Παρασκευή, 14 Μάρτιος 2014 14:13

Στήριγμα η Κοπεγχάγη

Γράφτηκε από τον

Ένα ακόμη τριήμερο ευρωπαϊκών διοργανώσεων ολοκληρώθηκε και έκλεισε πετυχημένα, με τις τρεις από τις τέσσερις χθεσινές μας προτάσεις από το Γιουρόπα Λιγκ να επιβεβαιώνονται. Συνέχεια σήμερα με το κουπόνι της Παρασκευής από το οποίο προκύπτουν αρκετά ενδιαφέρουσες επιλογές, τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στο μπάσκετ, με τους δύο εκπροσώπους της Ελλάδας στην Ευρωλίγκα, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, να αγωνίζονται απόψε.

 

Κερδίζει η Κοπεγχάγη

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το δυνατό σημείο της ημέρας που προκύπτει από τη Δανία και είναι το «Διπλό» σε απόδοση 1.85 στο Σοντερίσκε – Κοπεγχάγη. Η Σοντερίσκε στάθηκε πολύ καλά την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της πρωτοπόρου Μίντιλαντ, αλλά πλήρωσε την αναποτελεσματικότητά της στις ευκαιρίες που έφτιαξε και ηττήθηκε 1-0, παραμένοντας στον «πάτο» της βαθμολογίας. Η Κοπεγχάγη από την άλλη, κέρδισε εκτός έδρας την Οντένσε (0-1), αλλά σε καμία περίπτωση δεν έθελξε με την απόδοσή της. Συνέχισε τις «νωθρές» εμφανίσεις, σε ματς σαν το αποψινό πάντως είναι επιβεβλημένο το διπλό, αν δεν θέλει να μείνει οριστικά... εκτός τροχιάς τίτλου και θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα θα φύγει με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο.

Συνέχεια από τη Β’ Γαλλίας και τον αγώνα Σατορού – Μετς στον οποίο θα πάμε με τον «1 DNB» σε απόδοση 2.10 (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Η Σατορού πήγε με τον... αέρα της αήττητης εδώ και πέντε αγωνιστικές στην έδρα της Νιορ, μετρώντας μάλιστα τέσσερις νίκες σε αυτό το διάστημα, αλλά ηττήθηκε 4-0. Κωδικός... ανασυγκρότηση τις τελευταίες ημέρες στο στρατόπεδο της, τη στιγμή βέβαια που στην έδρα της είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικές οι επιδόσεις της, έχοντας νικήσει στα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα που έδωσε εκεί, διάστημα δε όπου και δέχτηκε τρία γκολ όλα κι όλα! Η Μετς από την άλλη μπορεί να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά δεν πηγαίνει στη σημερινή αναμέτρηση με την καλύτερη ψυχολογία γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τη Λανς την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ το γεγονός πως εδώ κι οχτώ ματς μόλις μία φορά σκόραρε περισσότερα του ενός γκολ, σίγουρα λέει πολλά...

Επόμενο σημείο ο «Άσσος» σε απόδοση 2.05 στην αναμέτρηση ανάμεσα την Πάντερνμπορν και την Ντιναμό Δρέσδης για τη Β’ Γερμανίας. Η ομάδα του Μπράιτενραϊτερ ταξίδεψε την προηγούμενη εβδομάδα στο "Wildparkstadion" ως η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας, με αήττητο οχτώ αγωνιστικών, ηττήθηκε ωστόσο από την Καρλσρούη 4-0. Σήμερα, όμως, έχει μία πολύ καλή ευκαιρία να επιστρέψει στα «τρίποντα» απέναντι στην Ντιναμό Δρέσδης που παραμένει εντός της επικίνδυνης ζώνης έχοντας συμπληρώσει αισίως οχτώ σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη, μετρώντας 3,5 μήνες από την τελευταία της!

Από την Πορτογαλία, αξία έχει το Over 2,5 γκολ σε απόδοση 2.50 στο Ακαδέμικα – Μπράγκα. Οι φιλοξενούμενοι είναι μία ομάδα που όσο εύκολα πετυχαίνουν γκολ, τόσο εύκολα το δέχονται και είναι χαρακτηριστικό ότι στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια τους έχει επιβεβαιωθεί τόσο το γκολ / γκολ όσο και το Over 2,5 γκολ. Το τελευταίο σημείο από το ποδοσφαιρικό κουπόνι προκύπτει από τη Χιλή και είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 1.90 στο Ουατσιπάτο – Κομπρεσάλ. Πρόκειται για αμφότερες για «τελικό» παραμονής στην κατηγορία και πιστεύουμε ότι οι γηπεδούχοι θα εκμεταλλευτούν την έδρα τους και θα πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Περπέρογλου και… αναμονή στην Ευρωλίγκα

Στο Μπάσκετ ξεκινάμε με τη δοκιμασία του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Η Μπαρτσελόνα διανύει την καλύτερή της φόρμα από την αρχή της σεζόν και παραμένει αήττητη. Με τις απουσίες των Σπανούλη και Πρίντεζη, η αποστολή των ερυθρόλευκων γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Το χάντικαπ -9 είναι μεγάλο αλλά εφικτό να ξεπεραστεί αλλά δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε αφού ο Ολυμπιακός, ακόμα και με απουσίες, έχει δείξει ανταγωνιστικός. Επιλογή προκύπτει από τους παίχτες του Ολυμπιακού. Ο Περπέρογλου τρέχει ένα καλό σερί με 12 πόντους απέναντι στον ΠΑΟ, 17 απέναντι στην Ούλκερ και 22 απέναντι στην Αρμάνι. Τα δύο τελευταία ήταν χωρίς τον Σπανούλη. Για άλλο ένα παιχνίδι χωρίς τον Σπανούλη, ο Περπέρογλου θα είναι ο ηγέτης της ομάδας. Επιπλέον βοηθάει την επίδοσή του και η απουσία του Πρίντεζη αφού είναι γνωστό πόσες φορές προσπαθεί να ποστάρει στη ρακέτα. Ψιλομεγάλο αλλά φυσιολογικό το 13.5 και επιλέγουμε το Over. Επομένως Over 13.5 πόντοι Περπέρογλου σε απόδοση 1.83.

Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Τουρκία με αντίπαλο τη Εφές Ανατολού μπορεί να προκύψει κάποια επιλογή στο live. Νέα εποχή για τον Παναθηναϊκό, με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη στον πάγκο του. Ο Αλβέρτης έζησε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας, πριν και μετά τον Ομπράντοβιτς, αφού βρίσκεται στο σύλλογο από το 1992. Για τις προπονητικές του ικανότητες θα πρέπει να του δώσουμε χρόνο ώστε να τον κρίνουμε αλλά πιθανότατα θα έχει εντελώς άλλο στυλ παιχνιδιού από αυτό του Πεδουλάκη. Για αρχή θα δούμε τους περισσότερους παίχτες του ρόστερ να χρησιμοποιούνται σε αντίθεση με τον Πεδουλάκη που ξεχνούσε πολλούς στον πάγκο (Παππάς και Φώτσης). Με περιέργεια θα παρακολουθήσουμε τον αποψινό αγώνα και θα απέχουμε στοιχηματικά. Στο live μπορεί αν βολέψει κάτι, σύμφωνα με την εικόνα, ώστε να πάρουμε κάποια νίκη. Ο Παναθηναϊκός καίγεται για τη νίκη ενώ η Εφές παρουσιάζεται μαχητική αλλά είναι αδιάφορη. Αναμονή για το live λοιπόν.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1 και ενημερωθείτε άμεσα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων μέσω του Livescore μας.