Δευτέρα, 17 Φεβρουάριος 2014 13:47

Με κάλυψη η Βερόνα, Over η Μπράγκα

Γράφτηκε από τον
Με κάλυψη η Βερόνα, Over η Μπράγκα

Μία μέρα έμεινε για την επιστροφή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, του Τσάμπιονς Λιγκ. Αύριο η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και η Μπάγερ Λεβερκούζεν την Παρί Σεν Ζερμέν.  Έτσι σήμερα θα κινηθούμε σε χαλαρούς ρυθμούς, αναμένοντας το πλούσιο ευρωπαϊκό τριήμερο.

 

«Άσσος» με κάλυψη η Βερόνα

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με την Α’ Ιταλίας και τον «Άσσο» Draw No Bet της Βερόνα με αντίπαλο την Τορίνο σε απόδοση 1.70. Πανηγύρισε σπουδαίο αποτέλεσμα απέναντι στη Γιουβέντους, περισσότερο επειδή βρήκε τον τρόπο να γυρίσει από δύο τέρματα πίσω. Σταθερά σε πορεία Ευρώπης λοιπόν η Βερόνα, που μετά το διπλό που σημείωσε η Ίντερ στη Φλωρεντία, βγήκε οριακά από την πεντάδα και είναι σε απόσταση τριών βαθμών από εκεί. Ιδιαίτερα σημαντικό το αποψινό παιχνίδι, με την αντίπαλο της Τορίνο να έχει φτάσει πλέον σε απόσταση βολής. «Βλέπω το αποψινό παιχνίδι ως μία μάχη για το ποια από τις δύο ομάδες θα φτάσει πρώτη στους 40 βαθμούς. Η Βερόνα και η Τορίνο σκοράρουν πολύ, όμως σήμερα θα ήθελα να πετύχουμε ένα γκολ και να το κρατήσουμε. Και οι δύο ομάδες σέρνουν πίσω τους μεγάλη ιστορία. Έχω την τύχη να έχω υπηρετήσει και τις δύο. Δεν θέλω να σκεφτόμαστε την έξοδο στο Europa League. Είμαστε ικανοποιημένοι και μέχρι εδώ που έχουμε φτάσει», σχολίασε ενόψει της αποψινής αναμέτρησης ο Μαντορλίνι. Στα αγωνιστικά, επιστρέφει κανονικά στην ενδεκάδα ο μπακ Αγκοστίνι μετά από τρία παιχνίδια απουσίας. Ο Μαντορλίνι αμφιταλαντεύεται για τον ποιον από τους Γκόμες ή Μαρτίνο θα ξεκινήσει στην τριάδα της επίθεσης δίπλα σε Ιτούρμπε και Τόνι. Ο Γκόμες δείχνει να έχει το προβάδισμα μετά την καλή εμφάνιση με τη Γιουβέντους.

 Over στην Πορτογαλία

Περνάμε στην Πορτογαλία όπου επιλέγουμε το Over 2.5 στην αναμέτρηση Εστορίλ – Μπράγκα. Στο Over 2,5 οι 4 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις και στις 2 έδρες (η 1 για Λιγκ Καπ). Η αναμέτρηση του Εστορίλ ρίχνει σήμερα την αυλαία της 19ης αγωνιστικής για τη φετινή Liga Sagres. Η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Μπράγκα, σε μία κόντρα με φόντο την έξοδο στην Ευρώπη. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το σημαντικό διπλό επί της Ακαδέμικα, το οποίο πήρε τη σκυτάλη από ένα σερί 4 ισοπαλιών, σε επίπεδο πρωταθλήματος. Σε ευρύτερο πλάνο, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα είναι αήττητη στις τελευταίες 7 αγωνιστικές (3-4-0). Να... αφήσει στο παρελθόν το μεσοβδόμαδο αποκλεισμό από τη Ρίο Άβε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ θέλει η Μπράγκα, συνεχίζοντας τη μάχη πρωταθλήματος για έξοδο στην Ευρώπη. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν, την περασμένη Κυριακή, επί της Ζιλ Βιθέντε με το εμφατικό 4-1 και βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 7η θέση του πίνακα με 26 βαθμούς. Με ενδεχόμενο διπλό η Μπράγκα «πιάνει» εκ νέου την Γκιμαράες στην 6η θέση και ταυτόχρονα μειώνει στο βαθμό τη διαφορά από τη σημερινή της αντίπαλο, που σηματοδοτεί τη ζώνη του Γιουρόπα Λιγκ.

 Over 2.5 και στο Κόνιασπορ – Ελαζίγκσπορ

Από το πρωτάθλημα της Τουρκίας επιλέγουμε το Over 2.5 στην αναμέτρηση Κόνιασπορ – Ελαζίγκσπορ σε απόδοση 1.85. Στο Over 2,5 και τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Κόνιασπορ. Over 2,5 έληξαν και τα έξι τελευταία παιχνίδια της Ελαζίγκσπορ.

Με κάλυψη η Μπράιτον

Κλείνουμε με την Αγγλία και τον «Άσσο» Draw No bet της Μπράιτον κόντρα στη Χαλ σε απόδοση 1.75. Φάση των «16» του FA CUP. Το παιχνίδι είναι μονό και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί επαναληπτικός στην έδρα του φιλοξενούμενου. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Με στόχο να κάνει την έκπληξη και να προκριθεί στα προημιτελικά του FA Cup παρατάσσεται στη σημερινή αναμέτρηση η Μπράιτον. Την προηγούμενη Τρίτη (11/2) σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την Τσάμπιονσιπ υποδέχθηκε τη Λιντς και επικράτησε με 1-0, παραμένοντας σε απόσταση βολής από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ για την άνοδο.

 Στην έδρα της, άλλωστε, είναι αήττητη στα επτά τελευταία παιχνίδια της (5-2-0) σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στα τέσσερα πιο πρόσφατα έχει πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες, όλες με 1-0. Στους προηγούμενους γύρους του Κυπέλλου απέκλεισε αρχικά τη Ρέντινγκ (1-0 εντός) και στην συνέχεια την Πορτ Βέιλ (3-1 εκτός). Μπάκλι (ΕΠ 19/1) και Φόρστερ-Κάσκεϊ (ΜΕ 16/2) που δεν αγωνίστηκαν από την αρχή στο παιχνίδι με τη Λιντς διεκδικούν σήμερα με αξιώσεις μία θέση στην ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να ξεκινήσει ο αναπληρωματικός Μπρέζοβαν αντί του Κιούζακ, ενώ ο Όσκαρ Γκαρσία θα προφυλάξει κάποιους από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του.

 Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος και δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.