Σάββατο, 20 Ιούλιος 2019 11:34

Στο... Πι και Φι: Επιλογές για όλα τα γούστα

Γράφτηκε από τον

 

Καλημέρα σας. Γερμανία, Πολωνία, Ελβετία, Δανία και Ρωσία έχει το μενού της στήλης αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το κουπόνι διαρκώς μεγαλώνει, αφού σταδιακά ξεκινούν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ελβετία και Πολωνία κάνουν σέντρα, ενώ αρχίζει και το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας της Γερμανίας, αλλά και το Μεξικό. Στοιχηματικά θα μας απασχολήσουν τα τρία πρώτα.

Στην Ελβετία η πρωταθλήτρια Γιουνγκ Μπόις είναι το φαβορί για να κατακτήσει και το φετινό τίτλο, με τη Βασιλεία να είναι η μόνη που μπορεί να την αμφισβητήσει. Η Γ. Μπόις ξεκινά εντός έδρας το πρωτάθλημα, με αντίπαλο τη Σερβέτ που επέστρεψε στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί, αλλά ο άσος πληρώνει πολύ χαμηλά για πρεμιέρα και θα στραφούμε στα γκολ και στο αμφίσκορο.

Η Σερβέτ δεν έχει άγχος και με τον αέρα του αουτσάιντερ μπορεί να απειλήσει στην κόντρα και να σκοράρει.

Από την Ελβετία θα κρατήσουμε και τον άσο της Τουν κόντρα στην Ξαμάξ. Η πρώτη μπαίνει με φιλοδοξίες στο πρωτάθλημα και η Ξαμάξ θα δώσει μεγάλη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Πριν ξεκινήσει μάλιστα η σεζόν θεωρείται το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό.

Στην Γ' Γερμανίας, η Καϊζερσλάουτερν θέλει να μπει με το δεξί και η Ουντερχάκινγκ προσφέρεται για αυτό.

Οι γηπεδούχοι θα έχουν την θερμή συμπαράσταση του κόσμου, που προσμένει φέτος να δει την ομάδα του να πρωταγωνιστεί.

Πρώτη αγωνιστική και στην Πολωνία με την πρωταθλήτρια Πιάστ να υποδέχεται τη Λεχ Πόζναν,. Ενα ματς ανοιχτό και στα τρία αποτελέσματα, όπως φαίνεται και στο σετ των αποδόσεων (2.45- 3.00-2.45).

Θα πάμε με τη "βαριά" φανέλα, αφού η Πιάστ έκανε πέρυσι την έκπληξη, αλλά φέτος όλοι την υπολογίζουν και δύσκολα θα επαναλάβει την ίδια πορεία.

Επιπλέον έχει ξεκινήσει άσχημα τη σεζόν με αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ και ήττα στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Στη Δανία, η Εσμπιεργκ γνώρισε την εκτός έδρας ήττα στην πρεμιέρα από τη Μίντιλαντ με γκολ στο φινάλε και ενώ είχε περισσότερες ευκαιρίες. Την Κυριακή θα υποδεχτεί τη Χόμπρο που έμεινε στο 1-1 με την Ααρχους και πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τους πρώτους της τρεις βαθμούς.

Στη Ρωσία, η Σότσι έβαλε δύσκολα στη Σπαρτάκ και λύγισε στο 93'. Αύριο θα δώσει το πρώτο ματς ενώπιον του κοινού της κόντρα στη Ζενίτ που δεν ικανοποίησε με την Ταμπόφ (2-1). Με τον ενθουσιασμό της έδρας η Σότσι μπορεί να σκοράρει και να επιβεβαιώσει το αμφίσκορο, που πληρώνει καλύτερα από το φαβορί διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

608. Καϊζερσλάουτερν - Ουντερχάκινγκ 1 1.80

761. Πιάστ - Λεχ Πόζναν 2 2.45

752. Τουν - Ξαμάξ 1 1.90

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

801. Εσμπιεργκ - Χόμπρο 1 1.75

812. Γ. Μπόις - Σερβέτ G.G. 1.68

1068. Σότσι - Ζενίτ G.G. 1.85