Σάββατο, 14 Σεπτέμβριος 2019 13:00

Στο... Πι και Φι: “Σεφτέ” η Βιγιαρεάλ, γκολ σε Κρήτη και Ξάνθη

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: “Σεφτέ” η Βιγιαρεάλ, γκολ σε Κρήτη και Ξάνθη

Καλημέρα σας. Γεμάτο επιλογές το κουπόνι του Σαββατοκύριακου, καθώς επιστρέφουν όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μετά το διάλειμμα των εθνικών ομάδων.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγνοεί τη νίκη από την πρεμιέρα και το θριαμβευτικό 4-0 με τη Τσέλσι και θα επιδιώξει να τερματίσει το αρνητικό σερί κόντρα στην τρίτη της βαθμολογίας Λέστερ. Μια ομάδα ικανή να κάνει τη ζημιά σε κάθε αντίπαλο, αλλά η διακοπή έδωσε την ευκαιρία για ανασύνταξη στη Μάντσεστερ και πιστεύουμε ότι θα μπει αποφασισμένη για απαντήσεις.

Μέτριο ξεκίνημα και για την Αρσεναλ που φιλοξενείται από τη Γουότφορντ, η οποία μετρά μόλις ένα βαθμό σε 4 αγωνιστικές και άλλαξε προπονητή για να δει... άσπρη μέρα.

Το ξεκίνημα για τον Φλόρες όμως είναι δύσκολο (ακολουθεί η Σίτι) και χρειάζεται χρόνο για να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Η σοβαρή Αρσεναλ θα πάρει τους τρεις βαθμούς.

Στην Ισπανία αξίζει το ρίσκο στο διπλό της Βιγιαρεάλ, καθώς η Λεγανές σε τρεις αγωνιστικές έχει βρει μία μόνο φορά το δρόμο για τα δίχτυα. Αντίθετα το “κίτρινο υποβρύχιο” έχει 7 γκολ, αλλά πληρώνει την κακή αμυντική λειτουργία (8 τέρματα παθητικό) και δεν έχει ακόμα νίκη (2 ισοπαλίες, 1 ήττα). Την περασμένη αγωνιστική προηγήθηκε μάλιστα δύο φορές κόντρα στη Ρεάλ, αλλά δεν κράτησε το προβάδισμα. Η Λεγανές δεν είναι Ρεάλ και ένα γκολ παραπάνω μπορεί να το πετύχει η Βιγιαρεάλ ώστε να επιβεβαιώσει το διπλό του 2.75.

Από την Πριμέρα θα κρατήσουμε και τη Θέλτα που υποδέχεται τη Γρανάδα και ενώπιον του κοινού της βρίσκει τον τρόπο να νικά ομάδες τέτοιου επιπέδου.

Στη Σούπερ Λίγκα τέσσερις ομάδες έχουν κάνει το “2 στα 2”. Ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, ο Βόλος και η Ξάνθη. Η τελευταία έβγαλε διπλό σε ΟΑΚΑ και Αγρίνιο και την Κυριακή θα δώσει το πρώτο εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης που δεν έχει βαθμό. Οι Αρκάδες έπαιξαν όμως με Ολυμπιακό και ΑΕΚ και θα ψάξουν τους πρώτους βαθμούς σ’ ένα θεωρητικά πιο βατό παιχνίδι. Αποφεύγουμε το σημείο και ποντάρουμε στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Ιδια επιλογή και στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό. Οι Κρητικοί προέρχονται από το θριαμβευτικό 3-1 με τον ΠΑΟ στην Αθήνα, ενώ “τσίμπησαν” βαθμό στην πρεμιέρα από τον Αρη.

Ετσι θα μπουν με ενθουσιασμό στο πρώτο φετινό ματς στην Κρήτη. Ο Παναιτωλικός, ωστόσο, διαθέτει παίκτες που μπορούν να χτυπήσουν στην κόντρα και προσμένουμε παιχνίδι με γκολ και από τις δύο πλευρές.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

521. Μάντσεστερ Γ. - Λέστερ 1 1.65

567. Λεγανές – Βιγιαρεάλ 2 2.75

608. ΟΦΗ – Παναιτωλικός G.G. 1.77

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

777. Θέλτα – Γρανάδα 1 1.85

791. Γουότφορντ – Αρσεναλ 2 1.80

798. Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης G.G. 1.90