Τρίτη, 04 Φεβρουάριος 2014 12:50

Νικούν Μπρίστολ Σίτι και Ντεν Χάαγκ

Γράφτηκε από τον

Εν αναμονή της αυριανής «πλούσιας» σε αγώνες και ντέρμπι μέρας, σήμερα θα κινηθούμε «χαλαρά» καθώς τόσο η μέρα, όσο και οι λίγοι αγώνες στο κουπόνι δε μας επιτρέπουν… ανοίγματα. Την τιμητική της έχει η Αγγλία καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες τόσο για το Κύπελλο Αγγλίας, το Λιγκ Τρόφι, την Α’ και Β’ κατηγορία και την Κόνφερενς. Για το θεσμό του Κυπέλλου έχουμε ημιτελικούς σε Γαλλία και Ιταλία, ενώ στην Ολλανδία έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική.

 

 

Με Draw No Bet η Μπρίστολ Σίτι

 

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το δυνατό μας σημείο που είναι ο «Άσσος» Draw No Bet της Μπρίστολ Σίτι με αντίπαλο τη Κόβεντρι σε απόδοση 1.80. Με τον Έλιοτ να αναδεικνύεται σε χρυσή αλλαγή, αφού μπήκε στο δεύτερο μέρος σημειώνοντας και τα δύο γκολ με τα οποία η ομάδα του έκανε την ανατροπή, η ομάδα τουη Κότεριλ πήρε πολύ μεγάλο τρίποντο κόντρα στην Καρλάιλ το περασμένο Σάββατο. Τεράστια βαθμολογική ανάσα για τη Μπρίστολ που πανηγύρισε την πέμπτη μόλις φετινή της νίκη, καταφέρνοντας να βρεθεί έστω και στην ισοβαθμία, εκτός της διακεκαυμένης ζώνης. Παράλληλα ήταν και η πρώτη της μετά από τέσσερις αγωνιστικές αλλά και δύο σερί τριάρες, δίνοντας συνέχεια στα εξαιρετικά εντός έδρας αποτελέσματα που έχει εσχάτως, μιας και δεν έχει χάσει στα τέσσερα πιο πρόσφατα (3-1-0).

 

 

Νικάει η Ντεν Χάαγκ κόντρα στη Χέρακλες

 

Από την Ολλανδία θα κρατήσουμε τον «Άσσο» Draw No Bet της Ντεν Χάαγκ με αντίπαλο τη Χέρακλες σε απόδοση 2.30. Κατώτερη των περιστάσεων για ακόμα ένα παιχνίδι εκτός έδρας, γνώρισε εύκολα την ήττα από τη Χέρενφεν. Το αρνητικό ήταν ότι η ομάδα δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια και στη μεγάλη νίκη που είχε σημειώσει επί της Φέγενορντ μία αγωνιστική πριν. Στα εντός έδρας πάντως, αυτό που εκμεταλλεύεται είναι ο τεχνητός χλοοτάπητας, που αποτελεί πρόβλημα για τις περισσότερες από τις αντιπάλους της. Βαθμολογικά, δεν έχει αλλάξει κάτι, με τη Ντεν Χάαγκ να παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αν και είναι ισόβαθμη με τη Ναϊμέγκεν.

 

 

 

Με χάντικαπ η Οριέντε στο Λιμπερταδόρες

 

Με το απόλυτο μέχρι στιγμής στα τρία προγνωστικά που έχουμε δώσει στο Κόπα Λιμπερταδόρες θα πάμε σήμερα με το χάντικαπ +1.5 της Οριέντε Πετρολέρο (απόδοση 2.05) στον επαναληπτικό του 1-0 της Βολιβίας με αντίπαλο τη Νασιονάλ Μοντεβιδέο. Το στοίχημά μας επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης, ισοπαλίας ή ήττας με ένα γκολ της Οριέντε. Η Πετρολέρο έβαλε στο πρώτο παιχνίδι τις βάσεις για την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, γνωρίζει, όμως, ότι το έργο της σήμερα στην Ουρουγουάη μόνο εύκολο δε θα είναι. Θα προσπαθήσει, λοιπόν, να προστατεύσει τα νώτα της και να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση καθώς ένα γκολ θα κάνει πιο εύκολη την επίτευξη του στόχου της. Το Σάββατο παρατάχθηκε με πολλούς αναπληρωματικούς στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Κλαμπ Ουνιβερσιτάριο για το Κλαουσούρα της Βολιβίας – διοργάνωση στην οποία μετά από τρεις αγωνιστές έχει συγκεντρώσει τρεις βαθμούς (1-0-2), και ηττήθηκε με 0-1. Εκτός συνόρων, δεν τα καταφέρνει τόσο καλά, καθώς στις οκτώ τελευταίες εξόδους της τόσο στο Λιμπερταδόρες, όσο και στο Σουνταμερικάνα έχει πανηγυρίσει μία μόλις νίκη (1-2-5).

 

Δεν φορτσάρει στην άμυνα η Παρί ενόψει του αγώνα Κυπέλλου

 

Από το Μπάσκετ επιλέγουμε το Over 153.5 πόντους στον αγώνα Παρί Λεβαλουά – Στρασβούργο σε απόδοση 1.93. Αγώνας μεταξύ δύο ομάδων που παίζουν για την τετράδα αρχικά και τον τίτλο στη συνέχεια. Είναι ισόβαθμες αλλά αυτή την εποχήφαίνεται σε καλύτερη κατάσταση η Παρί Λεβαλουά. Ένας σοβαρός λόγος που το Στρασβούργο έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, ακόμα και μέσα στο ίδιο παιχνίδι, είναι η κούραση που έχει λόγω υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα, Eurocup και κύπελλο Γαλλίας το οποίο τον Γενάρη μπήκε στην τελική ευθεία. Το πολύ παράξενο σύστημα που έχουν στην Γαλλία για τους αγώνες έφερε την Παρί να αγωνιστεί σήμερα για το πρωτάθλημα και αύριο για τα προημιτελικά του κυπέλλου απέναντι στην Εβρέ που αγωνίζεται την δεύτερη κατηγορία. Δεν έχει λοιπόν σκοπό η Παρί να τα δώσει όλα στην άμυνα σήμερα ώστε να έχει ενέργεια για το αυριανό σημαντικό αγώνα. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια σκόραρε πάνω από 80 (82-71 Ναντέρ, 89-76 Χαβρη, 86-88 Ορλέαν, 83-50 Λιμόζ, 80-71 Πορτέλ), το ίδιο και για το Στρασβούργο (82-92 και 80-76 Ραντνίσκι, 86-79 Λε Μαν). Όλα οδηγούν προς Over 153.5 και αυτό είναι η επιλογή μας.

 

 

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1 και ενημερωθείτε για όλες τις Μεταγραφές Ιανουαρίου γρήγορα και έγκυρα.