Πέμπτη, 30 Ιανουάριος 2014 14:35

Πάλι ντέρμπι το ΟΣΦΠ-Μάλαγα, μεγάλο σκορ στη Μαδρίτη

Γράφτηκε από τον

Με Μπάσκετ και συγκεκριμένα με Euroleague θα ασχοληθούμε σήμερα, μια και το ποδοσφαιρικό μας κουπόνι είναι μικρό σήμερα. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μάλαγα και εμείς θα πάμε με το +9.5 των Ισπανών σε απόδοση 1.85. Στην πρώτη φάση των ομίλων οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν ξανά και ο Ολυμπιακός επικράτησε δις. Το χαρακτηριστικό ήταν ότι και στα δύο παιχνίδια έκανε μεγάλες ανατροπές αφού στην τρίτη περίοδο βρισκόταν πίσω με διψήφια διαφορά. Αυτή την εποχή ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται στα καλύτερά του και πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν η νίκη επί της Λαμποράλ είναι δείγμα ανάκαμψης.

Η Μάλαγα παίζει καλύτερα τον τελευταίο μήνα και έτυχε να έχει back-to-back με τους δύο μεγάλους της Ισπανίας (Ρεάλ, Μπαρτσελόνα_ οπότε κατέγραψε δύο σερί ήττες. Άδικα δίνεται αυτή την εποχή το χάντικαπ στους 9.5 πόντους για τη Μάλαγα. Δύο φορές που έχει έρθει στο ΣΕΦ ο Πλάθα έχει δημιουργήσει πρόβλημα στον Μπαρτζώκα (νίκη της Ζαλγκίρις πέρσι, ήττα οριακή της Μάλαγα φέτος). Η επιλογή μας είναι λοιπόν το Μάλαγα +9.5.

Συνεχίζουμε τον αγώνα Αρμάνι Μιλάνο – Φενερμπαχτσέ Ούλκερ και κρατάμε το Under 17.5 πόντους του Μπογκντάνοβιτς. Το πόσο βελτιωμένη είναι η Αρμάνι το αποδεικνύει κάθε εβδομάδα σε Ευρωλίγκα και σε Ιταλία. Αν δεν δεχόταν την ήττα με τον απίστευτο τρόπο στην Τουρκία θα είχε ρεκόρ 3-1. Τώρα με το ρεκόρ 2-2 υποδέχεται την Ούλκερ η οποία φιλοδοξεί να πάρει μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη ώστε να ρεφάρει κάπως τα τρια πρώτα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Φυσικά είναι σε θέση να το κάνει αλλά όσο δεν παίζει άμυνα εμείς δεν την εμπιστευόμαστε. Ενδιαφέρον έχει το Under 153.5 στον αποψινό αγώνα αφού το όριο αυτό έχει ξεπεραστεί μονάχα σε δύο αγώνες από τους τελευταίους δέκα της Αρμάνι. Όμως επειδή μπορεί να έχουν μεγάλο τέταρτο δεκάλεπτο πρέπει να το δούμε στο live. Ενδιαφέρον έχει το ειδικό στοίχημα για τους πόντους του Μπογκντάνοβιτς στον αγώνα. Το όριο προσφέρεται στους 17.5 πόντους και έχει να το ξεπεράσει από τις 29 Δεκεμβρίου που πέτυχε 18 απέναντι στην Ουσάκ για το τουρκικό πρωτάθλημα. Γενικά δεν είναι στην κατάσταση που βρέθηκε τους πρώτους μήνες της σεζόν. Επιπλέον σήμερα θα αγωνιστεί απέναντι σε μια άμυνα που έχει αποδείξει τις τελευταίες εβδομάδες ότι ξέρει να καταστρέφει τα όπλα των αντιπάλων. Στην Ιταλία κανείς αντίπαλος δεν πέτυχε πάνω από 16 πόντους στα νίκες επί Σιένα, Μπρίντιζι και Βαρέζε ενώ στην Ευρωλίγκα μόνο ο Νοσιόνι σκόραρε 18 με την πλειοψηφία αυτών να μπαίνουν στο τέλος στην προσπάθεια ανατροπής της Λαμποράλ. Στον αγώνα με τον Ολυμπιακός μόνο ο Πρίντεζης είχε 12 πόντους. Σπανούλης και Λοτζέσκι είχαν 8 και 5 πόντους αντίστοιχα. Η επιλογή μας λοιπόν είναι Under 17.5 πόντοι Μπογκντάνοβιτς.

Κλείνουμε με την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Μακάμπι Τελ Αβίβ και επιλέγουμε το Over 160.5 πόντους σε απόδοση 1.87. Υποπτευόμαστε όλοι ότι η Ρεάλ δεν θα κάνει δεύτερη σερί ήττα και ίσως θελήσει να νικήσει την πρωτοπόρο του ομίλου με εμφατικό τρόπο. Φυσικά είναι το φαβορί αλλά οι 11.5 πόντοι χάντικαπ που έχουν δοθεί στη Μακάμπι είναι πάρα πολλοί για να ασχοληθούμε. Θα ασχοληθούμε όμως με το Over 161.5. Η Μακάμπι έρχεται από σερί μεγάλα σκορ σε Ευρωλίγκα και Ισραήλ και δείχνει ότι παίρνει τα ματς με την δυνατή της επίθεση και όχι με την άμυνα. Σε αυτό επηρεάζει και η απουσία του Τζέιμς και η μικρή συμμετοχή του Σόφο που καθυστερούν την ομάδα. Η Ρεάλ ούτως ή αλλιώς τρέχει εντός έδρας και αν συναντήσει απειλή από τη Μακάμπι τότε ο ρυθμός θα γίνει πιο έντονος. Οπότε η επιλογή μας Over 161.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1 και ενημερωθείτε για όλες τις Μεταγραφές Ιανουαρίου γρήγορα και έγκυρα.