Σάββατο, 03 Νοέμβριος 2018 11:24

Στο... Πι και Φι: "Πετάει" η Λεβερκούζεν

Γράφτηκε από τον

 

Καλημέρα σας. Από την Πρέμιερ Λιγκ θα ξεκινήσουμε σήμερα και το ματς της Μπόρνμουθ με την Μάντσεστερ Γ. με το οποίο θα ανοίξει η "αυλαία" της 11ης αγωνιστικής, στην οποία ξεχωρίζει το ντέρμπι Αρσεναλ - Λίβερπουλ.

Η Μπόρνμουθ αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη, όντας στην 6η θέση και στο +3 από τη σημερινή αντίπαλό της. Η ομάδα του Μουρίνιο έδειξε όμως τόσο με την Τσέλσι όσο και με την Εβερτον χαρακτήρα και αν εμφανιστεί σοβαρή θα φύγει για τρίτη χρονιά νικήτρια από το γήπεδο της Μπόρνμουθ. Κάτι που είναι άλλωστε απαραίτητο για να μη χάσει την επαφή της από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στη Μπουντεσλίγκα η Λεβερκούζεν "πετάει" στα τελευταία ματς και σκορπά... τρόμο στους αντιπάλους της. Πέτυχε 6 γκολ μέσα στη Βρέμη κόντρα στη Βέρντερ, που αγνοούσε για ένα χρόνο την ήττα στο γήπεδό της και μεσοβδόμαδα νίκησε εκτός με 5-0 τη φορμαρισμένη Γκλάντμπαχ για το κύπελλο. Εντεκα γκολ σε δύο ματς δηλαδή για την αλλαγμένη προς το καλύτερο Λεβερκούζεν, η οποία θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες στο σημερινό ματς με τη Χοφενχάιμ. Σύμμαχος των γηπεδούχων και η θετική προϊστορία.

Δεν θα είναι εύκολο ματς, αλλά η εικόνα και η φόρμα μας ωθούν στον άσο.

Στην Πριμέρα, η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται στο -2 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα επειδή δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική εκτός έδρας, όπου έχει 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα. Καλείται λοιπόν να βελτιώσει τις επιδόσεις της μακριά από το γήπεδό της, αρχής γενομένης από το σημερινό ματς με τη Λεγνάς. Η τελευταία βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και έχει και σημαντικές απουσίες.

Μένουμε στην Ισπανία για την αναμέτρηση της Μπέτις με τη Θέλτα, που παραδοσιακά προσφέρει γκολ και θέαμα και δεν νομίζουμε ότι το φετινό ματς θα αποτελέσει εξαίρεση. Αμφότερες θέλουν το τρίποντο και έχουν τα επιθετικά "όπλα" για να απειλήσουν.

Στη Γαλλία η Ναντ μετρά τρεις σερί νίκες (δύο στο πρωτάθλημα και μία στο Λιγκ Καπ) και έχει την ευκαιρία να διευρύνει το σερί κόντρα στην ουραγό Γκινγκάμπ. Εμπιστευτήκαμε τη Ναντ και μας δικαίωσε στο θεωρητικά πιο δύσκολο εκτός έδρας ματς με τη Αμιάν, το ίδιο θα κάνουμε και τώρα.

Στη Βραζιλία η Ιντερνασιονάλ θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες στο αυριανό ματς με την Παραναένσε ώστε να μείνει σε τροχιά τίτλου. Οι φιλοξενούμενοι έχουν το μυαλό τους στο Σουνταμερικάνα και θα παραταχθούν με πολλές αλλαγές. Οι γηπεδούχοι μετρούν σε 15 ματς 11 νίκες και 4 ισοπαλίες και πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν τους τρεις βαθμούς.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

520. Μπόρνμουθ - Μάντσεστερ Γ. 2 1.90

552. Λεβερκούζεν - Χοφενχάιμ 1 2.15

875. Λεγανές - Ατλέτικο Μ.2 1.60

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

758. Ναντ - Γκινγκάμπ 1 1.70

961. Μπέτις - Θέλτα όβερ 1.77

2122. Ιντερνασιονάλ - Ατλ. Παραναένσε 1 1.60