Κυριακή, 05 Ιανουάριος 2020 13:14

Πρωτοχρονιάτικη προπόνηση στον ΣΔΥΜ

Γράφτηκε από τον

 

Με το δεξί μπήκε η νέα χρονιά για αρκετά μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, που ξεχύθηκαν στους δρόμους πρωτοχρονιάτικα για το πρώτο τρέξιμο του νέου έτους.

Ήταν μία συμβολική προπόνηση, μία συγκέντρωση μεταξύ φίλων του τρεξίματος, για να ευχηθούν ο ένας τον άλλον, για να κόψουν την πρώτη βασιλόπιτα και οι πιο τολμηροί να κάνουν και το πρώτο τους μπάνιο στη θάλασσα για το 2020.

18 δρομείς συγκεντρώθηκαν στο προαύλιο χώρο του ξενοδοχείου Φιλοξένια, δίπλα στην παραλία, ξεκινώντας και τερματίζοντας στο ίδιο σημείο, κάνοντας τον γύρο της Καλαμάτας, κάτι παραπάνω από 10 χιλιόμετρα, περνώντας από τα πιο όμορφα σημεία και αξιοθέατα της πόλης.

Συντροφιά με τους δρομείς βρέθηκαν οι βετεράνοι του συλλόγου Γιαννακάκης και Καλυβιώτης και τα όμορφα δωράκια του χορηγού Βασίλη Κουμανάκου.

Στον τερματισμό και μέσα σε πολύ όμορφο κλίμα τα μέλη του συλλόγου έκοψαν την πρώτη πίτα της χρονιάς, η οποία ανέδειξε δύο τυχερούς, τον Αλέξη Λαμπίρη και τον Γιώργο Βουδούρη, που πήραν από ένα συμβολικό δώρο ο καθένας. Όλοι ευχήθηκαν καλή υγεία, αγάπη και καλά τρεξίματα σε προπονήσεις και αγώνες το 2020.