Παρασκευή, 16 Νοέμβριος 2018 15:22

Στοίχημα: Ολλανδία - Γαλλία με φόντο την πρωτιά!

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Ολλανδία - Γαλλία με φόντο την πρωτιά!

Το UEFA Nations League έχει γεμάτο μενού και σήμερα, Παρασκευή (16/11), με το ντέρμπι της Ολλανδίας με τη Γαλλία να ξεχωρίζει.

Βέβαια, πολύ σημαντικό είναι και το ματς της Ουαλίας με τη Δανία. Για τα προκριμάτικα του Euro U21, αγώνα έχει σήμερα η εθνική μας, ενώ ολοκληρώνεται και η έβδομη αγωνιστική της EuroLeague στο μπάσκετ! Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις εταιρίες στοιχήματος, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας. Πάμε λοιπόν στις αναλύσεις μας!


Ντέρμπι με γκολ στο Ρότερνταμ

Στο στάδιο De Kuip, που αποτελεί την έδρα της Φέγενορντ, η Ολλανδία θα υποδεχτεί τη Γαλλία, για τον πρώτο όμιλο της League A του UEFA Nations League. Οι γηπεδούχοι έχουν παρουσιαστεί αλλαγμένοι προς το καλύτερο στη διοργάνωση, και με το εμφατικό 3-0 επί της Γερμανίας έχουν μπει για τα καλά στο κόλπο της πρωτιάς. Έχασαν από τη Γαλλία με 2-1 στο Παρίσι, αλλά το σκορ δεν είναι απαγορευτικό για να πάρουν οι «Οράνιε» προβάδισμα στην ισοβαθμία. Ο Ρόναλντ Κούμαν έχει βρει το κουμπί της ομάδας του, και εκμεταλλεύεται στο έπακρο τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που διαθέτει η Ολλανδία από τη μέση και μπροστά, όπως ο Βαϊνάλντουμ, ο Ντεπάι κ.α. Στην άμυνα, με ηγέτη τον Φαν Ντάικ, οι «Οράνιε» είναι βελτιωμένοι, αλλά χρειάζονται δουλιεά. Από την άλλη, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία συνεχίζει ακάθεκτη και στο Nations League. Μοναδική της απώλεια σε τρία ματς το 0-0 στην έδρα της Γερμανίας, που δεν μπορεί να θεωρηθεί γκέλα. Ο Ντιντιέ Ντεσάν έχει καταφέρει να κρατήσει τους παίκτες του ζεστούς, και έτσι η Γαλλία έχει το πάνω χέρι για την κορυφή του ομίλου. Αμφότερες οι ομάδες χαρακτηρίζονται από την ποιότητά τους, κυρίως στο κομμάτι της δημιουργίας και της εκτέλεσης. Οι Ολλανδοί είναι υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν τα γκολ, που θα τους οδηγήσουν στη νίκη, αφού αν δεν κερδίσουν χάνουν τις ελπίδες τους για την πρώτη θέση. Οι «Τρικολόρ» όμως, σκοράρουν με ευκολία, και μπορούν να ωφεληθούν από την επιτακτική ανάγκη της Ολλανδίας για τους τρεις βαθμούς. Το ευχάριστο για τους ποδοσφαιρόφιλους, είναι ότι όλα τα δεδομένα συνηγορούν πως θα γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι, με πολλές φάσεις και πολλά γκολ. Οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν εκατέρωθεν διακρίνονται για τις ικανότητές τους, και μπορούν να τις αποδείξουν και απόψε. Επομένως, το Over 2.5 σε απόδοση 1.90 κρίνεται αξιόλογη επιλογή.


Για δύο αποτελέσματα η Δανία

Στο γήπεδο της Κάρντιφ, η Ουαλία θα φιλοξενήσει σήμερα τη Δανία για τον τέταρτο όμιλο της League B. Οι Ουαλοί βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στην πρώτη θέση, με έξι βαθμούς, έχοντας χάσει όμως με 2-0 από τη Δανία, κάτι που τους δημιουργεί πρόβλημα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Στα θετικά για τον Ράιαν Γκιγκς, η επιστροφή του Άαρον Ράμσεϊ και του Γκάρεθ Μπέιλ στη δράση. Από την άλλη, θετικά είναι τα νέα και για τους Δανούς, αφού ο Κρίστιαν Έρικσεν αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά απόψε. Η Δανία δεν κατάφερε να κερδίσει στην έδρα της Ιρλανδίας, από όπου έφυγε με το 0-0, αν και είχε πολλές ευκαιρίες να πάρει το ματς. Ωστόσο, έχει αγώνα λιγότερο αυτήν τη στιγμή, καθώς υποδέχεται τους Ιρλανδούς την τελευταία αγωνιστική της διοργάνωσης. Με τέσσερις βαθμούς, απέχει μόλις δύο πόντους από την κορυφή, και αν δεν χάσει σήμερα, έχει την ευκαιρία να πάρει την άνοδο στη League A, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς με αντίπαλο την Ιρλανδία. Πρόκειται για δύο σταθερές και δυνατές ομάδες, με τη Δανία ωστόσο να υπερέχει έστω και λίγο, τόσο σε δυναμικότητα, όσο και σε εμπειρία. Όπως φάνηκε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο το καλοκαίρι, οι φιλοξενούμενοι έχουν τον τρόπο να παίρνουν αυτό που θέλουν από τα παιχνίδια, με πολύ στιβαρή αμυντική λειτουργία και κρύο αίμα στην επίθεση. Η αποψινή αναμέτρηση είναι κομβική, και θα γίνει σκληρή μάχη. Η Ουαλία με νίκη κλειδώνει την πρωτιά, όμως η Δανία δεν θα πέσει έτσι απλά. Κάθε άλλο, έχει τα φόντα να σταματήσει την ορμητικότητα της Ουαλίας, και να εκμεταλλευτεί την αφέλειά της στην άμυνα. Έτσι, θα στηρίξουμε το 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας), σε απόδοση 1.90.


