Σάββατο, 07 Δεκέμβριος 2019 13:40

Στο... Πι και Φι: Διπλά που πληρώνουν

Γράφτηκε από τον

 

Καλημέρα σας. Σε θέση... κυνηγού στην κούρσα του ιταλικού πρωταθλήματος βρέθηκε η Γιουβέντους μετά τη “γκέλα” με τη Σασσουόλο. Η πρωταθλήτρια βλέπει πλέον την... πλάτη της Ιντερ και δεν έχει περιθώρια για απώλειες στο αποψινό ντέρμπι με τη φορμαρισμένη Λάτσιο που είναι στην τρίτη θέση.


Περιμένουμε από τη Γιούβε να δείξει χαρακτήρα και να πάρει το διπλό σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες.
Η Λάτσιο μετρά 5 νίκες και 2 ισοπαλίες φέτος ενώπιον του κοινού της, αλλά η Γιουβέντους έχει φοβερή παράδοση με εννέα διπλά τα τελευταία δέκα χρόνια! Τελευταία φορά που έχασε σε αυτό το γήπεδο ήταν πριν από 15 χρόνια.
Στην Ισπανία η ανεβασμένη Βαλένθια δοκιμάζεται από τη Λεβάντε στο τοπικό ντέρμπι και προσμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει τη νίκη, με την οποία θα εδραιωθεί στην πρώτη εξάδα. Η Βαλένθια υπερέχει σε εμπειρία και ποιότητα και αν επαναλάβει τις εμφανίσεις με Τσέλσι και Βιγιαρεάλ θα πάρει το τρίποντο.
Από την Πριμέρα θα κρατήσουμε και το διπλό της Σοσιεδάδ στην έδρα της Βαγιαδολίδ. Η πρώτη θα προσπαθήσει να “κλέψει” το ματς με αντιποδόσφαιρο.
Η Σοσιεδάδ παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και δικαιολογημένα βρίσκεται στην τέταρτη θέση, ενώ οι γηπεδούχοι είναι στην 15η. Στο 2.20 ποντάρουμε στην καλύτερη ομάδα του ζευγαριού.
Στη Super League 1 η ΑΕΚ θέλει να αντιδράσει μετά τις αποτυχίες με ΠΑΟ, Αρη και ΟΦΗ και ο Πανιώνιος στο ΟΑΚΑ προσφέρεται.
Ναι μεν οι φιλοξενούμενοι έρχονται από θετικά αποτελέσματα, αλλά δεν παύει να είναι μια ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων που θα δώσει μάχη για παραμονή. Η Ενωση θα παίξει απόψε επιθετικά για να πάρει μια εμφατική νίκη και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και το όβερ 2,5 προσφέρεται στο 1.75
Την Κυριακή στη Λαμία η ομώνυμη ομάδα θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ, που προέρχεται από τη νίκη επί της ΑΕΚ.
Η Λαμία με τον Μάντζιο στον πάγκο κάνει... πορεία πρωταθλητισμού και είναι στο +8 από την προτελευταία θέση. Οi Κρητικοί, ωστόσο, αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος , πίσω στη βαθμολογία μόνο από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και σε αποδόσεις αουτσάιντερ αξίζει το ρίσκο κόντρα άλλωστε σ’ έναν αντίπαλο αν όχι υποδεέστερο, στα μέτρα τους. Λίγες ώρες αργότερα στο Περιστέρι ο Ατρόμητος θα αναμετρηθεί με τον Αρη, με τον Σάββα Παντελίδη να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των γηπεδούχων κόντρα στην πρώην ομάδα του. Αναμένεται ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
Οι δύο ομάδες έχουν τους παίκτες για να σκοράρουν και το αμφίσκορο είναι καλύτερη επιλογή, από το να ψάξουμε για σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
555.ΑΕΚ – Πανιώνιος όβερ 2,5 1.75
556. Λεβάντε – Βαλένθια 2 2.10
574. Λάτσιο – Γιουβέντους 2 2.30

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
604. Λαμία – ΟΦΗ 2 2.80
799. Βαγιαδολίδ – Σοσιεδάδ 2 2.20
824. Ατρόμητος – Αρης G.G. 1.93