Δευτέρα, 24 Φεβρουάριος 2014 15:17

Under η Μπενφίκα, νίκη για Τίγκρε

Γράφτηκε από τον

Μία μέρα πριν την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τη σούπερ αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σήμερα θα κινηθούμε «χαλαρά» όπως επιτάσσει η μέρα. Η επεισοδιακή 26η αγωνιστική της Superleague ρίχνει αυλαία σήμερα με τον αγώνα Καλλονή – Παναιτωλικός, ενώ με δύο αγώνες ολοκληρώνεται η 25η αγωνιστική στη Serie A.

 

Under 2.5 στο Μπενφίκα – Γκιμαράες

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το Under 2.5 στον αγώνα Μπενφίκα – Γκιμαράες σε απόδοση 2.05. Στο NG οι 4/5 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις και στις 2 έδρες (για όλες τις διοργανώσεις). Ολοκληρώνεται σήμερα, με την αναμέτρηση του «Ντα Λουζ», η 20η αγωνιστική για τη φετινή Liga Sagres. Η πρωτοπόρος Μπενφίκα υποδέχεται την Γκιμαράες με στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα τη φέρει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Οι «αετοί» βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο +2 από τη Σπόρτινγκ και στο +4 από την Πόρτο και ανοίγουν περαιτέρω την «ψαλίδα» της διαφοράς με ενδεχόμενο σημερινό τρίποντο. Η ομάδα του Ζόρζε Ζεσούς συνεχίζει το αήττητο «βιολί» της σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σε επίπεδο Liga Sagres έχει ηττηθεί μόνο στην πρεμιέρα (14-4-0 στις τελευταίες 18 αγωνιστικές). Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος (16/02) έφυγε με το νικηφόρο 0-2 από την έδρα της Πάκος Φερέιρα. Παράλληλα, έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, μετά το 0-1 της Τούμπας (η ρεβάνς στο «Ντα Λουζ» την προσεχή Πέμπτη).

 «Τρίποντο» για Τίγκρε

Περνάμε στην Αργεντινή όπου έχουμε επιλέξει τον «Άσσο» της Τίγκρε με αντίπαλο την Αρχεντίνος σε απόδοση 1.98. Τέσσερις νίκες έχει η Τίγκρε στα έξι τελευταία μεταξύ τους ματς ανεξαρτήτως έδρας (4-1-1). Μία μόλις ομάδα υπάρχει στο πρωτάθλημα που δεν έχει δεχτεί γκολ κι αυτή είναι η Τίγκρε. Εξαιρετικά στημένη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ρασίνγκ Κλουμπ, φεύγοντας με ένα σπουδαίο τρίποντο για την παραμονή της τρίποντο στις αποσκευές της. Πρώτη νίκη αυτή μετά τις δύο «λευκές» ισοπαλίες στα ισάριθμα πρώτα της παιχνίδια στη διοργάνωση, διατηρώντας έτσι τη διαφορά των δέκα βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού στην ειδική βαθμολογία. Δεν αναμένεται να αλλάξει τα πλάνα του ο Αλέγκρε, που θα στηριχτεί εκ νέου στην δυνατή του άμυνα για το τέταρτο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Αρχεντίνος.

 Μόνο για Under μέσα στο 2014 η Τόφας, βοηθάει και η Γαλατασαράι

Μεταφερόμαστε στο Μπάσκετ όπου για σήμερα έχουμε κρατήσει το Under 152.5 πόντους στον αγώνα Τόφας Μπούρσα – Γαλατασαράι σε απόδοση 1.90. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν μέχρι σήμερα δύο φορές. Στον αγώνα του πρώτου γύρου η Γαλατασαράι νίκησε 87-80 και επικράτησε εκ νέου στον προημιτελικό του Final-8 του κυπέλλου 68-56 πριν 18 μέρες. Η διαφορά στα επίπεδα των σκορ έχει την εξήγησή της. Η Τόφας μέχρι το τέλος του 2013 είχε διαφορετική φιλοσοφία και πολλά από τα παιχνίδια της είχαν υψηλό σκορ. Ενώ ο μέσος όρος της επίθεσης της είναι συνολικά 77 πόντοι ανά παιχνίδι, μέσα στο 2014 σκοράρει λίγο πάνω από τους 70. Απόδειξη οι μόνο 67 πόντοι που σκόραρε απέναντι στη Σελσούκ η οποία δέχεται 84 πόντους ανά παιχνίδι. Από την πλευρά της η Γαλατασαράι είναι φύσει αμυντική ομάδα και ανοίγει τα σκορ όταν αποδειχθεί εύκολος ο αγώνας. Εντός έδρας δέχεται 74 πόντους ενώ εκτός δέχεται 72.5. Μεγάλο το όριο των 152.5 πόντων λόγω των μέσων όρων γενικά της Τόφας. Επιλογή αποτελεί το Under 152.5.

 Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος και δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.