Τρίτη, 04 Μάρτιος 2014 13:56

Διπλό με κάλυψη η Πιτέρμπορο

Γράφτηκε από τον

Με τα φιλικά παιχνίδια των εθνικών ομάδων να κυριαρχούν στο μεσοβδόμαδο κουπόνι, το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων μπορεί να είναι μικρό, δε λείπουν, όμως, οι στοιχηματικές ευκαιρίες με το ενδιαφέρον να στρέφεται στα ματς των «μικρών» κατηγοριών της Αγγλίας και του πρωταθλήματος της Αργεντινής.

 

Δύο σημεία από την Α’ Αγγλίας

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος με τον αγώνα Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Πιτέρμπορο για την Α΄ Αγγλίας στον οποίο θα πάμε με το 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 2.38. Με το... αγαπημένο της 1-0, η Σέφιλντ πανηγύρισε ακόμα μία νίκη κόντρα στη ΜΚ Ντονς, την πέμπτη διαδοχική στη League 1, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ σε καμία εξ αυτών, αλλά και έβδομη σε τις διοργανώσεις, με μόλις ένα τέρμα παθητικό σε αυτό το διάστημα! Από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας, έστω κι αν δεν ήταν καλύτερη της αντιπάλου της πριν από ένα τριήμερο, έχοντας πάρει μεγάλη ανάσα έξι βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη και μάλιστα με δύο ματς λιγότερα.

Στην Πιτέρμπορο από την άλλη, το μίνι αήττητο σερί τριών αγωνιστικών και πέντε συνολικά παιχνιδιών (τα δύο στο Λιγκ Τρόφι) έλαβε τέλος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κρόουλι. Αναμφίβολα την αδικεί πάντως το τελικό σκορ, που διαμορφώθηκε με πέναλτι στο φινάλε, αφού αν κάποια ομάδα άξιζε το τρίποντο, αυτή ήταν σίγουρα η Πίτερμπορο. Σήμερα θεωρούμε ότι έχει τη δυνατότητα να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το «Μπράμαλ Λέιν» και θα πάρουμε την κάλυψη του DNB ώστε να διασφαλίσουμε τα χρήματά μας.

Συνέχεια και πάλι από την Α’ Αγγλίας και το Over 2,5 γκολ σε απόδοση 2.00 στο παιχνίδια ανάμεσα στην Κόλτσεστερ και τη Ρόδεραμ. Η Κόλτσεστερ έχει δεχθεί από δύο γκολ στα τέσσερα από τα έξι παιχνίδια της, ενώ το Over 2,5 γκολ έχει επιβεβαιωθεί και στα δέκα τελευταία παιχνίδια της Ρόδεραμ, με την εικόνα των δύο ομάδων να μας οδηγεί στην επιλογή του Over.

Over 2.5 στην Αργεντινή

Φινάλε από την Αργεντινή και το Over 2,5 γκολ στο Κολόν Σάντε Φε – Γοδόι Κρουζ σε απόδοση 2.60. Τρελαίνει κόσμο η Κολόν, που πήρε ακόμα μία νίκη το περασμένο Σάββατο, εκτός έδρας αυτή τη φορά, έστω κι αν σε καμία περίπτωση δεν την άξιζε στο ματς με τη Ροζάριο Σεντράλ. Στο γήπεδό της πάντως, δέχεται σχεδόν… πάντα γκολ, με την εστία της να έχει παραβιαστεί στα οκτώ από τα εννέα ματς που έδωσε μπροστά στο κοινό της. Η Γοδόι από την πλευρά της, έχει φέρει Goal / Goal στα 5/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, ενώ το Over 2,5 γκολ έχει επιβεβαιωθεί στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα.

Μπουντιβέλνικ με χάντικαπ στο Eurocup

 Από το Μπάσκετ, έχουμε ξεχωρίσει το παιχνίδι της Μπουντιβέλνικ με αντίπαλο τη Ναντέρ. Πρώτος αγώνας απόψε μεταξύ των δύο ομάδων για τη φάση των 16 του Eurocup. Οι αγώνες είναι διπλή και η ομάδα που θα καταφέρει να πάρει μεγαλύτερη συνολική διαφορά στα δύο ματς θα προκριθεί στην επόμενη φάση. Λόγω του πολεμικού κλίματος που επικρατεί στην Ουκρανία, ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κάουνας με τυπικά γηπεδούχο την Μπουντιβέλνικ. Οι δύο ομάδες έχουν ήδη αναμετρηθεί φέτος δύο φορές στην Ευρωλίγκα. Στην Γαλλία η Ναντέρ επικράτησε 80-61 ενώ στην Ουκρανία η Μπουντιβέλνι επικράτησε 97-87. Μάλιστα η νίκη της Μπουντιβέλνικ απέκλεισε από τη συνέχεια της Ευρωλίγκας τη Ναντέρ.

Όπως βλέπουμε οι έδρες μίλησαν στα δύο μεταξύ τους και οι νίκες των γηπεδούχων ήταν εύκολες. Σήμερα που δεν υπάρχει έδρα, δίνεται οριακό φαβορί η Μπουντιβέλνικ. Η Μπουντιβέλνικ είναι καλύτερη ομάδα και πιο έμπειρη. Έχει βέβαια το πρόβλημα ότι βρίσκεται σε απραγία για πολλές μέρες και αυτό ίσως να την έχει αποσυντονίσει. Η κατάσταση που υπάρχει στην Ουκρανία ίσως να τους έχει επηρεάσει αλλά η Μπουντιβέλνικ στηρίζεται σε τρεις Αμερικανούς (Αχίρν, Μινάρντ, Σάμερς), σε τρεις Λιθουανούς (Λαβρίνοβιτς, Σαλένγκα, Ανισίμοφ) και έναν Λετονό (Στρέλνιεκς). Η Ναντέρ θα είναι… χαρούμενη και με μια μικρή ήττα. Πάμε λοιπόν με τον άσσο της Μπουντιβέλνικ με χάντικαπ -2.5 πόντους σε απόδοση 1.93.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1, ενημερωθείτε άμεσα για τα αποτελέσματα των αγώνων μέσω του Livescore μας και συμβουλευτείτε τις Βαθμολογίες.