Σάββατο, 09 Φεβρουάριος 2019 11:33

Στο... Πι και Φι: Με τα “βαριά” χαρτιά

Γράφτηκε από τον

 

Καλημέρα σας. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκλάντμπαχ, Παναθηναϊκό, Γιουβέντους Σεβίλλη και Λυών θα εμπιστευτούμε αυτό το διήμερο. Με άλλα λόγια τα “βαριά” χαρτιά, καθώς αντιμετωπίζουν θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους και έχουν άμεση ανάγκη τους βαθμούς.

Στην Αγγλία, η Μάντσεστερ είναι άλλη ομάδα με τον Σόλσκιερ στον πάγκο και απέχει πλέον 2 βαθμούς από την 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αντίθετα η Φούλαμ βρίσκεται στην προτελευταία θέση, με προβλήματα σε όλες τις γραμμές. Το ματς εξαρτάται καθαρά από την απόδοση των φιλοξενούμενων. Η σοβαρή Γιουνάιτεντ θα ζευγαρώσει τις εκτός έδρας νίκες μετά το 1-0 επί της Λέστερ.

Στη Γερμανία, η Γκλάντμπαχ υποδέχεται τη Χέρτα με στόχο τη 10η νίκη σε ισάριθμα ματς ενώπιον του κοινού της. Οι γηπεδούχοι έχουν φέτος το απόλυτο εντός έδρας, αλλά και θετική παράδοση (5 σερί νίκες με Χέρτα). Αν σε αυτό προσθέσουμε τη φόρμα των δύο ομάδων (2η η Γκλάντμπαχ, 9η η Χέρτα) και τις απουσίες των φιλοξενούμενων, οδηγούμαστε στον άσο.

Στη Σούπερ Λίγκα, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στα Γιάννενα από τον τοπικό ΠΑΣ, που κινδυνεύει με υποβιβασμό. Οι “πράσινοι” θέλουν όμως τη νίκη για να μη χάσουν και άλλο έδαφος για την 5η θέση. Πρόκειται για το τρίτο σερί εκτός έδρας ματς για τον ΠΑΟ, που νίκησε στο Αγρίνιο και μοιράστηκε τους βαθμούς στη Λιβαδειά. Στο 2.55 αξίζει το ρίσκο στην καλύτερη ομάδα του ζευγαριού.

Στην Ιταλία, η Γιουβέντους καλείται να επιστρέψει στις νίκες ύστερα από το απίστευτο εντός 3-3 με τη Πάρμα και ενώ προηγήθηκε με 3-1. Η Σασσουόλο δεν είναι αμελητέα ποσότητα, αλλά το γεγονός ότι παίζει ανοιχτά βολεύει την πρωταθλήτρια, που θα βρει χώρους να σκοράρει.

Στην Ισπανία, η Σεβίλλη γνώρισε την τρίτη διαδοχική εκτός έδρας ήττα από τη Θέλτα, αλλά στο γήπεδό της παρουσιάζει πιο δυνατή και κόντρα στην Εϊμπάρ της μόλις μιας νίκης σε 10 εξόδους έχει τον πρώτο λόγο.

Κλείνουμε με Γαλλία και το ματς της Νις με τη Λυών, η οποία έσπασε το αήττητο της πρωταθλήτριας Παρί Σεν Ζερμέν και θα αγωνιστεί με τη ψυχολογία στα ύψη. Η Νις έρχεται από βαριά ήττα με 4-0 από τη Λιλ και πιστεύουμε ότι η Λυών δεν θα πετάξει στα “σκυυπίδια” τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής.

Το διπλό άλλωστε είναι απαραίτητο στην προσπάθεια για την κατάληψη της 2ης θέσης.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

575. Φούλαμ – Μάντσεστερ Γ. 2 1.60

588. Γκλάντμπαχ – Χέρτα 1 1.60

679. ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 2 2.55

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

760. Σασσουόλο – Γιουβέντους 2 1.55

762. Σεβίλλη – Εϊμπάρ 1 1.60

770. Νις – Λυών 2 1.60