Σάββατο, 02 Φεβρουάριος 2019 11:21

Στο... Πι και Φι: Γηπεδούχοι χωρίς περιθώρια

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Με το ματς ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Νιούκαστλ ανοίγει σήμερα η “αυλαία” της 25ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες και μάλιστα με ανατροπή. Η Τότεναμ το έπραξε απέναντι στη Γουότφορντ και η Νιούκαστλ κόντρα στην πανίσχυρη Σίτι, κάτι που σαφώς έχει μεγαλύτερη δυσκολία. Αυτό το 2-1 δίνει αυτοπεποίθηση στους φιλοξενούμενους και σε καμία περίπτωση ο άσος δεν θα έπρεπε να προσφέρεται τόσο χαμηλά (1.33). Ποντάρουμε στο αουτσάιντερ αμφίσκορο, περιμένοντας και από τις δύο ομάδες να βρουν το δρόμο για τα δίχτυα.

Στη Γερμανία, η Χοφενχάιμ υποδέχεται τη Φορτούνα και πιστεύομε ότι θα “καθαρίσει” από νωρίς, μιας και υπάρχει διαφορά δυναμικότητας. Η Φορτούνα προσγειώθηκε... ανώμαλα με το 0-4 από τη Λειψία στο Ντίσελντορφ, εν η “Χόφε” επικράτησε εκτός έδρας με 4-2 της Φράιμπουργκ.

Οι γηπεδούχοι είναι στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο, με βλέψεις για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Φορτούνα θα δώσει μάχη για την παραμονή. Για να ανεβάσουμε την απόδοση επιλέγουμε τον άσο από ημίχρονο.

Από την Μπουντεσλίγκα θα κρατήσουμε και τη Στουτγάρδη, που δίνει “τελικό” παραμονής με αντίπαλο τη Φράιμπουργκ.

Η ομάδα του Τάσου Δώνη, που σκόραρε στο Μόναχο με τη Μπάγερν, αλλά αυτό το γκολ δεν στάθηκε αρκετό (4-1) βρίσκεται στην 3η θέση από το τέλος και δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών.Η Φράιμπουργκ είναι στο +7 από τη ζώνη. Το μεγαλύτερο κίνητρο, η έδρα και η παράδοση μας ωθούν στον άσο.

Με την πλάτη στον τοίχο είναι και η προτελευταία στη Γαλλία Μονακό, που θα υποδεχτεί απόψε την 13η και σχετικά άνετη Τουλούζ, στο ντεμπούτο του Ζαρντίμ που επέστρεψε στον πάγκο. Η Μονακό αγνοεί τη νίκη σε 11 εντός έδρας ματς και ήρθε η ώρα να τερματίσει το αρνητικό σερί και να πάρει το τρίποντο που θα της δώσει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση.

Με νέο προπονητή (Καγιέχα) που επίσης ήταν και παλαιότερα στην ομάδα, θα παραταχθεί και η Βιγιαρεάλ κόντρα στην Εσπανιόλ. Οι γηπεδούχοι είναι στο -5 από την 17η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή και περιμένουμε να μπουν με το “μαχαίρι στα δόντια”.

Στα συν για τους γηπεδούχους, ότι η Εσπανιόλ προέρχεται από παράταση μεσοβδόμαδα και θα έχει κούραση, αλλά και απογοήτευση από τον αποκλεισμό στο κύπελλο, ενώ η Βιγιαρεάλ θα είναι ξεκούραστη.

Στην Ιταλία, η Φιορεντίνα συνέτριψε με το απίστευτο 7-1 τη Ρόμα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου. Είχε προηγηθεί στο πρωτάθλημα το εκτός έδρας 4-3 με την Κιέβο, που δείχνει ότι βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο. Αντίθετα ο αυριανός αντίπαλός της, η Ουντινέζε έχασε διαδοχικά από Πάρμα (1-2), Σαμπντόρια (4-0) κάνοντας κακές εμφανίσεις. Ευκαιρία για τη Φιορεντίνα να συνεχίσει το σερί.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

856. Τότεναμ – Νιούκαστλ G.G. 1.88

871. Χοφενχάιμ – Φορτούνα 1 ημ. - 1 τελ. 1.87

966. Μονακό – Τουλούζ 1 1.65

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

990. Βιγιαρεάλ – Εσπανιόλ 1 1.80

1389. Ουντινέζε – Φιορεντίνα 2 2.15

1417. Στουτγάρδη – Φράιμπουργκ 1 1.95