Σάββατο, 05 Οκτώβριος 2019 11:48

Στο... Πι και Φι: Διπλά το Σάββατο, γκολ την Κυριακή

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Σε Τρίπολη και Θεσσαλονίκη δοκιμάζονται την Κυριακή ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός αντίστοιχα, ενώ η ΑΕΚ που επίσης διεκδικεί τον τίτλο θα φιλοξενηθεί σήμερα από τη Λάρισα.

Ο ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία με την Ενωση έπεσε από την κορυφή και δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών.
Ο Αστέρας όμως παραδοσιακά τον δυσκολεύει και το διπλό πληρώνει χαμηλά. Θα στραφούμε στα γκολ, μιας και ο ΠΑΟΚ σκοράρει πάντα, αλλά δεν έχει κρατήσει ούτε μια φορά το μηδέν. Οι Αρκάδες δεν πέτυχαν γκολ μόνο στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό και είναι μια ομάδα επίσης με ευχέρεια στο σκοράρισμα, αλλά και αμυντικά κενά..
Η αγωνιστική συμπεριφορά και η μεταξύ τους προϊστορία (έξι συνεχόμενα όβερ 2,5 στην Τρίπολη) δείχνει ματς με πολλά γκολ.
Το όβερ 2,5 θα είναι επιλογή και στο Αρης – Ολυμπιακός με δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι έχουν ποιότητα επιθετικά και ο Ολυμπιακός μεγάλη ανάγκη για διπλό και απαντήσεις ύστερα από την ήττα στο Βελιγράδι. Αμυντικά όμως δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και το 1.50 για τέτοιο ματς απορρίπτεται.
Στην Ιταλία η Φιορεντίνα νίκησε διαδοχικά Σαμπντόρια και Μίλαν και δείχνει σε ανοδική πορεία Αν εμφανιστεί σοβαρή θα περάσει το εμπόδιο της Ουντινέζε.
Σύμμαχος και η προϊστορία. Αντί για τον άσο (1.50) θα πάμε με το όβερ 2,5 για να ανεβάσουμε την απόδοση.
Στην Ισπανία η Βιγιαρεάλ πετάει “φωτιές” στην επίθεση (καλύτερη στην κατηγορία με 18 γκολ) και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη επί της σκληροτράχηλης Οσασούνα. Στα δύο τελευταία μεταξύ τους ματς το “κίτρινο υποβρύχιο” νίκησε εκτός έδρας με 3-0 και 4-1. Η Οσασούνα φέτος μετρά 3 ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς ενώπιον του κοινού της.
Στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, η Βαγιεκάνο συμπλήρωσε καρέ ισοπαλιών και θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην Ελτσε που στην έδρα της έχει κερδίσει ένα από τα τέσσερα ματς που έχει δώσει.
Η Βαγιεκάνο έχει μόλις μια ήττα σε 9 αγωνιστικές, αλλά “πληρώνει” τις πολλές ισοπαλίες (8) και ήρθε η ώρα να... ξεκολλήσει.
Τέλος στην Τουρκία η Γαλατά παίζει εκτός με την ουραγό και χωρίς νίκη Γκέντσλερ. Αν δεν πάρει και αυτό το ματς θα είναι άξια της μοίρας της.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
600. Ελτσε – Βαγιεκάνο 2 2.45
618. Γκέντσλερ – Γαλατά 2 1.95
635. Οσασούνα – Βιγιαρεάλ 2 2.15

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
656. Φιορεντίνα – Ουντινέζε όβερ 2,5 1.80
824. Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ όβερ 2,5 1.85
848. Αρης – Ολυμπιακός όβερ 2,5 1.85