Παρασκευή, 02 Νοέμβριος 2018 14:14

Στοίχημα: Στήριγμα η ΦΚ Αϊντχόφεν

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Στήριγμα η ΦΚ Αϊντχόφεν

Παρασκευή σήμερα και μπαίνουμε σιγά – σιγά σε στοιχηματικούς ρυθμούς Σαββατοκύριακου, με το πρόγραμμα να αποτελεί το καλύτερο δυνατό “ζέσταμα” πριν από ένα... γεμάτο διήμερο.

Τέσσερις επιλογές έχει ξεχωρίσει σήμερα το Betarades.gr, πιο συγκεκριμένα θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από Β' Ολλανδίας, Β' Γαλλίας, Α' Δανίας και Euroleague. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις στοιχήματος για τα παιχνίδια της ημέρας.

Δεν χάνει η ΦΚ Αϊντχόφεν

Ξεκινάμε από τη Β' Ολλανδίας και το παιχνίδι Ος – ΦΚ Αϊντχόφεν. Πρόκειται για γειτονικό ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που διαγράφουν διαφορετική πορεία μέχρι στιγμής. Η Ος ξεκίνησε καλά τη σεζόν, ωστόσο τελευταία διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, ενώ μεσοβδόμαδα έπεσε θύμα έκπληξης στο Κύπελλο και αποκλείστηκε από ομάδα Γ' κατηγορίας, στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη. Από την άλλη, η ΦΚ Αϊντχόφεν είναι ιδιαίτερα “ανεβασμένη” εδώ και ένα μήνα περίπου, διάστημα στο οποίο έδωσε πέντε ματς και ηττήθηκε μόνο από την Ντεν Μπος, η οποία είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα και θα τους στηρίξουμε επιλέγοντας το Χ2 σε απόδοση 1.70 στη Novibet.

Με τα γκολ στη Γαλλία

Συνεχίζουμε με Β' Γαλλίας και την αναμέτρηση Μπρεστ – Ερυθρός Αστέρας. Φαβορί στη συγκεκριμένη συνάντηση είναι οι γηπεδούχοι, ωστόσο η νίκη τους προσφέρεται αρκετά χαμηλά και αυτό που αξίζει περισσότερο είναι να ασχοληθούμε με τα γκολ. Η Μπρεστ διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, με 25 τέρματα στο ενεργητικό της μετά από 12 αγωνιστικές και υποδέχεται μία από τις χειρότερες άμυνες, με τον Ερυθρό Αστέρα να έχει δει την εστία του να παραβιάζεται 21 φορές μέχρι στιγμής. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να έχουν σήμερα νέο προπονητή στον πάγκο τους, ωστόσο δύσκολα θα βελτιωθούν θεαματικά τόσο γρήγορα. Περιμένουμε, λοιπόν, ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις, βρίσκουμε το Over σε απόδοση 1.90 και θα μπει στις επιλογές μας.

Προβάδισμα η Σοντερίσκε

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι προκύπτει από την Α' Δανίας και πιο συγκεκριμένα τον αγώνα Βέντισελ – Σοντερίσκε. Χαμηλά στη βαθμολογία βρίσκονται οι δύο ομάδες, η Σοντερίσκε, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα έχει ανεβάσει “στροφές” και έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα στα εννέα πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, τη στιγμή που η Βέντισελ στα έξι τελευταία ματς που έδωσε στο γήπεδό της, κέρδισε μόλις μία φορά. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλύτερη κατάσταση, έχουν το προβάδισμα για τη νίκη και θα επιλέξουμε το 2 DNB σε απόδοση 1.83 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Ευκαιρία για Κίμκι

Ολοκληρώνουμε με Euroleague και την αναμέτρηση Κίμκι – Γκραν Κανάρια. Η ομάδα από την Ισπανία είναι τραγική αμυντικά, έχει δεχθεί τους περισσότερους πόντους από κάθε άλλη ομάδα στη διοργάνωση. Οι Ρώσοι έχουν σήμερα την ευκαιρία να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση και θεωρούμε ότι δε θα την αφήσουν να πάει χαμένη. Θα επιλέξουμε, επομένως, την Κίμκι με -7.5, σε απόδοση 1.85.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!