσο δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν ακόμη στο γήπεδό τους, μια και αμφότερα τα παιχνίδια που έδωσαν εκεί ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή (1-1 με Ανόβερο, ίδιο το σκορ και κόντρα στη Νυρεμβέργη). Από την άλλη πλευρά, η Χέρτα μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, άφησε βαθμούς μόνο εκτός έδρας απέναντι στη Βόλφσμπουργκ (2-2), ενώ κέρδισε τις Νυρεμβέργη 1-0 εντός, Σάλκε 2-0 εκτός και Γκλάντμπαχ 4-2 εντός. Σε καλή κατάσταση βρίσκονται και οι δύο, οι φιλοξενούμενοι, όμως, πείθουν περισσότερο με τις εμφανίσεις τους και θα επιλέξουμε το Χ2 σε απόδοση 1.87.

Παίρνει τη νίκη η Περούτζια

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές προτάσεις με Β' Ιταλίας και την αναμέτρηση Περούτζια – Κάρπι. Πρόκειται για παιχνίδι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, με την Περούτζια να έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη μέχρι στιγμής. Ωστόσο, αυτή την πέτυχε στο μοναδικό ματς που έδωσε στην έδρα της, με 2-0 επί της Άσκολι, καθώς και στα τρία υπόλοιπα αγωνίστηκε μακριά από το γήπεδό της. Η Κάρπι, από την πλευρά της, απογοητεύει, μετρώντας τρεις ήττες και μία ισοπαλία, σήμερα έχει δύσκολο έργο και θα είναι έκπληξη αν κατορθώσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα και αξίζει να τους στηρίξουμε, επιλέγοντας τον “άσσο”, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.93.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!