Σάββατο, 02 Νοέμβριος 2019 12:46

Στοίχημα: Για το άνετο «διπλό» η Τσέλσι!

Γράφτηκε από τον

Το Σάββατο (02/11) έφτασε και το κουπόνι πάμε στοίχημα είναι στα… καλύτερά του! Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και πάλι δυνατά προγνωστικά!

Όσον αφορά το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, εστιάζουμε σε τρία ματς. Οι διοργανώσεις που μας απασχολούν είναι η Premier League, η Bundesliga και η La Liga. Ωστόσο, σήμερα έχουμε ενδιαφέροντα παιχνίδια και στο μπάσκετ. Πρόταση λοιπόν, υπάρχει και από εκεί. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες, που λειτουργούν στην Ελλάδα, όπως η Betrebels. Περνάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Η Τσέλσι… επιστρέφει

Οι προτάσεις στοιχήματος του Σαββάτου αρχίζουν από την Πρέμιερ Λιγκ. Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, η Τσέλσι δοκιμάζεται στην έδρα της Γουότφορντ. Οι «Μπλε» είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

Η Γουότφορντ είναι απογοητευτική έως τώρα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Φλόρες αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγώνες, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Να σημειωθεί, ότι είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με μόλις 5 βαθμούς σε 10 ματς. Έχει τρομερό πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων και στο σκοράρισμα. Διαθέτει την χειρότερη επίθεση, με 5 γκολ ενεργητικό. Και φυσικά, μία από τις χειρότερες άμυνες, με 21 γκολ παθητικό. Δύσκολα θα αντισταθεί στην ορμή των φιλοξενουμένων.

Η Τσέλσι μπορεί να ηττήθηκε από τη Γιουνάιτεντ για το Λιγκ Καπ, αλλά δεν έδωσε τόσο μεγάλη σημασία στο παιχνίδι. Στα… σοβαρά, οι «Μπλε» τα πάνε περίφημα το τελευταίο διάστημα. Στην Πρέμιερ Λιγκ, μετράνε τέσσερις συνεχόμενες νίκες, με πιο πρόσφατη αυτή με 2-4 επί της Μπέρνλι. Οι παίκτες του Λάμπαρντ παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ενώ έχουν συμμαζευτεί στα μετόπισθεν.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη. Αν παίξουν όπως συνηθίζουν τελευταία, θα περάσουν και εύκολα από την έδρα της Γουότφορντ. Τους εμπιστευόμαστε και πάμε με το Τσέλσι -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν η Τσέλσι κερδίσει με 1 γκολ διαφορά), στο 2.10.

Έχει τον τρόπο η Γκλάντμπαχ

Στη Γερμανία, η Bundesliga βρίσκεται στην 10η αγωνιστική της. Σήμερα λοιπόν, στις 16:30, η Λεβερκούζεν υποδέχεται την Γκλάντμπαχ. Εμείς, περιμένουμε… ματσάρα!

Η Λεβερκούζεν δεν είναι ούτε… κρύο, ούτε ζέστη φέτος. Τουλάχιστον μέχρι τώρα. Μεσοβδόμαδα, επέστρεψε στις επιτυχίες, κερδίζοντας με 1-0 την Πάντερμπορν για το Κύπελλο Γερμανίας. Έτσι, πανηγύρισε και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Βέβαια, πρέπει να τονίσουμε ότι είχαν προηγηθεί πέντε αναμετρήσεις, στις οποίες αγνοούσε τη νίκη. Εντοπίζεται στην ένατη θέση του πρωταθλήματος, με 15 πόντους. Δεν πείθει ότι μπορεί να «καθαρίζει» τέτοια παιχνίδια, όπως το σημερινό.

Από την άλλη, η Γκλάντμπαχ είναι πρώτη και… καλύτερη στην κατάταξη της Bundesliga. Άλλωστε, έχει πετύχει πέντε νίκες στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Στο Κύπελλο, ηττήθηκε από τη Ντόρτμουντ με 2-1, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο σκορ. Έτσι, θα αφοσιωθεί τώρα στο πρωτάθλημα και στο Europa League. Είχε κερδίσει προηγουμένως την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με 4-2, δείχνοντας την ποιότητά της.

Η Γκλάντμπαχ θα είναι ιδιαίτερα προσεκτική καθώς έχει και κάποιες απουσίες. Όμως, σημαντικούς απόντες έχουν και οι γηπεδούχοι, που ούτως ή άλλως είναι ένα «κλικ» κάτω. Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν κάτι από το ματς. Επιλέγουμε το Χ2 στο 1.90.

