Σάββατο, 27 Οκτώβριος 2018 13:05

Στο... Πι και Φι: Εξάδα για σύστημα

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Εξάδα για σύστημα

 

Καλημέρα σας. Τα ντέρμπι Μπαρτσελόνα – Ρεάλ, Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι, Νάπολι – Ρόμα, Μαρσέιγ – Παρί και Αγιαξ – Φέγενορντ ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα του τριημέρου, αλλά ότι λάμπει δεν είναι... χρυσός.

Θα ασχοληθούμε με λιγότερο εμπορικά παιχνίδια, με επιλογές που εμπεριέχουν μεγάλο ρίσκο. Ενδεικτικό ότι η συνολική απόδοση φθάνει στο 129,5! Μια εξάδα που προσφέρεται για σύστημα.

Στην Πρέμιερ Λιγκ η 18η Φούλαμ υποδέχεται τη Μπόρνμουθ, που έχει σκαρφαλώσει στην 6η θέση, αλλά οι διαφορές των δύο ομάδων δεν είναι τόσο μεγάλες. Η Φούλαμ σκοράρει σχεδόν σε όλα τα ματς και πληρώνει την αμυντική αφέλεια. Πρόκειται όμως για σύνολο που έχει ποιοτικούς παίκτες από τη μέση και μπροστά και σε τιμές αουτσάιντερ αξίζει να κυνηγήσουμε τη δεύτερη νίκη της Φούλαμ στο πρωτάθλημα, που έχει τη μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς και το αβαντάζ της έδρας.

Από την Αγγλία θα κρατήσουμε και το διπλό της Αρσεναλ στο λονδρέζικο ντέρμπι με τη ντεφορμέ Κρ. Πάλας.

Η Αρσεναλ πηγαίνει από νίκη σε νίκη και με τη ψυχολογία στα ύψη μπορεί να πάρει το 7ο σερί τρίποντο στο πρωτάθλημα και να μείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Στην Ισπανία η Θέλτα θα δώσει το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς, με αντίπαλο την Εϊμπάρ και προσμένουμε να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί που την θέλει χωρίς νίκη στο γήπεδο της από τον Σεπτέμβριο, όταν λύγισε την Ατλέτικο. Και στατιστικά να το δεις, είναι δύσκολο να κάνουν πάλι “γκέλα” οι γηπεδούχοι, που θα αγωνιστούν και για τον προπονητή τους, ο οποίος παίζει το “κεφάλι” του σε αυτό το ματς.

Στη Γαλλία η Ναντ νίκησε με εμφατικό τρόπο την Τουλούζ (4-0)και δείχνει ότι η αλλαγή προπονητή έχει φέρει άλλη ψυχολογία στα αποδυτήρια. Είναι ανώτερη από την Αμιάν και αν παρουσιάσει ξανά το ίδιο πρόσωπο, θα φύγει με το τρίποντο που τόσο πολύ έχει ανάγκη για να αναρριχηθεί βαθμολογικά.

Στην Ιταλία η Τζένοα υποχρέωσε τη Γιουβέντους στην πρώτη φετινή απώλεια βαθμών και μάλιστα μέσα στο Τορίνο. Αύριο θα φιλοξενήσει την Ουντινέζε που μετρά 4 σερί ήττες και έχει την ευκαιρία να νικήσει και να πλησιάσει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Διαφορετικά θα πετάξει στα σκουπίδια το 1-1 με την πρωταθλήτρια Γιουβέντους.

Τέλος στη Σούπερ Λίγκα αξίζει το ρίσκο στο διπλό του Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο. Οι Αρκάδες ενώ παίζουν καλά, χάνουν στο φινάλε των αγώνων τους βαθμούς και έχοντας βγάλει πρόγραμμα με όλους τους μεγάλους. Η θέση του Αστέρα στη βαθμολογία είναι πλασματική και σύντομα θα διορθωθεί.

Ο Παναιτωλικός δεν έχει πείσει μέχρι σήμερα ότι μπορεί να σηκώσει τιμές φαβορί και στο 2.70 θα ποντάρουμε στους φιλοξενούμενους.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

1818. Φούλαμ – Μπόρνμουθ 1 2.70

1891. Θέλτα – Εϊμπαρ 1 2.05

1909. Αμιάν – Ναντ 2 2.55

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1977. Κρ. Πάλας – Αρσεναλ 2 1.70

1985. Τζένοα – Ουντινέζε 1 2.00

2032. Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 2 2.70