Πέμπτη, 27 Μάρτιος 2014 14:17

Διπλό με κάλυψη η Δε Στρόγνγκεστ

Γράφτηκε από τον

Με δύο αγώνες ολοκληρώνεται σήμερα η εμβόλιμη 31η αγωνιστική της Superleague καθώς η μάχη των πλέι οφ και της παραμονής έχει «φουντώσει» για τα καλά. Στη Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ με τους στόχους των δύο ομάδων να είναι εκ διαμέτρου αντίθετη, ωστόσο αμφότεροι επιδιώκουν τη νίκη πάση θυσία. Στα Γιάννινα ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Πανθρακικό κυνηγώντας τη νίκη για να «καθαρίσει» την υπόθεση παραμονή. Κατά τα άλλα το κουπόνι μας περιλαμβάνει αναμετρήσεις τόσο για την Primera Division, όσο και για τη Serie A αλλά και για το Κύπελλα Γαλλίας, Ολλανδίας και το Copa Libertadores.

 

Διπλό με κάλυψη η Δε Στρόνγκεστ

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το δυνατό σημείο της ημέρας που έρχεται από το Copa Libertadores και είναι το «Διπλό» Draw No Bet της Δε Στρόνγκεστ κόντρα στην Ουνιβερσιτάριο σε απόδοση 2.15. Πρόκειται για την 5η αγωνιστική για τη φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες. 32 ομάδες είναι χωρισμένες σε 8 γκρουπ και παίζουν μεταξύ τους εντός και εκτός έδρας, με την πρόκριση στον επόμενο γύρο να παίρνουν οι 2 πρώτες από κάθε όμιλο. Η Δε Στρόνγκεστ θέλει σήμερα τη νίκη προκειμένου να «πιάσει» στη 2η θέση της βαθμολογίας την Ατλέτικο Παραναένσε και να τα παίξει όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική, όταν και υποδέχεται τους Βραζιλιάνους. Ακόμη και αν ηττηθεί, βέβαια, μαθηματικές ελπίδες θα συνεχίσει να έχει. Και τους έξι βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής στο Κόπα Λιμπερταδόρες τους έχει πάρει στην έδρα της, ενώ στις δύο εξόδους της γνώρισε ισάριθμες ήττες, χωρίς καν να σκοράρει, από Ατλέτικο Παραναένσε και Βελέζ Σάρσφιλντ με 1-0 και 2-0 αντίστοιχα. Στο Κλαουσούρα της Βολιβίας φιγουράρει δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ Πατοσί, ενώ την Κυριακή επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Μπλούμινγκ και σε έξι τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις έχει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Κρατάει η Αλμερία κόντρα στη Βαλένθια

Από την Primera Division επιλέγουμε το 1Χ της Αλμερία με αντίπαλο τη Βαλένθια σε απόδοση 1.95. Θετική η ψυχολογία στο «στρατόπεδο» των «αλμεριένσες», μετά την... επεισοδιακή δευτεριάτικη νίκη επί της Σοσιεδάδ. Οι Ανδαλουσιάνοι θα «ψάξουν» σήμερα ένα δεύτερο «κολλητό» θετικό αποτέλεσμα μέσα στο σπίτι τους, έχοντας να αντιμετωπίσουν ακόμα μία από τις «μεγάλες» της Ισπανίας. Η νίκη επί των Βάσκων έβαλε τέλος σε ένα ατυχέστατο σερί τεσσάρων ηττών και μίας ισοπαλίας και διατήρησε την Αλμερία εκτός της «επικίνδυνης ζώνης», με τους 29 βαθμούς να τη φέρνουν στο +1 από τη 18η Χετάφε. Το συγκρότημα του Φρανθίσκο Ροντρίγκεθ (είναι τιμωρημένος στο σημερινό ματς) έχει κατορθώσει να δεχθεί μόλις μία ήττα στα επτά τελευταία ματς πρωταθλήματος μέσα στο «Χουέγος Μεντιτεράνεος» (4-2-1). Ως εκ τούτου, σήμερα θα επιδιώξει με ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση το παρθενικό εντός έδρας τρίποντο επί των «νυχτερίδων» σε επίπεδο Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Παίρνει την πρόκριση με νίκη ο Άγιαξ

