Σάββατο, 13 Ιούλιος 2019 12:42

Στο... Πι και Φι: Ξεκινούν με νίκη Κοπεγχάγη και Κράσνονταρ

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Δανία, Ρωσία, Τσεχία και Κολομβία κάνουν πρεμιέρα, ενώ στη στοιχηματική παρέα προστίθεται και η Σκωτία με τους αγώνες του Λιγκ Καπ.

Στη Δανία, η Κοπεγχάγη ξεκινά και φέτος τη σεζόν με στόχο την κατάκτηση του τίτλου. Η πρωταθλήτρια καλείται να ξεπεράσει στην πρεμιέρα το δύσκολο εμπόδιο της Οντένσε. Σύμμαχος η προϊστορία. Στα αρνητικά το άγχος της πρεμιέρας. Πιστεύουμε όμως, ότι οι φιλοξενούμενοι υπερέχουν σε ποιότητα και θα βρουν τον τρόπο να φύγουν με τους τρεις βαθμούς.

Τα ίδια λίγο πολύ ισχύουν και στο ζευγάρι Αχματ – Κράσνονταρ, για την πρεμιέρα του ρωσικού πρωταθλήματος.

Η Κράσνονταρ φιλοδοξεί να μπει ανάμεσα στη Ζενίτ και τη Λοκομοτίβ που είναι τα φαβορί για το πρωτάθλημα και θα επιδιώξει να δείξει από το ξεκίνημα τις διαθέσεις της.

Στην Τσεχία, η Βικτόρια Πλζεν υποδέχεται την Ολομουτς και θέλει τη νίκη για να πάει με καλή ψυχολογία στα ευρωπαϊκά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Ο άσος πληρώνει όμως χαμηλά για πρεμιέρα και θα στραφούμε στο όβερ, 2,5 στο οποίο μπορούν να συνεισφέρουν και οι φιλοξενούμενοι.

Ιδια επιλογή και στο Σπάρτα – Σλοβάτσκο, όπου και εδώ οι γηπεδούχοι προσφέρονται σε τιμές καθαρού φαβορί.

Η Σπάρτα είναι σε θέση να φθάσει σε νίκη με ευρύ σκορ και το όβερ πληρώνει καλύτερα από τον άσο.

Στη Σουηδία, η ΑϊΚ βρίσκεται στο 6 από την κορυφή και δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών. Αν εμφανιστεί σοβαρή θα νικήσει την 8η στη βαθμολογία Ελφσμποργκ, που μετρά μόλις ένα διπλό σε 7 εξόδους.

Τέλος στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας η Μπραγκαντίνο οδηγεί την κούρσα έπειτα από 8 αγωνιστικές με απολογισμό 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Παρ’ όλα αυτά η νίκη της στο εκτός έδρας ματς με την Παρανά, η οποία είναι στην 7η θέση προσφέρεται στο 2.49. Δεν θα είναι εύκολο το έργο της πρωτοπόρου, όμως το διπλό είναι σε ελκυστική τιμή.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

938. ΑΪΚ – Ελφσμποργκ 1 1.67

973. Πλζεν – Ολομουτς όβερ 2,5 1.77

995. Παρανά – Μπραγκαντίνο 2 2,40

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1240. Οντένσε – Κοπεγχάγη 2 1.85

1270. Σπάρτα – Σλοβάτσκο όβερ 2,5 1.73

1274. Αχματ – Κράσνονταρ 2 2.00