Παρασκευή, 21 Φεβρουάριος 2014 14:13

Τα «βρίσκει σκούρα» με τη Ρεμς η Μονακό

Γράφτηκε από τον

Μετά από ένα τριήμερο στο οποίο η δράση σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ μονοπώλησε το ενδιαφέρον, επιστρέφουμε σήμερα σε ρυθμούς πρωταθλημάτων με το κουπόνι της Παρασκευής να αποτελεί το καλύτερο «ζέσταμα» ενόψει του Σαββατοκύριακου.

 

 

 

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προβλέψεις για το στοίχημα με τον αγώνα Μονακό – Ρεμς, στον οποίο θα επιλέξουμε τη Ρεμς με χάντικαπ +1,5 σε απόδοση 1.90 (το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης, ισοπαλίας ή ήττας της Ρεμς με ένα γκολ διαφορά). Η Μονακό την προηγούμενη αγωνιστική της Ligue 1 ταξίδεψε στην Κορσική για να αντιμετωπίσει την πολύ δυνατή στην έδρα της Μπαστιά και επικράτησε με 2-0. Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της, καθώς είχε προηγηθεί η πρόκριση στο Κύπελλο επί της Νις με 1-0 στην παράταση, ενώ παραμένει αήττητη εδώ και εννέα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με τον απολογισμό της να αποτελείται από έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες.

 

 

Η Ρεμς από την πλευρά της, όμως, ταξιδεύει στο Πριγκιπάτο χωρίς φόβο. Άλλωστε, φέτος στις δύο αναμετρήσεις της με τους Μονεγάσκους παρέμεινε αήττητη, φέροντας ισοπαλία 1-1 για τον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος, ενώ τους κέρδισε στο Λιγκ Καπ με 1-0. Παράλληλα, μακριά από το γήπεδό της είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική. Στις 13 φετινές εξόδους της για τη Ligue 1 έχει δύο ήττες μόνο (5-6-2), έχοντας περάσει, μάλιστα, νικηφόρα από δύσκολες έδρες, όπως, μεταξύ άλλων, αυτές των Λυών (1-0), Μαρσέιγ (3-2) και Λιλ (2-1), ενώ είναι αήττητη στις πέντε πιο πρόσφατες (3-2-0). Πηγαίνει, μάλιστα, στην αποψινή αναμέτρηση με πολύ καλή ψυχολογία καθώς την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε 1-0 εντός έδρας της Μπορντό, ενώ είχε προηγηθεί η επικράτηση μακριά από το γήπεδό της με 2-1 κόντρα στην Γκινγκάμπ.

 

 

Από τη Γαλλία προκύπτει μία ακόμη επιλογή, αλλά αυτή τη φορά από τη Β’ κατηγορία και το Νιορ – Καέν με το καλοπληρωμένο Over 2,5 γκολ στο 2.30. Η Νιορ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας και το πόδι... δεν έφυγε από το γκάζι ούτε την προηγούμενη εβδομάδα όταν επικράτησε 1-0 μακριά από τη γήπεδό της, της Κλερμόν, ενώ στα οχτώ από τα εννιά τελευταία της εντός έδρας ματς στο πρωτάθλημα η Νιορ σκόραρε τουλάχιστον δύο γκολ! Από την άλλη η Καέν είναι μία ομάδα που δέχεται και πετυχαίνει εύκολα τέρματα, με το Goal / Goal να έχει επιβεβαιωθεί στα οχτώ από τα δέκα τελευταία ματς πρωταθλήματος.

 

 

Δε χάνει η Μάδεργουελ

 

 

Συνέχεια από τη Σκωτία και το ντέρμπι Ευρώπης ανάμεσα στη Νταντί Γιουνάιτεντ και τη Μάδεργουελ με το «Χ2» σε απόδοση 1.90 να αποτελεί την επιλογή μας. Ανεξαρτήτως του ποια ήταν γηπεδούχος, δεν έχει εμφανιστεί άσος στα τελευταία δέκα παιχνίδια μεταξύ τους! Η Μάδεργουελ προέρχεται από τη σπουδαία νίκη με 4-3 επί της Πάρτικ Θιστλ και έχει τα φόντα να φύγει αλώβητη από την έδρα της Γιουνάιτεντ και να «σκαρφαλώσει» στη 2η θέση.

