Σάββατο, 02 Νοέμβριος 2019 13:32

Στο... Πι και Φι: Επιλογές από πέντε πρωταθλήματα

Γράφτηκε από τον

 

Καλημέρα σας. Αγγλία, Ιταλία, Τουρκία, Ελλάδα και Ισπανία έχει το μενού της στήλης αυτό το διήμερο.

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Γουέστ Χαμ αγνοεί για 4 αγωνιστικές τη νίκη (τελευταία επιτυχία το 2-0 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Σήμερα όμως θα βρει απέναντί της τη Νιούκαστλ, μια αντίπαλο με πολλά προβλήματα και αρκετά αδύναμη εκτός έδρας (1 νίκη, 4 ήττες). Η Γουέστ Χαμ υπερέχει σε ποιότητα και έχει ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Στο Καμπιονάτο η Ιντερ μπορεί να μην εντυπωσιάζει, αλλά παίρνει νίκες και απέχει ένα βαθμό από την πρωτοπόρο Γιουβέντους. Σήμερα θα φιλοξενηθεί από τη δυνατή φέτος Μπολόνια. Το ματς εξαρτάται από την απόδοση των φιλοξενούμενων και στο 1.95 ποντάρουμε στην καλύτερη ομάδα του ζευγαριού.

Φαβορί υπάρχει και στο Αντάλιασπορ – Μπεσίκτας. Η δεύτερη προέρχεται από τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τη Γαλατά, κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση. Πλέον θέλει να χτίσει σερί ώστε να πλησιάσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του τουρκικού πρωταθλήματος. Η Αντάλιασπορ είναι σε πτωτική πορεία.

Στη Σούπερ Λιγκα, η Λάρισα και ο ΟΦΗ είναι δύο ομάδες που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις στο ξεκίνημα. Η ΑΕΛ είναι στην 6η θέση και οι Κρητικοί στην τρίτη. Αύριο θα ανταμώσουν στη Λάρισα σ’ ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής. Περιμένουμε γκολ και από τις δύο ομάδες.

Από την Ελλάδα θα κρατήσουμε και τον άσο του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα του Αγρινίου παραμένει χωρίς νίκη και στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα οι Αρκάδες με δύο σερί τρίποντα ανάσαναν βαθμολογικά. Το μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο και η έδρα μας ωθούν αριστερά.

Στην Ισπανία η Βιγιαρεάλ έχασε μεσοβδόμαδα από την Εϊμπάρ, ενώ αντίθετα η Μπιλμπάο αποδείχθηκε εύστοχη και κέρδισε την Εσπανιόλ.

Εκτός έδρας όμως η Αθλέτικ δεν έχει νίκη και η Βιγιαρεάλ είναι αήττητη στο γήπεδό της, ενώ παίζει και καλύτερο ποδόσφαιρο. ΓΙ’ αυτό και δικαιολογημένα προσφέρεται ο άσος σε τιμές φαβορί.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

645. Γουέστ Χαμ – Νιούκαστλ 1 1.80

723. Μπολόνια – Ιντερ 2 1.95

725. Αντάλιασπορ – Μπεσίκτας 2 2.15

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

787. Λάρισα – ΟΦΗ G.G. 1.80

790. Βιγιαρεάλ – Μπιλμπάο 1 1.75

816. Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 1 2.45