Σάββατο, 03 Αύγουστος 2019 12:47

Στο... Πι και Φι: Προβάδισμα για Σίτι

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Προβάδισμα για Σίτι

 

Καλημέρα σας. Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να ξεκινήσει το λαμπερό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ.

Η πρεμιέρα έχει οριστεί για το Σάββατο 10 Αυγούστου, αλλά αυτή την Κυριακή έχουμε το ορεκτικό πριν το κυρίως... μενού. Και τι ορεκτικό Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης απέναντι στην πρωταθλήτρια Αγγλίας στον τελικό του Σούπερ Καπ που θα γίνει στο Γουέμπλεϊ.

Δύο ομάδες γεμάτες αστέρια και σπουδαίους προπονητές, που θέλουν να ξεκινήσουν με κούπα τη σεζόν.

Θεωρούμε ότι η Μάντσεστερ Σίτι είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, αφού δεν είχε τόσες πολλές απουσίες στην προετοιμασία σε αντίθεση με τη Λίβερπουλ που στερήθηκε πολλούς παίκτες λόγω Κόπα Αμέρικα και Κόπα Αφρικα.

Κάτι που γνωρίζουν καλά και οι μπουκ, διαμορφώνοντας ανάλογα το σετ των αποδόσεων. Η Σίτι προσφέρεται φαβορί στο 1.90 και πράγματι έχει προβάδισμα για να πανηγυρίσει αύριο το απόγευμα στο Λονδίνο.

Αυτό το Σάββατο ανοίγει η “αυλαία” και στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.. Στην Τσάμπιονσιπ η Φούλαμ, που μέχρι πέρυσι ήταν στα μεγάλα σαλόνια, φιλοξενείται από την Μπάρνσλι που προβιβάστηκε από την Α’ κατηγορία. Οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις και θα αποφύγουμε το διπλό, επιλέγοντας τα πολλά τέρματα. Οι γηπεδούχοι θα έχουν ενθουσιασμό και οι φιλοξενούμενοι ποιότητα και εμπειρία.

Παιχνίδι με τα γκολ και στο Ζενίτ – Κράσνονταρ για την 4η αγωνιστική του ρωσικού πρωταθλήματος.

Η πρώτη είναι η μόνη που μετρά το απόλυτο, ενώ η Κράσνονταρ μετά την ήττα στην πρεμιέρα έχει δύο σερί νίκες και καλή ψυχολογία. Πρόκειται για ομάδες που διαθέτουν καλούς επιθετικούς και μπορούν να σκοράρουν από μία φορά η κάθε μία. Από τη Ρωσία θα κρατήσουμε και τον άσο της Σότσι, με αντίπαλο την Ούφα. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ακόμα βαθμό, αλλά έπαιξαν διαδοχικά με Σπαρτάκ, Ζενίτ και Κράσνονταρ. Η Ούφα είναι αντίπαλος στα μέτρα της και έχει την ευκαιρία να κάνει “σεφτε”.

Στο Βέλγιο η Οστάνδη έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα και νίκησε στις Βρυξέλλες την Αντερλεχτ. Σήμερα υποδέχεται την υποδεέστερη Σερκλ Μπριζ, που ηττήθηκε εντός από τη Σταντάρ Λιέγης. Περιμένουμε από την Οστανδη να ζευγαρώσει τις νίκες, Τέλος στη Β’ Γερμανίας, η Στουτγάρδη νίκησε το Αννόβερο την πρώτη αγωνιστική και πλέον καλείται να πανηγυρίσει και εκτός έδρας κόντρα στη... ζημιάρα Χαϊντενχάιμ, που έκανε διπλό στο Οσναμπρικ παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Στην έδρα τους οι γηπεδούχοι είναι δυνατοί, αλλά η Στουτγάρδη έχει τη φανέλα και την εμπειρία να περάσει χωρίς απώλειες.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

588. Μπάρνσλι – Φούλαμ όβερ 2,5 1.75

763. Οστάνδη – Σερκλ Μπριζ 1 2.10

770. Ζενίτ – Κράσνονταρ G.G. 1.68

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

793. Χαϊντενχάιμ – Στουτγάρδη 2 2.00

807. Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι 2 1.90

1250. Σότσι – Ούφα 1 2.15