Σάββατο, 12 Οκτώβριος 2019 12:21

Στο... Πι και Φι: Παιχνίδι με τις εθνικές

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Οι μάχες των εθνικών ομάδων για την πρόκριση στο Euro ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα του διημέρου.

Η Ελλάδα δυστυχώς έχει χάσει εδώ και καιρό το... τρένο και τα εναπομείναντα ματς στον 10ο όμιλο έχουν ουσιαστικά διαδικαστικό χαρακτήρα. Σήμερα μάλιστα η εθνική θα δώσει το πιο δύσκολο τεστ, αφού θα φιλοξενηθεί στο “Ολίμπικο” από την πρωτοπόρο Ιταλία που έχει το απόλυτο.

Το ενδιαφέρον σε αυτό το γκρουπ στρέφεται στη δεύτερη θέση, με τη Φινλανδία των 12 βαθμών να έχει τον πρώτο λόγο. Η Βοσνία ωστόσο διατηρεί ελπίδες και εφόσον κερδίσει σήμερα την παρέα του... Πούκι θα μπει στο κόλπο, μειώνοντας στους δύο βαθμούς τη μεταξύ τους διαφορά.

Ενα ματς τελικός για τους Βόσνιους και πιστεύουμε πως με τη δύναμη της έδρας, θα τον κερδίσουν.

Νωρίτερα η Ιρλανδία θα φιλοξενηθεί από τη Γεωργία σε παιχνίδι για τον 4ο όμιλο. Οι Ιρλανδοί είναι στην κορυφή και ακολουθούν Δανία και Ελβετία που παίζουν μεταξύ τους. Η Γεωργία θα παίξει μόνο για το γόητρο και το μονόπλευρο κίνητρο μας ωθεί στο διπλό. Η Ιρλανδία έχει να αντιμετωπίσει στους φινάλε τους ανταγωνιστές της για την πρόκριση και αν “γκελάρει” στην Τιφλίδα θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση.

Στον 6ο όμιλο η Ισπανία με το 6 στα 6 έχει “κλειδώσει” την πρωτιά και την πρόκριση και θα παίξει χωρίς άγχος στο Οσλο με τη Νορβηγία, που μάχεται με Σουηδία και Ρουμανία για τη δεύτερη θέση. Οι γηπεδούχοι διατηρούν αήττητο 13 αγώνων στο γήπεδό τους και μπορούν να βάλουν δύσκολα στη μεγάλη τους αντίπαλο.

Ποντάρουμε στο αμφίσκορο που πληρώνει καλύτερα από το φαβορί διπλό της άνετης βαθμολογικά Ισπανίας.

Ιδια επιλογή και στο Κύπρος – Ρωσία. Η Κύπρος στο γήπεδό της μπορεί να βρει ένα γκολ απέναντι στην ανώτερη Ρωσία, που μετά τη νίκη επί της Σκωτίας, εξασφάλισε τη δεύτερη θέση του ομίλου.

Από εκεί και πέρα, θα κρατήσουμε το όβερ 2,5 στην αναμέτρηση Κόβεντρι – Τρανμίρ για την Α Αγγλίας.

Η Κόβεντρι έχει 5 νίκες και 1 ισοπαλία στην έδρα της και η Τρανμίρ μία ισοπαλία και 4 ήττες εκτός έδρας.

Το ματς ωστόσο είναι τηλεοπτικό και οι φιλοξενούμενοι με τον αέρα του αουτσάιντερ θα προσπαθήσουν να κάνουν τη ζημιά. Το όβερ πληρώνει καλύτερα από τον άσο.

Στη Βραζιλία η Σεαρά βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και έχει υποχρέωση νίκης απέναντι στην προτελευταία Αβάι που σε 12 εξόδους μετρά 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 9 ήττες.

Στον αντίποδα ο εντός έδρας απολογισμός για τη Σεαρά, που πρόσφατα άλλαξε προπονητή, είναι (5-3-4).

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

904. Γεωργία – Ιρλανδία 2 2.05

978. Βοσνία – Φινλανδία 1 2.00

990. Νορβηγία – Ισπανία G.G. 1.87

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1006. Κόβεντρι – Τρανμίρ όβερ 2,5 1.80

1047. Κύπρος – Ρωσία G.G. 1.87

1061. Σεαρά – Αβάι 1 1.75