Παρασκευή, 21 Μάρτιος 2014 13:10

Μονάρκας με κάλυψη, κερδίζει η Κρετέιγ

Γράφτηκε από τον

Ένα ακόμη τριήμερο με πολλές συγκινήσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ολοκληρώθηκε και πλέον η προσοχή στρέφεται στα εθνικά πρωταθλήματα. Η Παρασκευή αποτελεί παραδοσιακά την ημέρα της «προετοιμασίας» για ένα Σαββατοκύριακο που ακολουθεί σε πλήρεις αγωνιστικούς και στοιχηματικούς ρυθμούς, αλλά και σήμερα δε λείπουν οι ευκαιρίες από το κουπόνι στοιχήματος που έχουμε στα χέρια μας.

 

Από το Μεξικό το «σημείο της ημέρας»

Το «δυνατό» σημείο της ημέρας προκύπτει από το Μεξικό και είναι ο «1 DNB» (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 1.75 στο παιχνίδι Μονάρκας – Σάντος Λαγκούνα. Η Μονάρκας προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 0-1 επί της Μοντερέι, πανηγύρισε το παρθενικό διπλό της στο Κλαουσούρα, αλλά και τη δεύτερη διαδοχική της νίκη, σκαρφαλώνοντας εντός της ζώνης των πλέι οφ για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν. Δεν σταματάει βέβαια εδώ η προσπάθεια, όπως τόνισε κι ο Αργεντινός τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα, θέλοντας να εκμεταλλευτεί για μία ακόμα φορά την έδρα της, όπου μετράει 4/6 νίκες σε πρωτάθλημα (3) και Λιμπερταδόρες (1). Βρίσκει απέναντί της τη Σάντος Λαγκούνα που μεσοβδόμαδα είχε ματς για το Κόπα Λιμπερταδόρες και μπορεί να εκμεταλλευτεί την κόπωση των αντιπάλων της φεύγοντας με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο.

Κερδίζει η Κρετέιγ

Με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.00 θα πάμε στο Κρετέιγ – Οσέρ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη, αλλά την προηγούμενη αγωνιστική στάθηκαν αρκετά καλά στην έδρα της Ανζέ όπου προηγήθηκαν 2-0, αλλά ισοφαρίστηκαν σε 2-2 δεχόμενη το δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις. Βρίσκει απέναντί της την Οσέρ, η οποία παρατάσσεται με νέο προπονητή στον πάγκο, τον Ζαν Λουκ Βανουσί, που άφησε την 4ης κατηγορίας Μαρτιζουά και αντικαθιστά τον Μπερνάρντ Καζονί, ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν μετά την ήττα με 3-0 από τη Λαβάλ. Η Οσέρ έχει μείνει "άσφαιρη" στα τέσσερα από τα επτά πιο πρόσφατά της, παραμένει η μοναδική χωρίς διπλό στο φετινό πρωτάθλημα (0-5-9) και παρά την αλλαγή προπονητή, η Κρετέιγ έχει σήμερα τον πρώτο λόγο.

Μπορεί το «τρίποντο» η Μπράγκα

Από την Πορτογαλία επιλέγουμε το «Διπλό» σε απόδοση 2.40 στον αγώνα Ρίο Άβε – Μπράγκα, οι οποίες διασταυρώνουν τα ξίφη τους λίγες μέρες πριν από την πρώτη μεταξύ τους σύγκρουση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Το μεγαλύτερο κίνητρο το έχουν οι φιλοξενούμενοι που κυνηγούν την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σε αυτό θα ποντάρουμε, καθώς σε περίπτωση νίκης θα πιάσουν στην 5η θέση τη Νασιονάλ. Ακόμη μία επιλογή προκύπτει από τη Δανία και είναι το Over 2,5 γκολ σε απόοδοση 2.00 στην αναμέτρηση Βεστσάελαντ – Βίμποργκ. Τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας έχει η Βίμποργκ που έχει δεχθεί 41 γκολ μετά από 23 αγωνιστικές. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν να παραμείνουν στην κατηγορία και θα ψάξουν το γκολ, με το Over 2,5 τα έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

«Κρατάει» η Μάλαγα

Από το Μπάσκετ και τα σημερινά παιχνίδια της Euroleague,θα ασχοληθούμε με τον ισπανικό «εμφύλιο» ανάμεσα στην Ουνικάχα Μάλαγα και την Μπαρτσελόνα. Τέταρτη φετινή αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων με την Μπαρτσελόνα να έχει νικήσει τα δύο από τα τρία ματς μέχρι σήμερα. Η Μάλαγα είχε νικήσει στον πρώτο γύρο της ACB και μάλιστα μέσα στην Βαρκελώνη. Απόψε μόνο η Μάλαγα έχει ενδιαφέρον βαθμολογικό αφού η Μπαρτσελόνα καθάρισε μία εκ των δύο πρώτων θέσεων. Χαρακτηριστικό και των τριών μέχρι σήμερα αναμετρήσεων ήταν ότι έγιναν πολύ κλειστά παιχνίδια, ντέρμπι και ο νικητής ξεκαθάρισε στα τελευταία λεπτά. Πριν 20 μέρες, στη Μάλαγα, η Μπαρτσελόνα νίκησε 74-69 στο τελευταίο λεπτό κυριολεκτικά. Η Ουνικάχα είναι ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό και αγωνίστηκε πολύ καλά σε Ούλκερ και Βαλένθια αν και ηττήθηκε. Η Μπαρτσελόνα αναπόφευκτα έχει πάρει το ρόλο του ρυθμιστή στον όμιλο καθώς όποιος τη νικήσει θα πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Οι Ούλκερ και Ολυμπιακός δεν τα κατάφεραν ήδη. Θα προσπαθήσει η Μάλαγα απόψε να εκμεταλλευθεί την έδρα της και να πάρει τη μεγάλη νίκη. Πολλοί μπορούν να πουν για αδιαφορία της Μπαρτσελόνα ώστε να βοηθήσει τη Μάλαγα. Επιλογή το χάντικαπ +4.5 για τη Μάλαγα που σήμερα δίνει το σημαντικότερο παιχνίδι της απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Ουνικάχα Μάλαγα +4.5 πόντοι σε απόδοση 1.83

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.