Σάββατο, 28 Σεπτέμβριος 2019 15:03

FOOTBALL LEAGUE: 7o φαβορί για τον τίτλο η Καλαμάτα!

Γράφτηκε από τον

 

Με την αναμέτρηση Ιωνικός – Τρίκαλα αρχίζει σήμερα το πρωτάθλημα της Football League που αποτελεί την τρίτη ιεραρχικά κατηγορία της χώρας, ύστερα από τη δημιουργία της Super League 2.

14 ομάδες, ανάμεσα τους και η Καλαμάτα ρίχνονται στη μάχη της διάκρισης, άλλες με πολλές και άλλες με λίγες πιθανότητες.

Οι δύο πρώτες του βαθμολογικού πίνακα θα πάρουν τα εισιτήρια για τον... προθάλαμο της Σούπερ Λίγκας, ενώ οι τέσσερις τελευταίες θα υποβιβαστούν στη Γ’ εθνική ή διαφορετικά στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Η “Μαύρη Θύελλα” ξεκινά από το Αιγάλεω την προσπάθεια για την άνοδο, που είναι ο μοναδικός στόχος. Τόσο η διοίκηση, όσο και η τεχνική ηγεσία έχουν τονίσει αρκετές φορές ότι η Μεσσηνιακή ομάδα θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια με απώτερο σκοπό να βρεθεί στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι μπουκ δεν συγκαταλέγουν πάντως την Καλαμάτα στα φαβορί για τον τίτλο.

Κάνοντας μια βόλτα στο διαδίκτυο, βλέπουμε ότι η “Μαύρη Θύελλα” είναι 7ο κατά σειρά φαβορί όσον αφορά το νικητή της διοργάνωσης. Το ενδεχόμενο κατάκτησης του πρωταθλήματος από τους Μεσσήνιους πληρώνει μάλιστα 20 απόδοση! Τον πρώτο λόγο, σύμφωνα πάντα με τους μπουκ, έχουν τα Τρίκαλα (3.25) και ακολουθούν η Βέροια (3.40) και ο αυριανός αντίπαλος της Καλαμάτας, το Αιγάλεω (5.00). Ο Ολυμπιακός Βόλου πληρώνει 5.50, ο Ιάλυσος 10 και ο Διαγόρας Ρόδου 15. Μετά τους Μεσσήνιους συναντάμε την Καβάλα (30 απόδοση). Το απόλυτο αουτσάιντερ είναι ο Θεσπρωτός (275), ενώ δεν φαίνεται να έχουν τύχη και η Ιεράπετρα και η Τρίγλια (αμφότερες πληρώνουν 125). Ο Ασπρόπυργος που στέρησε πέρυσι από την Καλαμάτα την απευθείας άνοδο προσφέρεται στο 45 για να πάρει το πρωτάθλημα, ο Ιωνικός 65 και η Νίκη Βόλου 80. Οσον αφορά την πρεμιέρα στη Football League στα 5 από τα 7 ζευγάρια προσφέρονται φαβορί οι γηπεδούχοι.

Εξαιρέσεις τα Τρίκαλα στο εναρκτήριο ματς της σεζόν με τον Ιωνικό και ο Ολυμπιακός Βόλου στον Ασπρόπυργο.

Η απόδοση για τη νίκη της Καλαμάτας στο Αιγάλεω φθάνει στο 5 και των γηπεδούχων κυμαίνεται στο 1.70 με 1.80.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής είναι Καβάλα – Τρίγλια, Ιάλυσος – Ιεράπετρα, Νίκη Βόλου – Θεσπρωτός και Βέροια – Διαγόρας.