Τρίτη, 29 Ιανουάριος 2019 15:23

Στοίχημα: Άσσος με Over για Γιουνάιτεντ

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Άσσος με Over για Γιουνάιτεντ

Τα παιχνίδια για τις εμβόλιμες αγωνιστικές στην Αγγλία κυριαρχούν στο κουπόνι της Τρίτης (29/01) και από το Νησί προκύπτουν οι δύο από τις τρεις προτάσεις από το σημερινό πρόγραμμα.

Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν οι αναμετρήσεις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπέρνλι για την Πρέμιερ Λιγκ, ΜΚ Ντονς - Όλνταμ Αθλέτικ για τη Β’ Αγγλίας, ενώ μία ακόμη επιλογή προκύπτει από το μπάσκετ και πιο συγκεκριμένα το Τσάμπιονς Λιγκ της FIBA. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Betrebels, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Ασταμάτηση η Γιουνάιτεντ

Ξεκινάμε από την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπέρνλι. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται οι “κόκκινοι διάβολοι”, κάτι που επιβεβαίωσαν και στο Κύπελλο, όπου επικράτησαν 3-1 εκτός έδρας της Άρσεναλ. Έφτασαν τις οκτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκονται στο -3 από την Τσέλσι και την 4η θέση, την τελευταία που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν. Από την άλλη πλευρά, η Μπέρνλι έρχεται από τη “βαριά” ήττα με 5-0 στο FA Cup από τη Μάντσεστερ Σίτι, σε ένα ματς, ωστόσο, στο οποίο παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές, καθώς προτεραιότητα για αυτή αποτελεί το πρωτάθλημα. Εκεί, διατηρείται αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, στο πιο πρόσφατο απο αυτά έμεινε στο 0-0 κόντρα στη Γουότφορντ, είχαν προηγηθεί τρία διαδοχικά “τρίποντα”, απέναντι σε Γουέστ Χαμ, Χάντερσφιλντ και Φούλαμ.

Στοιχηματικά, αξίζει να ασχοληθούμε με τον άσσο σε συνδυασμό με το Over 2.5 γκολ. Η Γιουνάιτεντ μοιάζει ασταμάτητη το τελευταίο διάστημα, αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο και ψάχνει τα πολλά γκολ. Σε καλή κατάσταση είναι και οι φιλοξενούμενοι, στο πρωτάθλημα δείχνουν ανταγωνιστικοί, έχουν τις δυνατότητες να βοηθήσουν σε ένα ματς με αρκετά γκολ, αλλά δύσκολα θα κερδίσουν. Άσσος και Over, επομένως, η επιλογή μας, σε απόδοση 1.80.

Δε χάνει η Όλνταμ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση ΜΚ Ντονς - Όλνταμ Αθλέτικ, η οποία διεξάγεται στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Β’ Αγγλίας. Δεν είναι σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι το επβεβαίωσαν και το προηγούμενο Σάββατο (26/01), όταν ηττήθηκαν με 1-0 εκτός έδρας από την Γκρίμσμπι. Ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα για αυτούς, ενώ μετρούν πέντε στις επτά πιο πρόσφατες αγωνιστικές (1-1-5), διατηρούνται, ωστόσο, έστω και οριακά, εντός της πρώτης εξάδας. Η Όλνταμ από την πλευρά της, αποτελεί μία ομάδα η οποία μακριά από το γήπεδό της είναι αρκετά αποτελεσματική και χάνει δύσκολα. Πιο συγκεκριμένα, στις 14 φετινές “εξόδους” της για τη League Two μετρά τέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Θα επιδιώξει απόψε να εκμεταλλευτεί την κακή κατάσταση της αντιπάλου της, έχει αποδείξει πως μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα και σε δυσκολότερες έδρες, θα κρατήσουμε το Χ2 σε απόδοση 1.95.

Over για ΑΕΚ

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Λιεκταμπέλις - ΑΕΚ για το Τσάμπιονς Λιγκ της FIBA. Η Ένωση κρατά την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την πρώτη θέση του ομίλου της, έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση, ενώ οι γηπεδούχοι, από την πλευρά τους, είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, έχοντας αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Στον πρώτο γύρο η ΑΕΚ κέρδισε 65-59 στο ΟΑΚΑ, ωστόσο εκείνο το παιχνίδι δε θα έχει καμία σχέση με το σημερινό. Το βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν είναι μεγάλο, ενώ και οι δύο ομάδες έχουν εμφανίσει μεγάλα σκορ το τελευταίο διάστημα (99-91 με Ντιζόν και 75-96 με Ρίτας η Λιετκαμπέλις, 88-79 με ΠΑΟΚ, 82-90 με Φουενλαμπράδα και 96-70 με Περιστέρι η ΑΕΚ). Αξίζει, επομένως, να ασχοληθούμε με το Over 159.5 πόντους, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.88.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.