Σάββατο, 20 Οκτώβριος 2018 13:15

Στο... Πι και Φι: Διπλά που πληρώνουν

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας.Γεμάτο επιλογές, αλλά και ντέρμπι είναι το νέο κουπόνι. Ξεχωρίζουν το Τσέλσι - Μάντσεστερ Γ. - Ιντερ - Μίλαν και Αρης - ΠΑΟΚ.

Τα δύο τελευταία θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά, όπως επίσης και η Μπουντεσλίγκα, η Πρέμιερ Λιγκ, το Σαμπιονά και η Πριμέρα.

Ξεκινώντας από τη Γερμανία, η Χοφενχάιμ πήγε στη διακοπή με δύο σερί ήττες και θα ψάξει την αντίδραση στη Νυρεμβέργη, η οποία στηρίζεται στην έδρα της, αλλά το σημερινό ματς δεν είναι στα κυβικά της. Υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά δυναμικότητες, όπως και στόχων. Η Χοφενχάιμ ενώ παίζει ποδόσφαιρο δεν παίρνει μέχρι σήμερα αποτελέσματα,πληρώνοντας τις πολλές χαμένες ευκαιρίες. Η διακοπή έδωσε την ευκαιρία για ανασύνταξη και περιμένουμε από τους φιλοξενούμενους να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Στην Αγγλία η Νιούκαστλ παραμένει χωρίς νίκη μετά από 8 αγωνιστικές. Εχει το ελαφρυντικό ότι αντιμετώπισε ομάδες από το πάνω ράφι, όπως Τσέλσι, Σίτι, Αρσεναλ και Γιουνάιτεντ. Σήμερα όμως θα παίξει με έναν αντίπαλο στα μέτρα της, τη Μπράιτον η οποία δεν έχει την ίδια βαθμολογική πίεση και εκτός έδρας πέρυσι είχε μόλις δύο νίκες και φέτος ένα βαθμό σε 4 εξόδους. Η έδρα και η μεγάλη ανάγκη των γηπεδούχων για νίκη μας ωθούν στον άσο.

Το βράδυ στη Γαλλία, η Μονακό στο ντεμπούτο του Τιερί Ανρί στον πάγκο θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Στρασβούργο, κόντρα στο οποίο έχει χτίσει θετική παράδοση (7 νίκες, 3 ισοπαλίες). Η αλλαγή προπονητή επιδρά στο ξεκίνημα θετικά στη ψυχολογία των παικτών και πιστεύω ότι η Μονακό θα δείξει αυτή τη φορά καλό αγωνιστικό πρόσωπο, παίρνοντας τη νίκη που ψάχνει εδώ και καιρό.

Στο 2.60 αξίζει το ρίσκο στην καλύτερη ομάδα του ζευγαριού. Με το ίδιο σκεπτικό θα ποντάρουμε διπλό και στο ντέρμπι της Ειμπάρ με τη Μπιλμπάο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα και ήρθε η ώρα να ανακάμψουν. Σε αυτό το γήπεδο μετρούν τρία διπλά στις τελευταίες 4 επισκέψεις, ενώ φέτος έμειναν όρθιοι σε πιο δύσκολες έδρες (2-2 με Μπέτις, 1-1 με Μπαρτσελόνα).

Στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ μπαίνει στο γήπεδο με την ετικέτα του φαβορί, αλλά στον Αρη περίμεναν χρόνια αυτό το ματς και είναι δεδομένο ότι θα βγάλουν μέγιστο πάθος, έχοντας και τη ψυχολογική υποστήριξη από τους χιλιάδες φιλάθλους που θα κατακλύσουν το "Βικελίδης". Αποφεύγουμε το σημείο και πάμε με το G.G. μιας και ο ΠΑΟΚ εδώ και ένα χρόνο σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια, αλλά αμυντικά δεν εμπνέει σιγουριά.

Στο ντέρμπι της Ιταλίας, η Ιντερ υπερέχει της Μίλαν σε ποιότητα, αλλά και στη μάχη των πάγκων. Ο Σπαλέτι έχει την εμπειρία σε αντίθεση με τον Γκατούζο και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα συνεχιστεί το θετικό σερί της Ιντερ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

515. Νυρεμβέργη - Χοφενχάιμ 2 1.85

567. Νιούκαστλ - Μπράιτον 1 2.05

797. Στρασβούργο - Μονακό 2 2.60

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1117. Αρης - ΠΑΟΚ G.G. 1.70

611. Ιντερ - Μίλαν 1 2.20

645. Εϊμπάρ - Μπιλμπάο 2 2.55