Πώς να μην σκοράρουν;

Η La Liga διανύει τη 12η «στροφή» της. Απόψε, έχει ωραία ματς, και αυτό που μας απασχολεί είναι το Σεβίλλη - Ατλέτικο Μαδρίτης. Ένα ντέρμπι που συνηθίζει να μας προσφέρει σκορ και θέαμα.

Καλή εμφάνιση σε μια δύσκολη έδρα πραγματοποίησε την προηγούμενη αγωνιστική η Σεβίλλη. Η ομάδα του Λοπετέγκι αντιμετώπισε τη Βαλένθια στο «Μεστάγια». Προηγήθηκε με 0-1, αλλά τελικά πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Οι γηπεδούχοι έχουν βρει ρυθμό, πήραν καλά αποτελέσματα και σκοράρουν διαρκώς. Εξάλλου, η ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή τους είναι δεδομένη. Με το ίδιο, επιθετικό στυλ, θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη κόντρα στους «Ροχιμπλάνκος».

Την ευκαιρία να σκαρφαλώσει θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα έχασε η Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι παίκτες του Σιμεόνε έμειναν στο 1-1 με την Αλαβές, δεχόμενοι την ισοφάριση στο 83’. Αφελής θα μπορούσαμε να πούμε ότι παρουσιάζεται η Ατλέτικο, που δέχεται πλέον γκολ με μεγαλύτερη ευκολία. Επιθετικά, παίζει πιο γρήγορα και έχει τον Μοράτα σε μεγάλη φόρμα. Θα προσπαθήσει να κάνει τη ζημιά στη Σεβίλλη και οφείλει να βρει δίχτυα.

Οι ομάδες είναι ισόβαθμες και θα παίξουν με πάθος για τη νίκη. Ο τρόπος παιχνιδιού τους προμηνύει μια ανταγωνιστική αναμέτρηση. Το Goal/Goal επιβεβαιώθηκε και στα πέντε τελευταία μεταξύ τους, και το στηρίζουμε και σήμερα σε απόδοση 2.05.

Με τον Προμηθέα στο ντέρμπι

Αφήνουμε το ποδόσφαιρο, και πιάνουμε το μπάσκετ! Το κουπόνι περιλαμβάνει κρίσιμα παιχνίδια. Ένα εξ αυτών, είναι και το Προμηθέας Πάτρας - Περιστέρι, για την ελληνική Basket League, στις 17:45.

Από τη σπουδαία νίκη στην έδρα της Ανδόρας έρχεται ο Προμηθέας. Οι Πατρινοί δεν φοβήθηκαν καθόλου και έπαιξαν το μπάσκετ τους στην Ισπανία. Τελικά δικαιώθηκαν και κέρδισαν με το εμφατικό 81-91. Δεύτερη μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη για την ομάδα του Γιατρά. Είχε επικρατήσει και της Βίρτους Μπολόνια εντός έδρας. Στο πρωτάθλημα έχει μόλις μία ήττα, και αυτή από τον Παναθηναϊκό. Ο Προμηθέας έχει την ευκαιρία σήμερα να ισοφαρίσει το ρεκόρ των αντιπάλων του. 

Και αυτό, γιατί το Περιστέρι είναι αήττητο μέχρι τώρα στην Basket League. Έχει πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς, με κορυφαία το «διπλό» επί της ΑΕΚ. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν για πρώτη φορά φέτος, από την Τενερίφη, με 72-68. Πάντως, διαθέτουν ισχυρό σύνολο, που είναι και καλοδουλεμένο από τον Ηλία Ζούρο. Αποτελεί ερωτηματικό όμως, πώς θα αντιδράσουν μετά την πρώτη τους ήττα στη σεζόν. Άλλωστε, έχουν να αντιμετωπίσουν έναν πολύ δυνατό και ενισχυμένο αντίπαλο.

Στην έδρα του ο Προμηθέας αποκτά άλλη δυναμική. Προσέθεσε και στο ρόστερ τον Ρόμπινσον, που ήδη έδειξε ότι θα βοηθήσει. Πιστεύουμε ότι οι γηπεδούχοι θα κάνουν μια μεγάλη νίκη, αφού είναι καλύτεροι. Επιλογή μας, ο Προμηθέας -4.5 σε απόδοση 1.82.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!