Σάββατο, 20 Απρίλιος 2019 11:44

Στο... Πι και Φι: Διπλά που πληρώνουν

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Τέσσερα διπλά και δύο άσους έχει το μενού της στήλης αυτό το διήμερο.

Πρώτη στάση το Καμπιονάτο, όπου στις 4 μ.μ. η Κάλιαρι θα υποδεχτεί την προτελευταία Φροζινόνε και με νίκη θα διώξει το όποιο άγχος για την παραμονή. Οι γηπεδούχοι είναι μεν στο +8 από τη ζώνη, αλλά στην επόμενη τριάδα αγώνων θα παίξουν με Ρόμα, Νάπολι, Λάτσιο. Το σημερινό είναι το πιο βατό ματς.

Η Κάλιαρι εντός έδρας έχει ηττηθεί μόνο 3 φορές σε 16 παιχνίδια και η Φροζινόνε έχει ουσιαστικά συμβιβαστεί με την ιδέα του υποβιβασμού, όντας στο -8 από την 17η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή. Την ίδια ώρα, η Τζένοα θα αναμετρηθεί με την Τορίνο. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται ακόμα κάποιους βαθμούς για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες και οι φιλοξενούμενοι για να βγουν στην Ευρώπη.

Θα ρισκάρουμε με το διπλό, περιμένοντας από την Τορίνο να ξεκολλήσει από τις ισοπαλίες, διότι εκτός έδρας έχει μόλις μια ήττα σε 16 αγώνες, αλλά μετρά 12 ισοπαλίες.

Στις 7 μ.μ. για τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, η Ταραγόνα θα υποδεχτεί τη φορμαρισμένη Σπ. Χιχόν, η οποία τρέχει το καλύτερο σερί στην κατηγορία (5 νίκες, 1 ισοπαλία στα τελευταία έξι ματς) και πλησίασε σε απόσταση μιας νίκης τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι -οφ ανόδου.Αντίθετα η Ταραγόνα είναι στην 20η θέση και απέχει 10 βαθμούς από την 18η που οδηγεί στην παραμονή.

Η Ταραγόνα δεν προλαβαίνει το τρένο της παραμονής και είναι ευκαιρία για τη Χιχόν να πάρει το διπλό και να βρεθεί πιο κοντά στην εξάδα.

Την Κυριακή, η Λιλ με τη ψυχολογία στα ύψη έπειτα από το εντυπωσιακό 5-1 επί της Παρί φιλοξενείται από τη ντεφορμέ και άνετη βαθμολογικά Τουλούζ.

Το ματς εξαρτάται καθαρά από την απόδοση των φιλοξενούμενων, που κρατούν τη 2η θέση (έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ) στα χέρια τους.

Ενα ακόμα διπλό που πληρώνει καλά είναι ο Αρης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό σ' ένα βαθμολογικά αδιάφορο ματς. Ο Αρης προέρχεται όμως από δύο σερί ήττες και θέλει να αντιδράσει, ενώ στον Παναιτωλικό έγινε γνωστό χθες ότι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο ο Δέλλας και αυτή η εξέλιξη, ίσως επηρεάσει το αγωνιστικό τμήμα. Οπως και να 'χει, σε αποδόσεις διπλασιασμού ποντάρουμε στην καλύτερη ομάδα του ζευγαριού.

Τέλος στην Πριμέρα, η Βιγιαρεάλ προτίμησε την Πέμπτη να παίξει με αναπληρωματικούς στον προημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ με τη Βαλένθια, ώστε να παρουσιαστεί φρέσκια στο κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τη Λεγανές. Ενα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι για τους γηπεδούχους,που είναι μόλις 2 βαθμούς πάνω από τη ζώνη. Αντίθετα η Λεγανές έχει απόσταση 10 βαθμών και το βαθμολογικό κίνητρο μας ωθεί στον άσο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

490. Κάλιαρι - Φροζινόνε 1 1.90

494. Τζένοα - Τορίνο 2 2.55

532. Ταραγόνα - Σπ. Χιχόν 2 2.40

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

579. Τουλούζ - Λιλ 2 2.25

607. Παναιτωλικός - Αρης 2 2.05

612. Βιγιαρεάλ - Λεγανές 1 1.70