Σάββατο, 06 Οκτώβριος 2018 13:53

Στο... Πι και Φι: Χωρίς περιθώρια η Μονακό, “ξύπνησαν” Σάλκε και Μπέρνλι

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Χωρίς περιθώρια η Μονακό, “ξύπνησαν” Σάλκε και Μπέρνλι

Καλημέρα σας. Πρέμιερ Λιγκ, Μπουντεσλίγκα, Καμπιονάτο και Σαμπιονά θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά αυτό το διήμερο.

Στην Αγγλία η Μπέρνλι ύστερα από τις τέσσερις σερί ήττες νίκησε Μπόρνμουθ, Κάρντιφ και θέλει να κάνει το ίδιο και με τη Χάντερσφιλντ ώστε να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις.

Η Μπέρνλι μετά τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, δείχνει να επιστρέφει στα περσινά στάνταρ απόδοσης, καθώς στο ξεκίνημα της σεζόν είχε επηρεαστεί από τις διπλές υποχρεώσεις. Αντίθετα η Χάντερσφιλντ δεν έχει νίκη μετά από 7 αγωνιστικές και δύσκολα θα κερδίσει το στοίχημα της παραμονής. Ευκαιρία για τους γηπεδούχους να πανηγυρίσουν την τρίτη σερί νίκη.

Την ίδια ώρα η Κρίσταλ Πάλας θα αναμετρηθεί με τη Γουλβς, που αν και νεοφώτιστη κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα (μόνο μια ήττα) και μπορεί να βάλει δύσκολα στην Πάλα, που θέλει το τρίποντο για να ανακάμψει. Αποφεύγουμε το σημείο και ποντάρουμε στο αουτσάιντερ όβερ 2,5.

Στη Γερμανία, η Σάλκε πήρε τη νίκη που τόσο ήθελε με τη Μάιντς και την Τετάρτη έκανε “σεφτέ” και στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λοκομοτίβ. Δύο νίκες που έχουν αλλάξει τη ψυχολογία στα αποδυτήρια και πιστεύουμε ότι αξίζει να κυνηγήσουμε το διπλό στο σημερινό ματς με τη νεοφώτιστη Φορτούνα. Το ματς εξαρτάται καθαρά από την απόδοση των παικτών της Σάλκε που δείχνουν να “ξύπνησαν”.

Κάτι που περιμένουμε να συμβεί με τη Λεβερκούζεν, η οποία προηγήθηκε 2-0 με τη Ντόρτμουντ, αλλά στη συνέχεια κατέρρευσε και έχασε με 2-4. Την Πέμπτη έδειξε σημάδια αντίδρασης με την ΑΕΚ Λάρνακας και μπορεί να νικήσει την υποδεέστερη Φράιμπουργκ. Με δύο νίκες σε 6 αγώνες δεν έχει άλλωστε περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών.

Στη Γαλλία η Μονακό αποτελεί τη δυσάρεστη έκπληξη του πρωταθλήματος, αφού με μία νίκη σε 8 αγωνιστικές έχει βρεθεί στην προτελευταία θέση. Ω; εκ τούτου το κυριακάτικο ματς με τη Ρεν έχει χαρακτήρα τελικού για την ομάδα του Ζαρντίμ και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τους τρεις βαθμούς.

Τέλος στην Ιταλία η ανεβασμένη Τζένοα θα υποδεχτεί την Πάρμα, που μετά από χρόνια επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία και έχει θέσει τις βάσεις για την άνετη παραμονή με 10 βαθμούς σε 7 αγωνιστικές.

Αύριο όμως θα παραταχθεί χωρίς τον Ζερβίνιο, τον πιο επικίνδυνο παίκτη της στην επίθεση και η Τζένοα στην έδρα της είναι μέχρι στιγμής αξιόπιστη (3 στα 3).

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

894. Φορτούνα Ντ. - Σάλκε 2 1.90

915. Μπέρνλι – Χάντερσφιλντ 1 2.00

923. Κρ. Πάλας – Γουλβς όβερ 2.00

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1818. Τζένοα – Πάρμα 1 1.85

1828. Φράιμπουργκ – Λεβερκούζεν 2 2.10

1888. Μονακό – Ρεν 1 2.05