Τετάρτη, 10 Οκτώβριος 2018 14:31

Στοίχημα: Τριάδα επιλογών (video)

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Τριάδα επιλογών (video)

Τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων κλέβουν την παράσταση στο σημερινό (10/10) πρόγραμμα, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τόσο διεθνή φιλικά, όσο και ματς για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα.

Φυσικά, επιλογές προσφέρει και το μπάσκετ, με γεμάτη αγωνιστική του Eurocup και το FIBA Champions League. Τα μάτια μας είναι στραμμένα στο παιχνίδι της Ζάμπια με τη Γουινέα-Μπισσάου, όπως και στα ματς της Μονακό με τον Ερυθρό Αστέρα και της Ουλμ με τη Γαλατασαράι. Μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στoιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Tipbet. Πάμε όμως στις αναλύσεις μας!

Σκοράρουν Ζάμπια και Γουινέα-Μπισσάου

Κάπως μουδιασμένη είναι στο ξεκίνημα των προκριματικών του Κόπα Άφρικα η Ζάμπια, που θα αντιμετωπίσει σήμερα (18:30) τη Γουινέα-Μπισσάου. Η ομάδα του Σβεν Βάντενμπουργκ έχει συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Μάλιστα, την ισοπαλία με τη Ναμίμπια την πήρε στο 90’, όταν και ισοφάρισε σε 1-1. Στο τελευταίο της ματς, που ήταν φιλικό, επικράτησε με 0-1 της Γκαμπόν. Στην κορυφή του ομίλου βρίσκεται η Γουινέα-Μπισσάου, με τέσσερις βαθμούς. Το πιο πρόσφατο αποτέλεσμα της ήταν το 2-2 με τη Μοζαμβίκη, στο πλαίσιο των προκριματικών. Να σημειωθεί, ότι στα τελευταία 16 εκτός έδρας ματς που έχει δώσει, πέτυχε μόνο μία νίκη. Η γηπεδούχος Ζάμπια θέλει πάση θυσία τη νίκη και θα την επιδιώξει με κάθε τρόπο. Όμως, και οι φιλοξενούμενοι είναι ικανή ομάδα και έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν πρόβλημα στην αντίπαλό τους. Επιλέγουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.20.

Μεγάλο σκορ στην Ουλμ

Σημαντικό παιχνίδι για τη δεύτερη αγωνιστική του Eurocup είναι αυτό ανάμεσα στην Ουλμ και τη Γαλατασαράι (20:30). Η γερμανική ομάδα έχει κάνει κακό ξεκίνημα στη σεζόν, με τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς. Ωστόσο, όλα ήταν πολύ δύσκολα, αφού έπαιξε με Ερυθρό Αστέρα, Μπάγερν Μονάχου και Φρανκφούρτη. Σήμερα, έχει την ευκαιρία μπροστά στο κοινό της να διεκδικήσει την πρώτη της νίκη. Πρόκειται σε μεγάλο βαθμό για μια επιθετική ομάδα, που μέχρι τώρα έχει βρει απέναντί της πολύ συμπαγείς αμυντικά αντιπάλους και δεν κατάφερε να ξεδιπλώσει το ταλέντο της. Η Γαλατασαράι δεν αρέσκεται στο «κλειστό» μπάσκετ. Αντίθετα, ανοίγει το ρυθμό και εκδηλώνει σύντομες επιθέσεις. Οι Τούρκοι έχουν ήδη μια νίκη στο Eurocup, επί της Ανδόρας, και έχασαν πολύ δύσκολα από την ισχυρή Εφές, στο ντέρμπι της Πόλης, με 70-73. Αμφότερες οι ομάδες μπορούν να σκοράρουν με ευκολία, και απόψε αναμένεται να δούμε κάτι τέτοιο. Για το λόγο αυτό, το Over 159.5 στο 1.90 φαντάζει σωστή επιλογή.

«Κλειστό» παιχνίδι στο Πριγκηπάτο

Επίσης για το Eurocup, η Μονακό υποδέχεται το βράδυ (20:45) τον Ερυθρό Αστέρα στο Πριγκηπάτο. Δυναμική αρχή και για τις δύο ομάδες στη διοργάνωση, αφού κέρδισαν άνετα Μπρέσια και Ανδόρρα αντίστοιχα. Η περσινή φιναλίστ Μονακό παίζει άλλου είδους μπάσκετ φέτος, αφήνοντας κατά μέρους την «αφέλεια» και δίνοντας βάση στην άμυνα. Εξάλλου, δεν έχει πετύχει σε κανένα παιχνίδι της φέτος περισσότερους από 80 πόντους. Το ίδιο πράττει και ο Ερυθρός Αστέρας του Μίλαν Τόμιτς, που... προσέχει για να έχει, και μέχρι στιγμής δικαιώνεται με έξι νίκες σε έξι επίσημα ματς! Η σημερινή αναμέτρηση θα κυμανθεί λογικά στο ίδιο μήκος κύματος. Επομένως, πάμε με το Under 162.5 σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Αυτή την εβδομάδα, λόγω έλλειψης αξιόλογης αγωνιστικής δράσης και περιμένοντας τα παιχνίδια της Εθνικής μας, ετοιμάσαμε ένα βίντεο με μία... διαφορετική ανασκόπηση των όσων είδαμε στα γήπεδα της Σούπερλιγκ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.