Τρίτη, 11 Φεβρουάριος 2014 16:59

Ντέρμπι στη Μαδρίτη, φουλ δράση στο Νησί

Γράφτηκε από τον

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα στο σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, με την Αγγλία να έχει την τιμητική της καθώς διεξάγονται αναμετρήσεις σε όλες τις κατηγορίες. Παράλληλα, από τα υπόλοιπα ματς ξεχωρίζουν οι κόντρες για το Κύπελλο σε Ιταλία, Γερμανία και Γαλλία, ενώ από το μπασκετικό κουπόνι έχουμε ξεχωρίσει ένα παιχνίδι από το Eurocup.

 

 

 

Μεγάλο ματς διεξάγεται στη Μαδρίτη, ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Ρεάλ για τα ημιτελικά του Copa del Rey, ωστόσο δε θα ασχοληθούμε στοιχηματικά με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς η «βασίλισσα» έχει καθαρίσει ουσιαστικά την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι στο οποίο είχε επικρατήσει 3-0.

 

Τετράδα επιλογών από την Αγγλία

 

 

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά με την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση ανάμεσα στη Χαλ και τη Σαουθάμπτον, όπου θα πάμε με το 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 2.10. Μία από τις πρωταγωνίστριες της 25ης αγωνιστικής ήταν η Χαλ, με το πολύ σημαντικό διπλό μέσα στο «Στάδιο του Φωτός». Πηγαίνει με αναπτερωμένο ηθικό στο σημερινό ματς απέναντι σε μία Σαουθάμπτον που μπορεί να είναι αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές (2-3-0), αλλά δεν πείθει με τις εμφανίσεις της.

 

 

Συνέχεια από την Τσάμπιονσιπ, από την οποία επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 2.05 στον αγώνα Μπράιτον – Λιντς. Η Μπράιτον αγχώθηκε αρκετά το Σάββατο στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Ντονκάστερ, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0. Πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μετά από τρία ματς σε επίπεδο πρωταθλήματος στα οποία δεν είχε καταφέρει καν να σκοράρει, αλλά η Λιντς εμφανίζεται ανεπηρέαστη από τις διοικητικές εξελίξεις, το θέμα με τον Μακ Ντέρμοτ, τον οποίο ο νέος ιδιοκτήτης ήθελε να διώξει, συσπείρωσε τους ποδοσφαιριστές και στα δύο τελευταία παιχνίδια της έχει πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες, την πρώτη κόντρα στη Χάντερσφιλντ με 5-1 και τη δεύτερη το Σάββατο με 2-1 απέναντι στη Γέοβιλ.

 

 

 

Από την ίδια διοργάνωση, θα πάμε με το 2 DNB σε απόδοση 1.90 στο ματς Χάντερσφιλντ – Νότιγχαμ. Η ψυχολογία στις τάξεις της Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται στο ζενίθ, καθώς έχει να χάσει από το Νοέμβριο και στα 15 ματς που έχει δώσει έκτοτε σε όλες τις διοργανώσεις μετρά οκτώ νίκες και επτά ισοπαλίες και σήμερα έχει τα φόντα να περάσει από την έδρα της Χάντερσφιλντ.

 

 

Τελευταία επιλογή μας από τη Νησί το Χ2 σε απόδοση 1.85 στο Νιούπορτ – Γουίμπλεντον για τη Β’ κατηγορία. Τελευταία επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για τους γηπεδούχους στις 31 Ιανουαρίου, όταν πήραν εκτός έδρας πόντο απ’ τη Σάουθεντ. Έκτοτε, αναβλήθηκαν τρεις σερί αγώνες της, με τελευταίο αυτόν την Παρασκευής κόντρα στη Φλίτγουντ Τάουν. Η Γουίμπλεντον από την πλευρά της δε βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά φιγουράρει πλέον στο -9 από τις θέσεις των πλέι οφ και δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες.

 

Δε χάνει η Μπαστιά

 

 

Στη Γαλλία θα ρισκάρουμε στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση Τουλούζ – Μπαστιά στην οποία θα πάμε με το Χ2 στο καλοπληρωμένο 2.10. Η Μπαστιά μπορεί φέτος να μην έχει νίκη μακριά από την έδρα της (0-4-8), αλλά η Τουλούζ παρατάσσεται με πολλές απουσίες ιδιαίτερα μεσοαμυντικά και οι Κορσικανοί μπορούν να κάνουν τη ζημιά και να φύγουν με το βαθμό τουλάχιστον από το γήπεδο.

 

 

Επιλογή προκύπτει και από την Τουρκία, με το Over 2,5 γκολ στο Κασίμπασα – Μπεσίκτας σε απόδοση 1.90. Ο αγώνας γίνεται σε επανάληψη έπειτα από ένσταση της Μπεσίκτας, όταν βρέθηκε μία ανάσα πριν ισοφαρίσει και πέταξαν μπάλα στον αγωνιστικό χώρο οι οπαδοί, για να τη βρει ηττημένη το τελικό σφύριγμα. Στο Over 2,5 τα πέντε από τα επτά τελευταία εντός έδρας ματς της Κασίμπασα, ενώ η Μπεσίκτας δέχεται, αλλά και πετυχαίνει γκολ, με το Goal /Goal να έχει επιβεβαιωθεί στα οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια της.

 

 

Εμπιστοσύνη στο Στρασβούργο

 

 

Στο Eurocup θα πάμε με τη νίκη του Στρασβούργου κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου σε απόδοση 2.00. Εκ διαμέτρου αντίθετες οι πορείες των δύο ομάδων στον LAST-32 του Eurocup. 4-0 η Άλμπα και 1-3 το Στρασβούργο. Εντελώς αδιάφορη και ήδη στην επόμενη φάση η Άλμπα ενώ το Στρασβούργο έχει ελάχιστες ελπίδες για πρόκριση. Στον πρώτο τους αγώνα η Άλμπα είχε επικρατήσει 72-70 σε παιχνίδι που ίσως δεν άξιζε να νικήσει. Ο κόουτς της Άλμπα Σάσα Ομπράντοβιτς άφησε στο Βερολίνο τον πολύτιμο σέντερ Ραντόσεβιτς (11 πόντοι) λόγω της αδιαφορίας του αγώνα. Το Στρασβούργο, που βρίσκεται σε καλή κατάσταση, θα κυνηγήσει το θαύμα της πρόκρισης στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια. Χρέος της λοιπόν είναι να κερδίσει απόψε την αδιάφορη Άλμπα και να εύχεται αύριο νίκη της Κίμικ στη Σερβία επί της Ραντνίσκι ώστε να πάει την τελευταία αγωνιστική για τη νίκη στην Ουκρανία (με έξι πόντους και πάνω). Δύσκολο το σενάριο αλλά οι Γάλλοι θα το κυνηγήσουν. Θα εμπιστευθούμε τη νίκη του Στρασβούργου λοιπόν.

 

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1 και δείτε πως μεταβάλλονται οι τζίροι του στοιχήματος με όλες τις πτώσεις και τις ανόδους στις αποδόσεις.