Σάββατο, 18 Ιανουάριος 2020 13:25

Στο... Πι και Φι: Διπλά που αξίζουν το ρίσκο

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Διπλά που αξίζουν το ρίσκο

Καλημέρα σας. Η Μπουντσελίγκα επιστρέφει στο κουπόνι μετά τη χειμερινή διακοπή και περιλαμβάνει αρκετά αμφίρροπα ματς τόσο στην κορυφή, όσο και στην ουρά. Εκεί όπου βρίσκονται η Φορτούνα με τη Βέρντερ που παίζουν σήμερα μεταξύ τους σ' ένα σημαντικό ματς για την παραμονή.

Οι γηπεδούχοι έχουν μάλιστα ένα βαθμό περισσότερο από την ομάδα της Βρέμης, που έκανε τραγικό πρώτο γύρο. Είχε όμως την ευκαιρία να ανασυνταχθεί και περιμένουμε αρχής γενομένης από σήμερα να ξεκινήσει τη βαθμολογική της αντεπίθεση. Η Βέρντερ υπερέχει σε ποιότητα της Φορτούνα και το ρόστερ της δεν είναι για να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Στο 2.35 αξίζει το ρίσκο στο διπλό.

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος και οι Ισπανοί μετά το διάλειμμα του κυπέλλου, με την Ατλέτικο να φιλοξενείται από την Εϊμπάρ, η οποία είναι μόλις 4 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Ατλέτικο απέχει 5 βαθμούς από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα και αν θέλει να μείνει στο κόλπο του τίτλου, ομάδες με τη δυναμικότητα της Εϊμπάρ οφείλει να τις κερδίζει.

Από την Ισπανία θα κρατήσουμε και το αμφίσκορο στην αναμέτρηση της Μπιλμπάο με τη Θέλτα.

Η Αθλέτικ είναι δυνατή στο γήπεδό της (6-2-1) και διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά η Θέλτα παλεύει για την παραμονή και θα τα δώσει όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Σε τιμές διπλασιασμού το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Στην Αγγλία, η Αρσεναλ έχει υποχωρήσει στην 10η θέση και αν δεν συνέλθει, θα χάσει την επαφή με τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Το σημερινό ματς με τη Σέφιλντ είναι οριακό για τους γηπεδούχους. Δεν θα είναι βέβαια εύκολο, μιας και οι νεοφώτιστοι εντυπωσιάζουν στην Πρέμιερ Λιγκ και φιγουράρουν στην 6η θέση.

Στη Σούπερ Λίγκα, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στη Ξάνθη από την ομώνυμη ομάδα σ' ένα ματς με φόντο την είσοδο στα πλέι -οφ. Οι "πράσινοι" θα έχουν σημαντικές απουσίες, αλλά η πρόκριση και κυρίως ο τρόπος που αυτή ήρθε στο κύπελλο με τον ΠΑΣ, έχει τονώσει τη ψυχολογία τους.

Επιπλέον θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς για την άδικη ήττα στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου. Ποντάρουμε στην καλύτερη ομάδα του ζευγαριού.

Τέλος στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο πρωτοπόρος και αήττητος Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον 4ο της βαθμολογίας Αρη, που θα αγωνιστεί με πολλές απουσίες στον άξονα και στη μεσαία γραμμή. Οι μπουκ βλέπουν άνετη επικράτηση των "ερυθρόλευκων" (1.15) που είναι σε ανοδική πορεία. Περιμένουμε αρκετά γκολ στο Φάληρο και το όβερ πληρώνει ικανοποιητικά σε σχέση με τον τοκογλυφικό άσο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

457. Φορτούνα Ντ. - Βέρντερ Βρ. 2 2.35

459. Αρσεναλ - Σέφιλντ Γ. 1 1.75

580. Εϊμπάρ - Ατλέτικο 2 1.80

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

598. Ξάνθη - Παναθηναϊκός 2 2.05

663. Ολυμπιακός - Αρης όβερ 2,5 1.77

664. Αθλ. Μπιλμπάο - Θέλτα G.G. 2.00