Αμφίσκορο στην Τούμπα

Για τα μπαράζ του Euro U21, η εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει στην Τούμπα την αντίστοιχη της Αυστρίας. Οι διεθνείς μας κρατούσαν την τύχη στα χέρια τους στον όμιλο των προκριματικών, αλλά τελικά ηττήθηκαν με 2-0 στην Κροατία και απώλεσαν την πρώτη θέση. Την τελευταία αγωνιστική, επικράτησαν με 2-0 της Λευκορωσίας και τερμάτισαν δεύτεροι. Σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο συμμετείχε η Αυστρία, μαζί με Σερβία και Ρωσία. Τελικά, οι Αυστριακοί παρουσιάστηκαν όπως έπρεπε τους τελευταίους μήνες, και με συνεχόμενες νίκες πήραν το εισιτήριο για τα μπαράζ. Δεν είναι το φαβορί για την πρόκριση, δεν έχουν την εμπειρία της Ελλάδας, αλλά έχουν δείξει ότι είναι επικίνδυνη ομάδα και ικανή για ζημιές. Το γεγονός ότι κέρδισε με 3-2 τη Ρωσία την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών, αποδεικνύει ότι κάτι καλό γίνεται στην Αυστρία. Η Ελλάδα είναι πολύ ισχυρή στην έδρα της, λειτουργεί καλά επιθετικά και σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό για την πρόκριση μπορεί να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Το ίδιο ωστόσο ισχύει και για την Αυστρία, που δεν φοβάται μακριά από το σπίτι της και ειδικά τον τελευταίο καιρό είναι σε εξαιρετική κατάσταση επιθετικά. Βέβαια, στα μετόπισθεν έχει κάποια θέματα, που οφείλει να εντοπίσει η εθνική μας και να χτυπήσει εκεί. Το ματς είναι δύσκολο για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, και προβλέπεται γερή μονομαχία. Θεωρούμε ότι αμφότερες οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να σκοράρουν, και επιλέγουμε το Goal/Goal που το βρίσκουμε στο 1.98.

 

«Σεφτέ» στα εντός η Ζαλγκίρις

Η αυλαία της έβδομης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας πέφτει σήμερα, και σε αυτό το πλαίσιο η Ζαλγκίρις Κάουνας αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στη Λιθουανία. Οι γηπεδούχοι δεν είναι αποτελεσματικοί μέχρι στιγμής στην έδρα τους, όπου δεν έχουν κάνει ακόμα την πρώτη τους νίκη, και στηρίζονται στις εκτός έδρας επιτυχίες τους, με τελευταία αυτή επί της Μπουντούσνοστ, με 60-72. Η Μπαρτσελόνα είναι εντελώς διαφορετική φέτος, και αισίως βρίσκεται εντός των θέσεων που οδηηγούν στα πλέι-οφς, με ρεκόρ 4-2. Οι Καταλανοί πήραν μεγάλο «διπλό» στη Μόσχα επί της Κίμκι, και μετράνε συνολικά τέσσερις συνεχόμενες νίκες στη EuroLeague. Επιπλέον, είναι στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος, αφού επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα με το 105-73 επί της Μούρθια. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι ένας οξυδερκής προπονητής, που σίγουρα εντόπισε τι είναι αυτό που κρατάει στάσιμη την ομάδα του στο Κάουνας, ενώ έχει πολύ καλό πρόσωπο μακριά από αυτό. Οι Λιθουανοί θέλουν πολύ να πάρουν το πρώτο τους ροζ φύλλο αγώνα, μπροστά στον κόσμο τους, και μπορούν να βάλουν τέλος στο σερί της Μπάρτσα. Με τη συνήθη αγωνιστική πειθαρχία θα παίξει η Ζαλγκίρις, οι παίκτες της οποίας ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή τους, και αυτό είναι το μεγάλο προσόν αυτής της ομάδας. Ήρθε η ώρα για «σεφτέ» στις εντός έδρας νίκες για το σύνολο του Σάρας, οπότε πάμε με το Ζαλγκίρις -2.5 σε απόδοση 1.87.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!