Σάββατο, 10 Αύγουστος 2019 15:32

Στοίχημα: Ξεκινάει με νίκη η Γουότφορντ!

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Ξεκινάει με νίκη η Γουότφορντ!

Γεμάτο αναμετρήσεις είναι το κουπόνι πάμε στοίχημα του Σαββάτου (10/08). To Betarades.gr έχει εντοπίσει ξανά κορυφαίες προτάσεις στοιχήματος.

Η Πρέμιερ Λιγκ μαγνητίζει την προσοχή και προσφέρει στοιχηματική επιλογή. Παρόλα αυτά, μας απασχολούν και αγώνες από τα πρωταθλήματα της Γαλλίας και της Ολλανδίας. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς και στρατηγικές νίκης για το kino. Πάμε τώρα στα προγνωστικά μας!

Με το δεξί η Γουότφορντ

Για την πρώτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, η Γουότφορντ υποδέχεται σήμερα τη Μπράιτον. Το ματς θα γίνει στις 17:00 στο Vicarage Road. Φαβορί υπάρχει στην αναμέτρηση, και δεν είναι άλλο από τους γηπεδούχους.

Η Γουότφορντ πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά πέρσι. Στο πρωτάθλημα, κατάφερε να εξασφαλίσει άνετα την παραμονή στην κατηγορία. Μάλιστα, έπαιξε και ωραίο ποδόσφαιρο. Επιπλέον, έφτασε μέχρι τον τελικό κυπέλλου, όπου ηττήθηκε από την ανώτερη Σίτι. Πραγματοποίησε καλές μεταγραφές και ικανοποίησε στα φιλικά. Μάλιστα, προέρχεται από τη νίκη με 2-1 επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Η Μπράιτον από την άλλη σώθηκε την τελευταία αγωνιστική. Είναι σαφώς πιο αδύναμη ομάδα, και αυτό φαίνεται και από τις αποδόσεις. Προχώρησε σε μια επιλογή με ρίσκο, τοποθετώντας στον πάγκο της τον Γκρέιχαμ Πότερ. Πρόκειται για έναν άπειρο προπονητή στο υψηλό επίπεδο. Απόψε θα έχει και κάποιες σημαντικές απουσίες που θα δυσκολέψουν το έργο της.

Γενικά, οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη. Υπερέχουν σε ποιότητα, δείχνουν σε καλή κατάσταση και παίζουν στο γήπεδό τους. Έτσι, επιλέγουμε τον «άσο» σε απόδοση 2.00.

Σκοράρουν στη Γαλλία

Το πρωτάθλημα Γαλλίας είναι και αυτό στην πρώτη αγωνιστική του. Σε αυτό το πλαίσιο, η Ανζέ φιλοξενεί σήμερα τη Μπορντό. Αμφότερες οι ομάδες ακόμα… ψάχνονται, και περιμένουμε να μας δώσουν ένα ωραίο παιχνίδι.

Κάθε σεζόν, η Ανζέ είναι από τις ομάδες που οι περισσότεροι την βλέπουν να υποβιβάζεται. Παρόλα αυτά, καταφέρνει να τους διαψεύδει όλους. Συνηθίζει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Στηρίζεται περισσότερο στις επιθετικές ικανότητές της, παρά στις αμυντικές. Στα φιλικά ήταν καλή. Ενδεικτικά, πήρε ισοπαλία 1-1 από την Άρσεναλ στο τελευταίο τεστ.

Στην αντίπερα όχθη, η Μπορντό πραγματοποίησε μια πολύ κακή σεζόν πέρσι. Όλοι στην ομάδα θέλουν να αφήσουν πίσω τους αυτήν την παρουσία και να επιστρέψουν στις καλές πορείες. Οι φιλοξενούμενοι ήταν δραστήριοι στο μεταγραφικό παζάρι και επιθυμούν να μπουν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Και οι δύο ομάδες είναι αποφασισμένες για μια θετική πρεμιέρα. Η Ανζέ και με τη δύναμη της έδρας μπορεί να βρει γκολ. Το ίδιο όμως και η Μπορντό, που ενισχύθηκε και θα προσπαθήσει να δείξει ότι το περσινό ήταν μια κακή παρένθεση. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 2.10.

Αντιστέκεται η Τβέντε

Μεταφερόμαστε στο πρωτάθλημα Ολλανδίας, το οποίο είναι λίγο πιο… προχωρημένο. Για την ακρίβεια, βρίσκεται στη δεύτερη αγωνιστική του. Σήμερα λοιπόν, η Γκρόνινγκεν υποδέχεται την Τβέντε. Το ματς αναμένεται ανταγωνιστικό και βγάζει επιλογή για το στοίχημα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους τη φετινή σεζόν. Κέρδισαν εκτός έδρας την Έμεν, με 0-1. Ωστόσο, η δυναμικότητά τους μοιάζει πεσμένη σε σχέση με πέρσι. Έχασαν σημαντικούς ποδοσφαιριστές και είναι δύσκολο να διατηρήσουν την ίδια απόδοση. Όσο και να προσπαθήσουν, η ομάδα έχει κενά, που αργά ή γρήγορα θα φανούν.

Από την άλλη, η Τβέντε θέλει να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή στην κατηγορία. Την πρώτη αγωνιστική, στάθηκε αντάξια των προσδοκιών. Υποδέχθηκε την Αϊντχόφεν και απέσπασε ισοπαλία, 1-1. Μάλιστα, προηγήθηκε πολύ νωρίς για να ισοφαριστεί στο δεύτερο μέρος. Είναι βαρύ όνομα και θέλει να αποδείξει στο γήπεδο ότι έχει ανέβει επίπεδο.

Σήμερα, πιστεύουμε ότι οι φιλοξενούμενοι θα βρουν τον τρόπο να πάρουν αποτέλεσμα. Η Γκρόνινγκεν βγήκε πληγωμένη από τη μεταγραφική περίοδο και η Τβέντε δείχνει ότι αλλάζει. Για το λόγο αυτό, καταλήγουμε στο Χ2 σε απόδοση 1.82.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.