Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 11:30

Στο... Πι και Φι: Διπλά με ρίσκο και καλοπληρωμένα G.G.

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Διπλά με ρίσκο και καλοπληρωμένα G.G.

Καλημέρα σας. Η Μάντσεστερ Σίτι γνώρισε την πρώτη ήττα στη σεζόν από την Τσέλσι και έπεσε από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Σήμερα υποδέχεται την Εβερτον, στο ματς με το οποίο ανοίγει η “αυλαία” της 17ης αγωνιστικής και αναμένεται να επιστρέψει στις επιτυχίες. Ο άσος και το όβερ βρίσκονται όμως στα... τάρταρα και η μόνη επιλογή που αξίζει είναι το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η Εβερτον έχει ποιότητα στην επίθεση και μπορεί να βρει δίχτυα σ’ ένα ματς που αναμένεται να ανοίξει.

Σε τιμές αουτσάιντερ προσφέρεται το αμφίσκορο και στην αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον ΟΦΗ. Οι Αρκάδες μετρούν τρία σερί τρίποντα, αλλά και οι Κρητικοί προέρχονται από τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού και θα αγωνιστούν με τη ψυχολογία στα ύψη. Υπερβολικό να θεωρείται τόσο μεγάλο φαβορί ο Αστέρας (1.45)και το g.g. να δίνεται στο 2.30, μιας και ο ΟΦΗ σκοράρειστα τελευταία ματς.

Στην Ισπανία, η Βαλένθια πέτυχε νίκη γοήτρου με τη Γιουνάιτεντ στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά στην Πριμέρα έχει χάσει έδαφος και καλείται να “ρεφάρει”, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Εϊμπάρ. Ποντάρουμε στην καλύτερη ομάδα του ζευγαριού.

Ενα ακόμα διπλό που αξίζει το ρίσκο είναι της Λεβερκούζεν στη Φρανκφούρτη. Η Αίντραχτ έδειξε στα δύο τελευταία παιχνίδια να βρίσκεται σε κάμψη και η Λεβερκούζεν μπορεί να το εκμεταλλευτεί και να πλησιάσει τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Στην Ιταλία η Σαμπντόρια με ηθικό από την εμφάνιση και την ισοπαλία με τη Λάτσιο, θέλει να νικήσει την Πάρμα και να μείνει κοντά στην πρώτη εξάδα. Η Πάρμα έδειξε με την ουραγό Κιέβο ότι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και χωρίς τον Τζερβίνιο δυσκολεύεται στο σκοράρισμα. Τον πρώτο λόγο στην έδρα.

Τέλος, στη Β’ Ισπανίας η Λας Πάλμας θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη με τον Ερέρα στον πάγκο, στο ντέρμπι των Καναρίων Νήσων με αντίπαλο την Τενερίφη. Η τελευταία δεν έχει διπλό σε 9 εξόδους και η Λας Πάλμας είναι αήττητη στο γήπεδό της.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

1040. Μάντσεστερ Σίτι – Εβερτον G.G. 1.85

1443. Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ G.G. 2.30

1478. Εϊμπάρ – Βαλένθια 2 2.35

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1521. Σαμπντόρια – Πάρμα 1 1.70

1586. Αϊντραχτ – Λεβερκούζεν 2 2.80

1590. Λας Πάλμας – Τενερίφη 1 1.77