Σάββατο, 16 Νοέμβριος 2019 12:08

Στο... Πι και Φι: Ασοι κινήτρου και παιχνίδι με τα γκολ

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει πλέον η μάχη των προκριματικών για το Euro 2020, καθώς διεξάγονται οι δύο τελευταίες αγωνιστικές των ομίλων. Στα περισσότερα γκρουπ τα εισιτήρια έχουν βρει κάτοχο, αλλά υπάρχουν και όμιλοι όπου τα πάντα είναι ανοιχτά, όπως ο 5ος.

Η Κροατία με 7 αγώνες έχει 14 βαθμούς, η Ουγγαρία επίσης με 7 αγώνες 12 βαθμούς και ακολουθούν η Σλοβακία με την Ουαλία με 10 και 8 βαθμούς, αντίστοιχα μ' ένα παιχνίδι όμως λιγότερο.

Η Σλοβακία παίζει σήμερα εκτός με την Κροατία και θα τα δώσει όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να μείνει "ζωντανή". Οι Κροάτες στο γήπεδό τους έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά το 1,42 δεν φανερώνει τις δυσκολίες της αναμέτρησης. Πρόκειται για δύο ομάδες που σκοράρουν, αλλά έχουν προβλήματα στην άμυνα και στο 2.05 αξίζει το ποντάρισμα στο να βρουν δίχτυα και οι δύο.

Ιδια επιλογή και στο Κύπρος - Σκωτία με τη διαφορά ότι η πρόκριση στον 9ο όμιλο έχει ξεκαθαρίσει.

Τόσο οι Κύπριοι, όσο και οι Σκωτσέζοι έχουν χάσει το... τρένο και θα αγωνιστούν δίχως σκοπιμότητες στη μεταξύ τους συνάντηση.

Γκολ περιμένουμε και στο ντέρμπι κορυφής αυτού του ομίλου ανάμεσα στη δεύτερη Ρωσία και το πρώτο Βέλγιο που έχουν προκριθεί και μαθηματικά.

Η Ρωσία με την ώθηση του κόσμου θα προσπαθήσει να κοντράρει το Βέλγιο που έκανε περίπατο στον όμιλο.

Από τα προκριματικά των εθνικών ομάδων, θα κρατήσουμε και τον άσο της Σερβίας απέναντι στην πρώτη Ουκρανία. Οι Σέρβοι μόνο με θαύμα θα πάρουν τη δεύτερη θέση, αφού η Πορτογαλία παίζει με το αδύναμο Λουξεμβούργο και λογικά θα κερδίσει. Οπως και να 'χει, θέλει όμως τη νίκη για να πάρει ρεβάνς γα τη βαριά ήττα με 5-1 στην Ουκρανία, που θα αγωνιστεί χωρίς βαθμολογικό κίνητρο.

Το κίνητρο δείχνει άσος και στο Γκρέμιο - Φλαμένγκο για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Βραζιλίας. Η Γκρέμιο μετρά πέντε σερί νίκες και δεν έχει ξεχάσει το 5-0 στον πρώτο γύρο από τη Φλαμένγκο.

Η πρωτοπόρος σκέφτεται περισσότερο τον τελικό στο Λιμπερταδόρες και ενδέχεται να παραταχθεί με αλλαγές στην 11άδα.

Στη Β' Βραζιλίας η Φιγκεϊρένσε μετά από μήνες ανέβηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και κρατά την τύχη στα χέρια της, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Η νεοφώτιστη Κουιαμπά προσμένει απλά το τέλος της σεζόν, αφού δεν προλαβαίνει την άνοδο και ούτε έχει πρόβλημα παραμονής.

Θα είναι αυτοκτονία για τους γηπεδούχους να μην πάρουν αυτό το παιχνίδι και στο 2.10 θα τους εμπιστευτούμε.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

564. Κύπρος - Σκωτία G.G.1.83

609. Ρωσία - Βέλγιο όβερ 2,5 1,70

628. Κροατία - Σλοβακία G.G. 2.05

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

657. Σερβία - Ουκρανία 1 1.90

693. Γκρέμιο - Φλαμένγκο 1 2.00

704. Φιγκεϊρένσε - Κουιαμπά 1 2.10