Από την Ολλανδία επιλέγουμε το «Διπλό» του Άγιαξ σε απόδοση 2.10 μέσα στην έδρα της Άλκμααρ. O αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο των ημιτελικών κυπέλλου και είναι νοκ άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα παιχτεί μισή ώρα παράτασης και στη συνέχεια, αν δεν υπάρχει νικητής, πέναλτι. Ο τελικός είναι στις 20 Απριλίου στο Ρότερνταμ. O άλλος ημιτελικός: Τσβόλε -Ναϊμέγκεν 2-1. Ο «Αίαντας» προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, καθώς μετά το 1-1 με την Καμπούρ δεν κατάφερε να νικήσει στην έδρα της Μπρέντα, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 και έχασε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την ήττα της Φίτεσε και να αποσπαστεί με εννιά πόντους στην κορυφή. Δεν είχε αγώνα το Σαββοτοκύριακο και πηγαίνει στον ημιτελικό με απόλυτη προσήλωση. Το όνομα του προπονητή Ντε Μπουρ έχει ακουστεί για την Τότεναμ, αλλά ο πρώην διεθνής αμυντικός ξεκαθάρισε ότι δεν έχει λόγο να φύγει από τον Άγιαξ. Πλήρωσε 2.5 εκατομμύρια για να αποκτήσει από τώρα για το καλοκαίρι τον ταλαντούχο 17χρονο Ριτσάιρο Ζίβκοβιτς από τη Γκρόνιγκεν, με τον τρομερά ταλαντούχο επιθετικό να τονίζει ότι θέλει να μοιάσει στον Σουάρες.

Με ηγέτη Σπανούλη ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μάλαγα

Μεταφερόμαστε στο Μπάσκετ όπου σήμερα ο Ολυμπιακός δίνει ένα κρίσιμο παιχνίδι για το Top 16 της διοργάνωσης στην Ισπανία με αντίπαλο τη Μάλαγα. Πολύ σημαντικός αγώνας για την επιβίωση των δυο ομάδων στην διοργάνωση. Μάλαγα και Ολυμπιακός είναι ισόβαθμοι με ρεκόρ 5-6. Ο Ολυμπιακός έχει το θετικό της νίκης του πρώτου γύρου με 73-55 και ήδη έχει τρεις νίκες επί της Μάλαγα στην φετινή Ευρωλίγκα. Η Μάλαγα, αν ηττηθεί απόψε, τότε αποχαιρετά ουσιαστικά την διοργάνωση ενώ ο Ολυμπιακός έχει περιθώρια αλλά αυτά θα στενέψουν πάρα πολύ. Οι απουσίες των γηπεδούχων είναι πολύ σημαντικές αλλά και αυτές του Ολυμπιακού (Πρίντεζης, Περπέρογλου) είναι εξίσου σοβαρές. Όλα τα παραπάνω δημιουργούν περίεργες συνθήκες για τον αγώνα και η πρόβλεψη εκ τους ασφαλούς είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Ένα προβάδισμα το έχει ο Ολυμπιακός λόγω της κακής εικόνας που παρουσίασε η Μάλαγα στα τέσσερα τελευταία της (τέσσερις ήττες σε Ευρωλίγκα και ACB). Προτιμότερο να το δούμε στο live που κάτι μπορεί να προκύψει. Επιλογή προκύπτει από τα σύνολα πόντων των παιχτών. Ο Σπανούλης επέστρεψε και είναι έτοιμος για την κρίσιμη αποψινή μάχη. Στον αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα σκόραρε 14 πόντους σε 19 λεπτά συμμετοχής. Στα τρία παιχνίδια που έχει παίξει μέχρι σήμερα με τη Μάλαγα σόραρε 13, 21 και 2. Στο 73-55 που σκόραρε 2 ήταν πάρα πολύ άστοχος. Σήμερα θα είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού και με τις απουσίες των Περπέρογλου και Πρίντεζη θα πρέπει να πάρει πάρα πολλές προσπάθειες. Ιδιαίτερα αν το παιχνίδι πάει ντέρμπι τότε αυτό θα λογικά θα οδηγήσει την ομάδα στα κρίσιμα. Στον αγώνα με την Ελευσίνα δεν αγωνίστηκε οπότε είναι ξεκούραστος. 14.5 πόντοι το όριο πόντων του και είναι εφικτό να ξεπραστεί. Επιλογή λοιπόν το Over 14.5 πόντοι του Βασίλη Σπανούλη. Κατά τα άλλα επιλέγουμε το -14.5 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με αντίπαλο τη Μπάγερν Μονάχου σε απόδοση 1.90 και από τον αγώνα Εφές – Λαμποράλ πάμε με το Under 71.5 πόντους στο σύνολο πόντων των Ισπανών.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.