 

 

Στο «εξάποντο» παραμονής στη Β’ Γερμανία ανάμεσα στην Μπίλεφεντ και την Ίνγκλοσταντ θα «τιμήσουμε» το 2 DNB σε απόδοση 1.95 (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Η Ίνγκλοσταντ θριάμβευσε στο βαυαρικό ντέρμπι την προηγούμενη αγωνιστική με τη Μόναχο 1860, επικρατώντας με 2-0. Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας τρίποντο για το συγκρότημα του Χέσενχουτ, που επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές, αλλά την ίδια στιγμή έχει χάσει μόνο από την Καϊζερσλάουτερν στα πέντε πιο πρόσφατά της. Εκτός έδρας, δε, δείχνει σαφώς καλύτερη απ' ό,τι στο γήπεδό της, παραμένοντας μάλιστα αήττητοι στις επτά τελευταίες της εξόδους, με τέσσερα διπλά σε αυτό το διάστημα. 

 

 

Στην Ολλανδία θα πάμε τον «Άσσο» σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Φένλο – Εξέλσιορ. Ιδιαίτερα δυνατή στην έδρα της η Φένλο, έχει να χάσει εκεί από τις αρχές Νοεμβρίου, ενώ έχει δεχθεί μόλις 2 γκολ κάτι που αποτελεί τη 2η καλύτερη επίδοση στο πρωτάθλημα. Η Εξέλσιορ  καλείται να βγάλει εις πέρας μια πολύ δύσκολη εκτός έδρας αποστολή και αυτό μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι καθώς μακριά από την έδρα της έχει μόλις 3 νίκες, 6 ισοπαλίες και 4 ήττες, ενώ σκοράρει ελάχιστα σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες με 16 γκολ ενεργητικό, έχοντας όμως πολύ καλή άμυνα με επίσης 16 γκολ παθητικό. Πλήγμα για την ομάδα αποτελεί ο τραυματισμός του επιθετικού Χάτεν στην προπόνηση, ο οποίος θα χάσει το παιχνίδι.

 

 

Τελευταία επιλογή από το Μεξικό και το «1Χ» σε απόδοση 1.91 στον αγώνα Κερετάρο – Κρουζ Αζούλ. Στην Κερατάρο άξιζε καλύτερη τύχη την προηγούμενη εβδομάδα στην έδρα της Γουαδαλαχάρα, αλλά δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε κι αποχώρησε με άδεια χέρια από το γήπεδο. Απόψε απέναντι στην πρωτοπόρο Κρουζ Αζούλ μπορεί να επιστρέψει στις νίκες, ή έστω, να μη χάσει και να επιβεβαιώσει το στοίχημά μας.

 

Φυσιολογικό το χάντικαπ για την ΤΣΣΚΑ

 

Από την Ευρωλίγκα έχουμε ξεχωρίσει το παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Αναμέτρηση μεταξύ των δύο εκ των τριών πρωτοπόρων του ομίλου. Είναι προφανές πως οι δύο αποψινοί αντίπαλοι μαζί με τη Ρεάλ θα μείνουν μέχρι το τέλος στις τρεις πρώτες θέσεις και οι διαφορές στα μεταξύ τους θα παίξουν μεγάλο ρόλο πιθανότατα. Μήνες τώρα λέμε ότι η ΤΣΣΚΑ δεν θαμπώνει αναλογικά με το ρόστερ που διαθέτει αλλά όποτε χρειάστηκε έκανε μεγάλη εμφάνιση όπως η νίκη με τη Ρεάλ 85-71. Οι απουσίες της Μακάμπι πολύ σημαντικές και θα χρειαστεί πολλές λύσεις από τους υπόλοιπους. Για παράδειγμα στο παιχνίδι της Μαδρίτης, που η Μακάμπι έπαιξε στα ίσια, ο Σχορτσιανίτης ήταν ο πολυτιμότερος. Ο Σχορτσιανίτης σήμερα θα έχει προβλήματα απέναντι στην ίσως καλύτερη front-line της διοργάνωσης. Με αυτά τα δεδομένα οι λύσεις του Μπλατ περιορίζονται και ο αγώνας γέρνει προς τον άσσο. Υπό αυτές τις συνθήκες φυσιολογικό το χάντικαπ των 8.5 πόντων αφού η ΤΣΣΚΑ θα θέλει να αποδείξει πάλι την αξία της και αν το παιχνίδι της βγει θετικά δεν θα σταματήσει ώστε να ανεβάσει ψηλά την διαφορα. Οπότε ΤΣΣΚΑ -8.5 πόντοι σε απόδοση 1.90.

 

 

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος και δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.