Σάββατο, 14 Δεκέμβριος 2019 13:32

Στο... Πι και Φι: Σε φόρμα η Μαρσέιγ, σοβαρή η Ιντερ

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Σε φόρμα η Μαρσέιγ, σοβαρή η Ιντερ

Καλημέρα σας. Εξι σερί νίκες μετρά η Μαρσέιγ και είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη Γαλλία.

Αν δεν υπήρχε η Παρί θα έκανε σκέψεις τίτλου, αλλά και η δεύτερη θέση που δίνει εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ μια χαρά είναι. Η Μαρσέιγ θα φιλοξενηθεί σήμερα από τη Μετς που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και δεν έχει νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Το ματς εξαρτάται καθαρά από την απόδοση των φιλοξενούμενων, που πιστεύουμε ότι δεν θα αφήσουν το πόδι από το... γκάζι Εξ ου και το υποψιασμένο... διπλό του 1.73.

Στην Ιταλία, η Ιντερ μπορεί να απέτυχε για δεύτερη σερί χρονιά να προκριθεί στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά στο Καμπιονάτο οδηγεί την κούρσα και δείχνει σταθερότητα και σοβαρότητα. Κάτι που δεν ισχύει για τη Φιορεντίνα, η οποία προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες. Ευκαιρία για την πρωτοπόρο να περάσει από τη Φλωρεντία και να μείνει στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τα πάνω της με τις νίκες στα ντέρμπι με Τότεναμ και Σίτι, ενώ θριάμβευσε και στο Γιουρόπα Λιγκ με την Αλκμααρ.

Με τη ψυχολογία στα ύψη περιμένουμε να λυγίσει και την αντίσταση της Εβερτον που μακριά από το γήπεδό της μετρά 6 ήττες σε 8 αγώνες!

Από την Αγγλία θα κρατήσουμε και το διπλό της Τότεναμ στην έδρα της Γουλβς, που κερδίζει τις εντυπώσεις, αλλά η ομάδα του Μουρίνιο υπερέχει σε ποιότητα και εμπειρία.

Στην Ελλάδα, Ξάνθη και ΑΕΚ θα έχουν απόψε νέους προπονητές στους πάγκους. Ο Παράσχος κάνει ντεμπούτο για τους γηπεδούχους και ο Καρέρα για την Ενωση. Οι "κιτρινόμαυροι" διαθέτουν ωστόσο καλύτερη ομάδα και έστω και δύσκολα θα πάρουν τη νίκη.

Τέλος στην Πορτογαλία, η πρωτοπόρος Μπενφίκα υποδέχεται την τρίτη Φαμαλικάο, που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Η Μπενφίκα με 12 νίκες σε 13 αγωνιστικές είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, αλλά οι φιλοξενούμενοι μπορούν να σκοράρουν και να επιβεβαιώσουν το αμφίσκορο που πληρώνει καλύτερα από τον άσο και το όβερ 2,5.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

573. Μετς - Μαρσέιγ 2 1.73

592. Ξάνθη - ΑΕΚ 2 1.72

593. Μπενφίκα - Φαμαλικάο G.G. 1.73

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

755. Γουλβς - Τότεναμ 2 2.12

756. Μάντσεστερ Γ. - Εβερτον 1 1.71

799. Φιορεντίνα - Iντερ 2 2.00