Σάββατο, 22 Ιούνιος 2019 15:40

Στο... Πι και Φι: Τα φώτα σε Κόπα Αμέρικα και Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Γράφτηκε από τον

 

Καλημέρα σας. Η τρίτη και τελευταία αγωνιστική για τον 1ο όμιλο του Κόπα Αμέρικα διεξάγεται απόψε και έτσι και τα δύο ματς του ομίλου ξεκινούν στις 10 μ.μ. Περού και Βραζιλία που αναμετρώνται μεταξύ τους ισοβαθμούν με 4 βαθμούς στην κορυφή και ακολουθεί η Βενεζουέλα με 2 βαθμούς, ενώ η Βολιβία δεν έχει βαθμό. Με ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής προκρίνονται και οι δύο.

Η οικοδέσποινα όμως αποδοκιμάστηκε στο προηγούμενο ματς με τη Βενεζουέλα και θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Το Περού πάντως έχει επιθετικές αρετές και είναι ικανό να σκοράρει και να επιβεβαιώσει το καλοπληρωμένο αμφίσκορο.

Την ίδια ώρα, η Βενεζουέλα χρειάζεται μόνο νίκη για να προκριθεί και ήρθε η ώρα να ξεκολλήσει από το μηδέν (μετρά δύο 0-0 με τους πρωτοπόρους). Πιστεύουμε ότι θα μπει από την αρχή δυνατά και το να κερδίσει από το ημίχρονο προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού.

Στον δεύτερο όμιλο του Κόπα Αμέρικα, η Αργεντινή βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, όντας χωρίς νίκη μετά από δύο αγωνιστικές. Πλέον χρειάζεται νίκη με το αδύναμο Κατάρ και να μην κερδίσει η Παραγουάη για να βρεθεί σίγουρα στα προημιτελικά.

Η παρέα του... Μέσι και στα δύο ματς με Κολομβία, Παραγουάη ήταν κακή στο πρώτο ημίχρονο και βελτιωμένη στο δεύτερο. Τώρα όμως δεν έχει περιθώρια για απώλειες και περιμένουμε μια σοβαρή Αργεντινή που θα θέσει τις βάσεις για τη νίκη από το πρώτο 45λεπτο.

Στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, η Σενεγάλη θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει με νίκη τη διοργάνωση κόντρα στην Τανζανία. Πιστεύουμε ότι η Σενεγάλη θα νικήσει την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου και για να ανεβάσουμε την απόδοση επιλέγουμε τον άσο από το ημίχρονο. Ξεκάθαρο φαβορί υπάρχει και στο ζευγάρι Νιγηρία - Μπουρουντί, που θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στη διοργάνωση. Το όβερ 2,5 προσφέρεται σε εξαιρετικές τιμές.

Κλείνουμε με Νορβηγία και το ματς της Τρόμσο με τη Ρόζενμποργκ. Η πρωταθλήτρια είναι σε ανοδική πορεία και πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει το σερί των νικών ώστε να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τρίτη θέση από το τέλος.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

455. Νιγηρία - Μπουρουντί όβερ 2,5 2.05

458. Βολιβία - Βενεζουέλα 2 ημ. - 2 τελ 2.00

459. Περού - Βραζιλία G.G. 2.00

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

597. Τρόμσο - Ρόζενμποργκ 2 1.90

605. Σενεγάλη - Τανζανία 1 ημ. - 1 τελ 1.83

610. Κατάρ - Αργεντινή 2 ημ,. - 2 τελ. 1.60