Σάββατο, 09 Νοέμβριος 2019 12:06

Στο... Πι και Φι: "Ξεμπούκωσε" η Βαλένθια, χωρίς περιθώρια η Ρόζενμποργκ

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: "Ξεμπούκωσε" η Βαλένθια, χωρίς περιθώρια η Ρόζενμποργκ

 

Καλημέρα σας. Γεμάτο ντέρμπι είναι αυτό το Σαββατοκύριακο το κουπόνι. Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι στην Πρέμιερ Λγκ, Μπάγερν - Ντόρτμουντ στη Μπουντεσλίγκα, Γιουβέντους - Μίλαν στο Καμπιονάτο. ΠΑΟ - ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα.

Ο,τι λάμπει όμως δεν είναι χρυσός και στοιχηματικά θα μας απασχολήσουν λιγότερο εμπορικά παιχνίδια.

Στην Πριμέρα η Βαλένθια μετά το διπλό στη Βαρκελώνη με την Εσπανιόλ νίκησε μεσοβδόμαδα με 4-1 τη Λιλ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σε 25 λεπτά πέτυχε τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και έδειξε ότι "ξεμπούκωσε" επιθετικά. Περιμένουμε ανάλογη εμφάνιση και στο σημερινό ματς με τη Γρανάδα, που μπορεί να συνεισφέρει επιθετικά. Σε αποδόσεις διπλασιασμού αξίζει το όβερ 2,5.

Από την Ισπανία θα κρατήσουμε και το διπλό της Σεβίλλης στο ντέρμπι μίσους με τη Μπέτις. Σε αυτό το ματς δεν παίζει ρόλο η φόρμα και η βαθμολογική θέση. Το πάθος για τη νίκη θα ξεχειλίζει, αλλά θεωρούμε ότι η Σεβίλλη υπερέχει σε ποιότητα και εμπειρία και έστω και δύσκολα θα φύγει με τους τρεις βαθμούς.

Στο Λονδρέζικο ντέρμπι η Τσέλσι είναι το φαβορί, αλλά η Κρ. Πάλας μπορεί να της βάλει δύσκολα, όπως έκανε και με την Αρσεναλ (2-2).

Μετρά άλλωστε δύο διπλά στις τελευταίες 4 επισκέψεις στο γήπεδο της Τσέλσι. Η προϊστορία δείχνει γκολ και από τις δύο πλευρές.

Το αμφίσκορο θα είναι η επιλογή μας και στο Αρης - Αστέρας Τρίπολης, όπου και εδώ οι γηπεδούχοι προσφέρονται σε τιμές ξεκάθαρου φαβορί.

Ο Αστέρας όμως βρίσκεται σε ανοδική πορεία, σκοράρει συνέχεια και γιατί να μην το κάνει και στη Θεσσαλονίκη;

Στη Β' Γερμανίας το Αμβούργο απέτυχε να κερδίσει τη Βίχεν την περασμένη αγωνιστική δεχόμενο στις καθυστερήσεις την ισοφάριση.

Σήμερα παίζει εκ νέου εκτός έδρας με αντίπαλο την Χολστάιν που έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της.

Οι πρωτοπόροι θέλουν το διπλό για να μείνουν στην κορυφή και να πάρουν εκδίκηση και για τις περσινές δύο οδυνηρές ήττες.

Στη Νορβηγία η Ρόζενμποργκ είναι στο -4 από την 3η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο και ενώ απομένουν 3 αγωνιστικές για το φινάλε. Ως εκ τούτου μόνο με νίκη απέναντι στη δεύτερη της βαθμολογίας Μπόντο που δεν έχει ελπίδες για τον τίτλο, θα μείνει ζωντανή. Εδρα και κίνητρο δείχνουν άσο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

595. Χολστάιν - Αμβούργο 2 1.90

598. Τσέλσι - Κρ. Πάλας G.G. 1.77

666. Βαλένθια - Γρανάδα όβερ 2,5 2.00

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

773/ Αρης - Αστέρας Τρίπολης G.G. 2.20

917. Ρόζενμποργκ - Μπόντο 1 1.65

922. Μπέτις - Σεβίλλη 2 2.05