Κυριακή, 30 Σεπτέμβριος 2018 15:19

Στοίχημα: Προβάδισμα ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι (video)

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Προβάδισμα ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι (video)

Κυριακή (30/09) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα περιλαμβάνει πολλές κι ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, ωστόσο ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, από το οποίο προκύπτει και η βασική επιλογή μας.

Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλα τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια, όπως είναι το Neteller.

Τον πρώτο λόγο ο Ολυμπιακός λόγω έδρας και παράδοσης

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το σούπερ ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ξεκινήσει ιδανικά τη φετινή σεζόν, καθώς μετρούν 4/4 νίκες μέχρι στιγμής, παίζοντας παράλληλα ωραίο κι επιθετικό ποδόσφαιρο, έχοντας σημειώσει εννιά τέρματα κι έχοντας δεχτεί μόλις ένα (!). Και ο “δικέφαλος του Βορρά” μετράει 4/4 νίκες ως τώρα, ωστόσο προέρχεται από πολύ κακή εμφάνιση και την ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στον Άρη, αποτέλεσμα που χάλασε κάπως το κλίμα της ομάδας, παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές. Ο Ολυμπιακός είναι κυρίαρχος όταν αγωνίζεται στο “Καραϊσκάκης”, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ παραδοσιακά συναντά δυσκολίες, έχοντας αποδράσει λίγες φορές με οτιδήποτε θετικό. Επίσης, ο άσσος δίνεται σε απόδοση 2.30, τιμή όπου δύσκολα θα ξαναδούμε σε εντός έδρας νίκη του Ολυμπιακού εντός των συνόρων, επομένως θα προστεθεί στις επιλογές μας.

Κερδίζει η Άιντραχτ

Συνεχίζουμε με Μπουντεσλίγκα και την αναμέτρηση Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Αννόβερο. Η Άιντραχτ δεν θυμίζει σε τίποτα μέχρι στιγμής την περσινή ομάδα όπου έφτασε μέχρι την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στην Μπάγερν, έχει ρεκόρ 1-1-3 μέχρι στιγμής κι οφείλει να βρει άμεσα τα πατήματά της, καθώς από πολύ νωρίς βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Το Αννόβερο από την άλλη έχει μαζέψει μόλις δυο βαθμούς ως τώρα, η εικόνα του είναι πολύ κακή και στις δυο άκρες του γηπέδου και στη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση, αναμένεται να συναντήσει και πάλι πολλές δυσκολίες. Ο άσσος φαντάζει πολύ πιθανός στα μάτια μας, προσφέρεται σε απόδοση 2.00 και θα τον “τιμήσουμε”.

Δεν χάνει η Νιμ

Ολοκληρώνουμε με Α' Γαλλίας και το παιχνίδι Μονπελιέ – Νιμ. Η Μονπελιέ βρίσκεται στην 6η θέση με 12 βαθμούς, μετράει δυο οριακές νίκες και τρεις ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, με την εικόνα της πάντως να προβληματίζει παρά τα θετικά αποτελέσματα και ιδίως μεσοεπιθετικά, καθώς δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις με δυσκολία, πρόβλημα που εντείνεται κόντρα σε κλειστές άμυνες. Η Νιμ από την πλευρά της προέρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες, οι δυο από αυτές ήταν εκτός έδρας κόντρα σε Μπορντό και Μονακό, δείχνοντας πως μπορεί να είναι ανταγωνιστική ακόμη και μακριά από το “σπίτι” της. Θεωρούμε πως έχει ό,τι χρειάζεται για να αποδράσει με οτιδήποτε θετικό και σήμερα, έτσι θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.99.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Τα βίντεο για τα παιχνίδια Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και Άρης – Αστέρας Τρίπολης:

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Άρης - Αστέρας Τρίπολης